Skip to content

Mihin se on tarkoitettu ja miten Anti Pop -suodatinta käytetään? Askel askeleelta

1 de syyskuu de 2021
microfono

Jos olet päättänyt ryhtyä musiikkitaiteeseen, et todennäköisesti ole tietoinen tietyistä näkökohdista, joita pidetään tärkeinä laadukkaan kappaleen tuottamisessa, mukaan lukien laitteet ja soittimet, joita käytetään kappaleiden ja tietysti äänien tallennuksessa.

On melko tavallista, että ihmiset ajattelevat, että kappaleiden nauhoittamiseen on vain tarpeen hallita oikein kaiuttimet ja kappaleiden sekoittaminen. Kuitenkin, jos äänityselementtejä, kuten Anti Pop -suodatinta, ei oteta huomioon, tulos voi olla epätyydyttävä.

Pop -suodatin tai sen käännös espanjaksi Anti Pop -suodatin on laite, jota käytetäänsaada kiinni”ja vähennä ilmavirtoja, joita syntyy, kun ihmiset lähettävät ääniä ja sanoja. Tämä pätee erityisesti silloin, kun käytetään korkeaa ja voimakasta ääniääntä, kuten laulajien tapauksessa tallennuksen aikana.

Mihin se on tarkoitettu ja miten Anti Pop -suodatinta käytetään? Askel askeleelta

Anti Pop- tai Popfilter -suodattimet ovat pyöreät rakenteet joissa on tiheät kangaskerrokset, jotka estävät suun lähettämien ilmavirtojen kulkua. Tämän saavuttamiseksi esine sijoitetaan mikrofonin ja laulajan suun väliin.

On tärkeää selventää, että käytettäessä Anti Pop -suodatinta äänivärähtelyt eivät vaimennu kokonaan; jos ei pikemminkin niitä, jotka ovat melko vahvoja, kuten niitä, joita esiintyy tietyissä sanoissa. Esimerkiksi: ”Metsä” ja ”pasta”, eli ne, jotka käyttävät S -kirjainta.

Huolimatta tärkeästä roolistaan ​​akustiikan alalla, Anti Pop -suodatin ei ole mitään kirjoitettavaa kotiin. Koska sinun rakenne on melko yksinkertainen ja se koostuu kolmesta osasta.

Nämä ovat suodatin (koostuu kahdesta tiheästä kankaasta, jotka voivat sisältää vaahtoa tai vaahtoa vaikutuksen lisäämiseksi tai eivät); Niska (sen muoto ja tiiviys ovat tärkeitä, koska jos valitset heikon kaulan, se ei kestä painoa); kahva (suodattimen osa, jossa kiinnittimet ovat).

Vaiheet Anti Pop -suodattimen käyttämiseksi oikein

Anti Pop -suodattimen käyttötapa vaihtelee luotavien äänityyppien mukaan. Eli niissä kappaleissa, joissa sitä vaaditaan kuiskaavia ääniä tarvitaan enemmän kosketusta laulajan suun ja mikrofonin välille. Tätä varten suodatin asetetaan mikrofonin viereen ja henkilön on oltava vähintään kahden senttimetrin päässä.

Mikrofonin tallennus

Kun kappale tai kappale käsittelee melko kovaa ääntä ja vaatii paljon kovempaa ääntä; joidenkin sanojen ääntäminen on edelleen kehystetty. Näiden joukossa kirjaimia sisältävä ”T”, ”B”, ”P” ja ”S”.

Siksi suodattimen sijainti on kahden tai kolmen senttimetrin päässä mikrofonista ja 10 tai 8 senttimetrin päässä laulajasta.

Nyt on otettava huomioon mikrofonin rakenne, koska joissakin äänitysstudioissa käytetään joitain kartion muotoisia mikrofoneja, jotka voivat sisältää tiettyjä ”hämähäkkejä” tai eivät. jotka eivät ole enempää, jos eivät rakenteita, jotka vastaavat kapselin sijoittamisesta alaspäin.

Muista, että kapseli on kohta, josta laulajan äänet, soittimet ja musiikkiraidat vastaanotetaan. Jos mikrofoni on kartiomainen. Anti Pop -suodattimen sijainti säädetään kulmista 15 ° – 90 ° astetta.

Toinen arvioitava näkökohta on äänisävy, jota taiteilija käyttää laulamaan. Suodatin on siis sovitettava korkealle tai vakavalle äänelle, miehelle tai naiselle, ja jopa henkilön korostusominaisuuksiin. Voit parantaa ääntäsi laulaessasi tai puhuessasi Audacity -ohjelmalla.

Lopuksi toivomme, että tämä artikkeli on auttanut sinua. Haluaisimme kuitenkin kuulla mielipiteesi. Oletko voinut käyttää pop -suodatinta noudattamalla näitä vinkkejä? Mitä muita suosituksia pidät tarpeellisina Anti Pop -suodattimen käyttämiseksi? Jätä vastauksesi meille kommenttikenttään.