Skip to content

Mitkä ovat parhaat ilmaiset online -ammattimaiset valokuva- ja kuvankäsittelyohjelmat?

27 de elokuu de 2021
hombre editando profesional 10808

Valokuva- ja kuvankäsittelyohjelma on tällä hetkellä yksi eniten käytetyistä ohjelmista etenkin älypuhelimien aikakaudella, koska niiden avulla voimme ottaa valokuvia jokapäiväisestä elämästämme helposti, mutta ne eivät ole parasta laatua Koska sinun on otettava huomioon useita tekijöitä ottaessasi valokuvaa, kuten valaistus, mittasuhteet, kehystys, kuvausnopeus jne.

Jos et ymmärrä valokuvausta tai editointia, ei ole mitään hätää, on olemassa tuhansia opetusohjelmia, ohjelmia ja esineitä. Valokuvan muokkaaminen voi vaikuttaa paljon, amatööri- tai muokkaamaton valokuva on täysin erilainen kuin ammattimainen tai muokattu valokuva.

Kun aiot luoda verkkosivuston tai sosiaalisen verkoston yritykselle, tarvitset valokuvia, joissa on hyvä laatu ja se ei ole mitä kamera tekee, se on hyvä kuvankäsittelyohjelma. Jos et tiedä mitä ohjelmaa haluat käyttää, olet ilmoitetulla sivulla.

Valokuvaeditori onnistuu optimoimaan sen avulla useita työkaluja ominaisuuksia, kuten kuvan värejä ja valokuvan kontrasteja. Erittäin tärkeä etu on ajan säästö editoinnissa, koska ohjelmat ovat kehittyneet siihen pisteeseen, että se ei ole enää ohjelma vaan oma kokemus.

Toimittaja on tullut a korvaamaton työkalu vuosien varrella sekä valokuvaajille että ihmisille, jotka nauttivat harrastuksesta. Tämän ohjelman ansiosta valokuvaajat voivat tehdä täydellisen työn hetkessä.

Ilmaiset online -ohjelmat

Etsimme tällä hetkellä yksinkertaisimpia ohjelmia, jotka ovat verkossa ja ovat ilmaisia, katsotaanpa seuraavia ohjelmia, joilla on kaikki nämä edut:

Asenna

Siinä on joukko työkaluja, jotka on melko helppo oppia, on monikäyttöinen työkalu. Silmiinpistävää on sen hämmästyttävä käyttöliittymä ja helppokäyttöinen. Voit rajata, mukauttaa reunoja, hallita edistynyttä muokkausta jne.

PIXLR

Se on monien toimittajien suosikkityökalu, jonka avulla voit työskennellä kerroksittain, korjata värejä, korjata valokuvia, hallita suodattimia, rajata, muokata kirkkautta jne. Voimme poistaa kuvan taustat kokonaan ja laittaa uuden, jotta voimme luoda ainutlaatuisen tyylin.

IPICCY PHOTO EDITOR

Voit tehdä kollaaseja, luoda malleja, käyttää malleja, tuoda valokuvia, käyttää värejä ja suodattimia, käyttää kylläisyyttä, maalata paneelitoimintoa ja voimme jopa muuttaa kasvojamme. Ja se on hyvin yksinkertaista painoksen viimeistelyhetkellä, napsautat ”tallenna” ja olet valmis.

Maksullisia online -ohjelmia

Verkko -ohjelmat tarjoavat paljon enemmän työkaluja kuin ilmaiset, samoin se vangitsee täysin ajatuksen ammattitaito, onnistuu nostamaan jokaisen kuvasi uudelle tasolle. Seuraavat editorit ovat markkinoiden parhaita:

kameran linssi painos

Adobe Photoshop Express

Abode Photoshop pyrkii edistämään luovuutta, helpottamaan muokkaamista ja muuttaa valokuvia täysin niin, että tällä tavalla he erottuvat sosiaalisista verkostoista. Sen avulla voit muuttaa valokuvia, muuttaa kokoa, tehdä perus- ja ammattimaisia ​​säätöjä, lisätä tekstejä, korjata silmiä, poistaa puutteita, lisätä tai peruuttaa jne.

Pixlr X

Siinä on ilmaisen pixlr: n ominaisuudet, mutta on paljon enemmän työkaluja premium -versio, paljon enemmän suodattimia, paljon enemmän työkaluja ja ennen kaikkea paljon helpompi käyttää. Voit luoda täysin alkuperäisiä malleja bannereille, infografikoille ja oppia monia muita editointitekniikoita.

Fotor Pro

se on maailmanlaajuisesti saatavilla, käytä ainutlaatuista tekniikkaa, jotta saat tason, jota ei ole koskaan nähty valokuvausmaailmassa. Fotor Prota käyttävät maailman parhaat valokuvaajat ja toimittajat, sillä on mahdollisuus käyttää graafista suunnittelua missä tahansa muodossa, se parantaa määritelmän laatua yhdellä painikkeella ja onnistuu kaappaamaan valokuvan perspektiivin ilman paljon yksityiskohtia.

Muokkausohjelmien avulla voimme muokata, kaapata, tilata, viedä, Tallenna ja poista, muokkaa Se on yksi niistä tekijöistä, jotka helpottavat työtämme lähes uskomattomalla tasolla, ja siksi hyvä valokuvaaja osaa käyttää editointiohjelmaa oikein.