Skip to content

Miten saada täydellinen taivas kuviini Luminar 3: lla – nopeasti ja helposti

1 de syyskuu de 2021
edicion imagen laptop 12096

Julkaisumaailmassa yksi käyttäjien suosikkitoiminnoista ammattiprofiileista kaikkiin, jotka viihtyvät tai viihdyttävät muokkaa valokuviasi, uusi tähän asti vähän tunnettu vaihtoehto, Luminar 3, ja se on erittäin tehokas nopeassa muokkauksessa.

Luminar 3: ssa on helppokäyttöisyys ja oppiminen kuten yksinkertaisimmat editorit ja työkalut, joiden avulla se kilpailee ammattimaisten toimittajien kanssa, kuten Adobe Lightroom.

Mikä on Luminar 3 ja mitä se voi tehdä meille?

Kun se tulee muokata valokuvia Suodattimien, kontrastin, valaistuksen ja muiden tämän taiteen yksinkertaisten asioiden lisäksi käytämme yleensä perusvaihtoehtoja, kuten matkapuhelimen oletuseditori tai muiden sovellusten, jotka toimivat enemmän sosiaalisena verkostona, kuten Instagram tai jopa muut, joissa tuote ei sisällä vesileimaa.

Tämän päivän toimittajan tapauksessa Luminar 3Joidenkin asiantuntijoiden ja kuvankäsittelyalan ammattilaisten mukaan tämä vaihtoehto muokkaustyökaluilla on erinomainen. He perustavat mielipiteensä yksinkertaisuuteen, jolla sitä voidaan muokata siitä, ja mahdollisiin toteutettaviin vaikutuksiin.

Se on toimittaja, jolla on yksinkertainen käyttöliittymä, hyvin yksinkertainen ja yleinen, jos voidaan sanoa, että joukko vaihtoehtoja parantaa ja helpottaa käyttäjän työtä, olipa tämä ammattilainen versiossa tai yksinkertaisesti amatööri, joka haluaa julkaista valokuvansa Facebookissa.

Ja työkaluja ja ominaisuuksia, kuten tehoa, on mahdollista muokata ammattimaisesti räätälöidä portfolio, joka ei liity tähän editoriin, ja pystyä työskentelemään helposti projektien parissa, mikä säästää huomattavasti aikaa.

Miksi Luminar 3 muokkaa valokuviani niin hyvin?

Hyvän tai tehokkaan kuvauksen tai adjektiivin määrittely Luminar 3: n kaltaiselle ohjelmistolle riippuu siitä, mikä tarkoitus meillä on toimittajina; Puhumme kuitenkin sovelluksesta erittäin monipuolinen ja hyvälaatuinen, riittää sanomaan, että se toimii monille käyttäjille, riippumatta sen painoksen syistä.

Kuten jo edellisessä osassa mainittiin, tämä sovellus on ulkonäköä, joka on termi, jota käytetään viittaamaan suodattimiin toisella tavalla, että vaikka ne eivät ole parhaita suodattimia muokattavaksi, mitä sovellukset, kuten Adobe Lightroom tai Photoshop, voivat tehdä, totuus on, että ne ovat hyviä.

Lisäksi, kuten jo mainittiin, Luminar 3: n käyttöliittymä on erinomainen ja helppo ymmärtää ja käsitellä tarkoituksiimme. Ohjelmassa näet a yksi ikkuna mistä löydät erilaisia ​​työkaluja niiden käytön aloittamiseen, ja tämä voidaan räätälöidä, mikä on parasta.

Toinen näkökohta yhdistettynä tähän viimeiseen kohtaan on, että Luminar 3: lla on mahdollisuus tehdä a luettelon valinta, ja tämä mahdollistaa paremman kehityksen käyttäjille, jotka haluavat järjestää kaikki valokuvansa.

Miten voin parantaa ja helposti parantaa täydellistä taivasta valokuvissani Luminar 3: n avulla?

Yksi tärkeimmistä näkökohdista on Luminar 3: ssa tekoälyn työkaluja, jota käytetään esimerkiksi täydellisen taivaan parantamiseen.

kuvankäsittely luminarilla 3

Nyt olemme saavuttaneet työkalun erityiseen ja suoraan käyttöön Luminar 3: ssa taivaan parantaja; ja opetamme sinulle, miten voit parantaa täydellistä taivasta valokuvissasi nopeasti ja helposti.

Ensinnäkin Luminar 3: ssa on useita vaihtoehtoja. Tässä tapauksessa annamme maisema -vaihtoehto, jotta tällä tavalla kaikki Luminarin tarjoamat vaihtoehdot voidaan järjestää hieman enemmän.

Maisemaa klikkaamalla ne näkyvät heti kaksi työkalua hämmästyttävä tekoälytekniikan avulla, jotta voimme käyttää niitä suoraan.

Voimme käyttää jompaakumpaa näistä kahdesta, erikseen tai myös niiden yhdistettyä vaikutusta. Suosittelemme, että käytät ensin tekoälyn korostamaa aksenttia, ja annamme sävyn taivaalle käyttämällä HDR -tehoste.

Toisaalta voit käyttää toista työkalua: Sky Enhancer, joka aiheuttaa samanlaisen vaikutuksen kuin kameran polarisaattori.