Skip to content

Lisäosien ohjeiden käyttäminen 3D Studio Maxin lisäohjeissa

1 de syyskuu de 2021
logo azul 3ds

Tiedät jo, kuinka hämmästyttävä 3D Studio Max onEpäilemättä parasta tässä 3D -mallinnus- ja visualisointiohjelmassa ovat sen jatkuvat päivitykset ja edistysaskeleet sen työkaluissa, jotta sinä suunnittelijana tai piirustusfanina voit antaa työllesi laadun ja omaperäisyyden.

Toki, joskus Voit käyttää lisäosia lisätoimintojen lisäämiseksiKoko asennusprosessin päätyttyä on kuitenkin joskus vaikeaa löytää niitä koko työkalupakistamme, mutta tämä ei ole enää ongelma.

Seuraamalla näitä kolmea yksinkertaista vaihetta yksitellen osoitamme, mistä löydät tämän lisäapun, jotta voit käsitellä kaikkia hämmästyttäviä työkaluja tällä ohjelmalla, kuten pyöreän objektiryhmän luominen. Lue myös loppuun asti selittääksesi jotain, joka sinun on pidettävä mielessä, kun asennat laajennuksia 3D Studio Maxiin, jotta vältyt epämiellyttäviltä yllätyksiltä Studio Maxin käytössä.

Askel askeleelta pääset käyttämään laajennusten apua 3D Studio Maxin lisäohjeissa

  1. Siirry näytön oikeaan yläkulmaan, josta löydät luettelo vaihtoehdoista.
  2. Siirry kysymysmerkin vieressä olevaan mustaan ​​nuoliin (InfoCenter), napsauta näkyvissä olevassa valikossa ”Lisäohjeita”
  3. Näyttöön tulee valintaikkuna ja riippuen siitä asentamasi laajennukset, se näyttää luettelon erilaisista käytettävissä olevista apuvälineistä.

Kuten aina, sivulla selitämme kaiken nopeasti ja helposti, mutta se ei ole kaikki, jatka lukemista, selitämme toisen tavan entistä helpommin ja nopeammin käyttää laajennusten apua 3D Studio Maxin lisäapussa.

Toinen tapa päästä

  1. Siirry näytön yläosaan, jossa on valikko Studio Max -vaihtoehdot, Opastaaksesi sinua paremmin, tämä valikko on aiemmin näyttämiesi vaihtoehtojen luettelon alapuolella.
  2. Napsauta ”Ohje” napsauta sitten valikossa ”Lisäohjeita”
  3. Ja kuten näet, sama valintaikkuna tulee näkyviin, joka näyttää kaikki asentamiesi laajennusten ohjevaihtoehdot

Ehkä saat jonkin ajan kuluttua virheen laajennusten asentaminen vaikeuttaa Studio Maxin käyttöä tai edes alusta ei avaudu. Tiedämme, että tämä on ärsyttävää tästä syystä, kerromme sinulle, kuinka ratkaista tämä niin, että kaikki toimii oikein.

Hyvin yleinen virhe ladattaessa laajennuksia 3D Studio Maxiin

Yleisin asia on, että kun lataamme 3D Studio Max -ohjelmaa, emme katso versiota tai kuinka monta bittiä alusta on ja lataamme laajennuksia, jotka eivät ole yhteensopivia asennuksen epäonnistuminen tai Studio Maxin toimintahäiriö.

Ymmärtääksesi tämän paremmin, sanotaan, että sen sijaan, että latasit 3D Studio Max -version 2009, latasit version 9, kun latasit Studio Maxin 2009 -version laajennuksia Se antaa virheen, koska se ei ole yhteensopiva lataamasi version kanssa, tämä virhe, vaikkakin pieni, voi aiheuttaa sarjan vikoja järjestelmässä.

henkilö, joka työskentelee kannettavan tietokoneen suunnittelun parissa

Ratkaisu on yksinkertainen katso nämä tiedot ennen asennustaSiksi on parempi poistaa kaikki asennukset ja ladata se uudelleen ottaen huomioon tämä yksityiskohta. Tämän jälkeen vakuutamme sinulle, että Studio Max ja laajennukset toimivat ilman ongelmia, eikä estettä ole, kun lataat lisää toimintoja Studio Maxiin .

Suosittelemme, että kun olet ladannut Studio Maxin uudelleen, hyödynnä henkilökohtaista kosketusta sen käyttöliittymään tai ulkoasuun.

Edellä selitetyllä tavalla nautit kaikista tämän uskomattoman 3D -mallinnus- ja visualisointialustan käytön eduista. Jatka lukemista sivullamme saadaksesi uusimmat Studio Max -työkalut ja siten käsitellä tätä työkalua paremmin.