Skip to content

LEGO -robotin ohjelmointi ja hallinta Lego Mindstorms EV3 -sovelluksella

1 de syyskuu de 2021
lego mindstorms robot 11515

Vaihtoehtona on Lego Mindstorms EV3 -sovellus didaktinen robotiikka kannustaa opiskelijoita luomaan, käyttämään ja ohjelmoimaan robotteja, jotta he voivat helposti ja yksinkertaisesti ymmärtää, miten tekniikka toimii jokapäiväisissä tilanteissa.

Lego Mindstorms sallii ohjelmoida ja ohjata robottia Lego EV3 -lohkon kautta, tämä älykäs lohko on ohjelmoitu ohjaamaan moottoreita ja antureita ja tarjoamaan samalla rakennettavan robotin langatonta viestintää.

Kanssa Lego Mindstorms EV3 -sovellus oppilaat kokevat ja kokevat ohjelmointia komentojen muodostamiseksi ja LEGO EV3 -robotin ohjaamiseksi. Tässä kerromme kuinka? Askel askeleelta.

Lego Mindstorms EV3 -sovellus

Tämä sovellus tarjoaa meille tehon etuLuo, ohjelmoi ja hallitse EV3 -robotteja interaktiivisella tavalla älykkäästi, hauskalla ja nopealla tavalla käyttämällä vain pöytäämme tai tietokonettamme ilman kaapelointia tai monimutkaista lisäohjelmistoa.

On huomionarvoista, että jokainen lohkot (tiili) saa robotin reagoimaan tietyllä tavalla, että yksi yhdistelmä saa robotin kävelemään, kommunikoimaan, tarttumaan jne.

Vinkkejä ennen LEGO -robotin ohjelmointia ja ohjaamista Lego Mindstorms EV3 -sovelluksella

Varten aloita ohjelmointi LEGO -robotista ilman komplikaatioita Lego Mindstorms EV3 -sovelluksella, sinun on noudatettava seuraavia vinkkejä:

  • Merkitse lokero ja kaikki sen muodostavat elementit
  • Sitten hän järjestää jokaisen pienen kappaleen punaiselle lajittelualustalleen.
  • Etsi sitten lyhyet ohjeet siitä, kuinka kunkin kappaleen pitäisi mennä, löydät tämän kannessa olevasta etiketistä.
  • Järjestä kaikki suuret kappaleet lajittelualustan alla olevaan osaan; nämä palaset ovat yleensä: EV3 -lohko, kaapelit, laturit, akku, anturit ja ohjeet, lokerossa on tilaa suurille osille.

Kuinka ohjelmoida ja ohjata robottia Mindstorms EV3: n avulla?

Nämä yksinkertaiset vaiheet auttavat sinua aikataulu ja ohjaus LEGO -robotti, jossa on Lego Mindstorms EV3 -sovellus lataa ohjelmisto ohjelmointi. Valitse tapauksestasi riippuen vaihe, joka parhaiten sopii tarpeisiisi:

Aloita robotin rakentaminen, suunnittele haluamasi robotimalli joko käyttämällä virallista Lego -verkkosivustoa oppaana tai etsimällä ja seuraamalla kannessa olevan tarran ohjeita.

Ohjelmoi robotti

Robotin ohjelmoimiseksi sinun on käytettävä EV3 -ohjelmointityökalu, jonka avulla voit luoda ohjelman robotillesi ja ladata sen sovelluksesta (ohjelmointiohjelmisto) robotin tiili- tai EV3 -lohkoon (käytännössä sen aivot), mikä saa sen käytännössä elämään. Edellisessä vaiheessa sinun on käytettävä sovellusta. Voit ladata tämän App Storesta tai myös Google Playsta.

rakentaminen legos kuorma

Ohjaa robottia

Lataa Robot Commander -sovellus Robotin hallitsemiseksi tämä on virallinen Lego Mindstorms -sovellus. Tämä yhdistää Bluetoothin kautta robotin EV3 -älykkääseen tiiliin tai lohkoon, ja sen avulla voit olla vuorovaikutuksessa EV3 -robotin kanssa ilman, että sinun tarvitsee yhdistää niitä tietokoneeseen. Eli voit pitää hauskaa robotin kanssa tällä hetkellä.

Välissä perusliikkeet että voit ohjelmoida ohjaamaan robottiasi; Liiku (EV3 -moottoreilla), reagoi kosketukseen (EV3 -kosketusanturilla) ja anna sen ajaa haluamaasi suuntaan.

Lego Wedo ja tämä upea sovellus on tullut arvokasta materiaalia akateemisen alan kannalta, koska sen avulla opiskelijat voivat aloittaa ja tutkia robotteja. Lisäksi sen avulla voit luoda omia ohjelmia LEGO -robotin ohjelmoimiseksi ja ohjaamiseksi Lego Mindstorms EV3 -sovelluksella alusta alkaen.