Skip to content

Miksi Rokuni ei avaa YouTubea tai Netflixiä? – Toistovirheen korjaaminen

3 de elokuu de 2021
dispositivo roku para entretener 12464

Lähes kaikilla perheillä on tapana tavata edessä televisiosta tuntikausia viihdettä, Tietoisena tästä vanhasta perhekäyttäytymisestä TV -valmistusyritykset ovat suunnitelleet uusia ja moderneja televisioita, joilla on monia toimintoja. Kaikki tämä pitää perheet viihdytettynä katsomalla suosikki -tv -ohjelmiaan.

Televisioihin lisättyjen teknologisten innovaatioiden joukossa on mahdollisuus nauttia suoratoistosisällöstä riippumatta siitä, onko niissä tämä sisäänrakennettu järjestelmä, kuten Roku TV: n tapauksessa, tai sitä voidaan mukauttaa. Näiden nykyaikaisten älytelevisioiden ansiosta viihteen maailma on laajentunut tavalla, jota aiemmin ei voinut kuvitella.

Mutta jos televisiossasi ei ole sisäänrakennettua mediansiirtojärjestelmää, voit mukauttaa sen siihen, kerromme sinulle laite, josta on tullut erittäin suosittu markkinoilla ominaisuuksiensa ja toimintojensa vuoksi.

Rokun ominaisuudet ja toiminnot

Roku -laitteiden ominaisuuksiin kuuluu niiden kyky muuntaa yhteinen televisio älytelevisioksi.Rokun avulla tarvitset vain hyvän Internet -yhteyden ja että televisiossasi on HDMI -tulo. Asentamalla tämän laitteen televisioon pääset käyttämään muun muassa alustoja, kuten Netflix, Amazon Prime, HBO.

Mutta et vain voi nauttia maksullisten alustojen sisällöstä, voit muodostaa yhteyden myös muihin ilmaisiin palveluihin, kuten YouTubeen, ja Rokun avulla voit myös lähettää älypuhelimesi sisällön TV -ruudulla muutamalla yksinkertaisella vaiheella .

Kaikki ei tietenkään ole ruusuista, virheille on aina tilaa, kuten kaikilla tämän tyyppisillä laitteilla. Rokun käyttäminen voi aiheuttaa sinulle esittää joitain haittoja, mutta nämä voidaan korjata itse.

Korjaa joitain Roku -virheitä

Kuten jo mainitsimme, Roku -laitteilla on monia etuja missä tahansa televisiossa, joka meillä on kotona, on totta, että joskus on turhauttavaa, kun nautimme joistakin näistä ominaisuuksista ja virhe ilmestyy. Esimerkiksi yksi epämiellyttävimmistä on olla katsot videoita YouTubessa ja jäätyy yhtäkkiä.

YouTube -sisällön kopioinnissa on useita syitä, jotka voivat aiheuttaa tiettyjä vikoja, jotkut ovat peräisin palveluntarjoajalta, tässä tapauksessa YouTubelta, toiset jokin ongelma Rokun kokoonpanossa. Mainitsemme kaksi mahdollista virhettä ja niiden syyt, näytämme sinulle yksinkertaisen ja nopean tavan ratkaista ne.

YouTube -sisältöä ei voi toistaa, mikä voi olla sovelluksen tai laitteen vika. Voit ratkaista sen siirtymällä osoitteeseen Roku -laitteen aloitusnäyttö, etsi nyt YouTube -kanava. Kun olet löytänyt sen kaukosäätimestäsi, paina tähtipainiketta * tällä toiminnolla voit poistaa tämän kanavan. Siirry nyt Roku -laitteen asetuksiin, kirjoita järjestelmään ja valitse järjestelmän uudelleenkäynnistysvaihtoehto.

roku avulla voit katsella muita alustoja, kuten netflixiä

Kirjoita nyt aloitusnäytöltä siirtokanavat, etsi YouTube, valitse nyt vaihtoehto kanavan lisäämiseksi, sillä olet varmasti pystynyt ratkaisemaan tämän ongelman, toinen ongelma on yleensä laitteiden välinen yhteysvirhe. Sen ratkaisemiseksi sinun on irrota Roku -laite ja modeemi, muutaman sekunnin kuluttua yhdistä uudelleen ja käynnistä.

Toisaalta Roku -laitteesi voi myös estää sinua avaamasta Netflix -sovellusta, katsotaanpa, kuinka ratkaista se, jos kyseessä on Neflix, jos saat viestin, kun yrität muodostaa yhteyden: kanavaa ei voi käynnistää. Tämä voi johtua siitä sinun on päivitettävä Roku -laitteen tiedot, voit tehdä tämän muutamassa vaiheessa.

Sinun on ensin mentävä alkuun Roku -laite, etsi Netflix -kanava ja paina ohjaimessasi tähteä *, valitse sitten poista kanava, vahvista se kahdesti, palaa alkuun ja etsi suoratoistokanavia.

Etsi nyt Netflix -kanava uudelleen, mutta tällä kertaa se antaa sinulle mahdollisuuden lisätä kanava, lisätä se ja kirjautua sisään. Tällä voit ratkaista nämä ongelmat sekä YouTubessa että Netflixissä.