Skip to content

Mitä ovat väliaikaiset WhatsApp -viestit ja miten ne toimivat? Viestit, jotka tuhoavat itsensä (esimerkki)

14 de elokuu de 2021
logotipo whatsapp movil 10162

WhatsApp -pikaviestintä on paras olemassa oleva, koska sillä on toimintoja, joita muut vastaavat sovellukset eivät tee (kuten se, jonka avulla voit käyttää WhatsAppia lankapuhelimen kanssa). Tämän päivän opas on tarkoitettu vain yhtä näistä työkaluista tai toiminnoista, jotta opit, mitkä ovat ja miten väliaikaiset viestit toimivat?

Jos et vieläkään tiedä, mikä itsetuhoinen WhatsApp on, olet hyvin jäljessä, koska tämä uusi viesti-sovelluksen toteuttava järjestelmä, Se on uusin, joka on edustalla, joten tietäen, että se on välttämätöntä, jos haluat parantaa keskustelujen turvallisuutta.

On huomattava, että ymmärtääksemme paremmin, mitä tässä opetusohjelmassa käsitellään, sinun on päivitettävä WhatsApp for Android tai iPhone uusimpaan saatavilla olevaan versioon, jotta mikään termi ei tule sinulle vieraaksi.

Mitä ovat väliaikaiset viestit ja miten ne toimivat?

Jos haluat siirtyä suoraan kohtaan, joka kiinnostaa sinua ja opit mahdollisimman pian, mitä väliaikaiset viestit ovat ja miten ne toimivat, ensimmäinen asia, joka sinun on tiedettävä, on se, mitä heidän nimensä osoittaa, viestit katoavat itsestään ilman, että niitä on poistettava manuaalisesti.

Toisin sanoen, aina kun lähetät viestin ja tämä toiminto aktivoidaan, tekstit kestävät vain seitsemän päivää vastaanottajan keskustelussa, sitten ne poistetaan pysyvästi, mikä tarkoittaa, että teoriassa chatistasi tulee paljon yksityisempi ja sinun ei tarvitse huolehtia poistamattomasta viestistä, joka katoaa.

Seitsemän päivän sääntöön on kuitenkin useita poikkeuksia, jotka olisivat seuraavat: jos sinä tai chatissa oleva henkilö välität väliaikaisen viestin toiseen chattiin, jossa tätä työkalua ei ole aktivoitu, viestiä ei poisteta tästä keskustelusta.

Jos joku erityisesti lainaa viestin tekstiä, se ei myöskään katoa, ja lopuksi, jos joku tallentaa varmuuskopion viestin sisältämän viestin kanssa, se menee sen mukana, mutta kun se palautetaan, se katoaa kokonaan.

Säännöt ovat samat ryhmäkeskusteluille, ainoa asia, joka muuttaa niitä, on se, että vain järjestelmänvalvoja voi aktivoida toiminnon, ei mikään muu ryhmän jäsen, koska heillä ei ole tällaista lupaa.

Miten väliaikaiset viestit toimivat?

Edellä esitetyn perusteella kysymykseen on jo vastattu: Mitä ovat väliaikaiset viestit ja miten ne toimivat? Joten lopuksi on aika näyttää, kuinka voit aktivoida ne aloita niiden käyttö milloin haluat.

Voit tehdä tämän siirtymällä ensin sen yhteyshenkilön kohdalle, jolle haluat aktivoida väliaikaiset viestit -toiminnon. Kun olet henkilökohtaisessa osiossa, siirry hänen yhteystietosi nimeen ja paina sitä.

Sitten huomaat tässä osiossa, että on useita vaihtoehtoja, etsi viesti nimeltä ”Väliaikaiset viestit” ja paina sitä, niin näyttöön tulee vahvistus-, hyväksymisikkuna ja siinä kaikki.

messenger whatsapp facebook

Tällöin väliaikaiset viestit aktivoidaan, mutta vain kyseisessä chatissa, koska tämä toiminto on aktivoitava erikseen jokaisessa chatissa, jotta se toimisi. Tiedät, että ne aktivoidaan, koska Valkoinen kello tulee näkyviin kyseisen yhteyshenkilön profiilikuvan viereen.

Siinä kaikki, sillä tiedät tarpeeksi sanoaksesi, että tiedät mitä väliaikaiset viestit ovat ja miten ne toimivat täysin, joten sinulla ei ole muuta tekemistä täällä, Ota kuitenkin kaksi asiaa huomioon ennen lähtöä.

Ensimmäinen, että sama virallinen WhatsApp -sivu suosittelee näiden viestien käyttämistä vain tunnettujen ihmisten kanssa, koska ne eivät ole erehtymättömiä ja saatat joutua vaikeuksiin uskoa olevasi turvassa.

Toiseksi sinun ei pitäisi lopettaa tiedonhakua täällä, koska tällä sovelluksella on paljon tarjottavaa, joten on suositeltavaa etsiä: Kuinka estää WhatsAppin esto tai poistaa sen esto FaceID: llä?