Skip to content

Mitkä ovat parhaat sovellukset tatuointien suunnitteluun ja simulointiin Androidissa tai iPhonessa?

15 de elokuu de 2021
tatuador haciendo tatuajes 11707

Tatuoinnit ovat a erittäin tärkeä henkilökohtainen brändi monille ihmisille nykyään. Varmasti useammalla kuin yhdellä tuntemallasi henkilöllä on tai aiotaan tulla sellaiseksi. Ne voivat vaihdella hyvin pienistä malleista tai symboleista näyttäviin mosaiikkeihin, jotka on leimattu iholle. Kaikki riippuu sen mausta ja aikomuksista, joka haluaa tehdä sen.

Jotkut päättävät ottaa tatuointeja symbolisilla, uskonnollisilla tai intiimeillä aikomuksilla; jotka edustavat jotain. Toiset eivät ajattele niin paljon taustasta ja he tekevät sen pelkästään estetiikan vuoksi, kokeillakseen tai saadakseen kauniin muotoilun koristamaan ihoa.

Mutta joka tapauksessa, tarkoituksella tai ei, varmuus on, että henkilö haluaa erittäin hyvin tehdyn tatuoinnin. Siksi tätä varten on välttämätöntä, että se on hyvin suunniteltu ennen kuin siitä tulee pysyvästi osa kehoasi. Tätä varten, on monia digitaalisia sovelluksia, jotka kannattaa tarkistaa ennen kuin teet sellaisen.

Mitä suositeltuja sovelluksia on olemassa tatuointien valitsemiseksi?

Jos haluat selata monenlaisten tatuointien malleja, nämä sovellukset auttavat sinua paljon. Ensimmäinen on Tatuointisuunnittelu, jossa on yli 5000 tatuointia valita. Tässä sovelluksessa on kaikenlaisia ​​tatuointimalleja; klassiset ja tunnetuimmat tyylit ovat täällä.

Voit etsiä niitä luokkien mukaan, kunnes löydät haluamasi. Jopa, on osionsa, jolla se voi muokata malleja ja muokata niitä. Kuitenkin täydellisin ja suositeltu sovellus mallien valitsemiseksi on epäilemättä Tattoodo.

Tattoodo on paljon interaktiivisempi sovellus kuin voit tietää taiteilijat jokaisen suunnittelun takana. Sosiaalisen verkoston tyyliin voit tarkastella heidän profiilejaan, löytää niiden malleja ja inspiroitua tai suositella monia muita samanlaisia.

Yhteisönä oleminen, sovellus antaa sinulle täydellisemmän ja läheisemmän kokemuksen. Eikä vain se, mutta sovellus voi myös suositella siihen rekisteröityneitä tatuointitaiteilijoita ympäri maailmaa. Se voi jopa osoittaa, mitkä studiot ovat lähellä sinua, jos niitä suositellaan, ja kunkin tarjoamat mallit; kaikki tämä, jos he ovat rekisteröityneet sovellukseen. Tämä auttaa saavuttamaan tatuointiliiketoiminnan. Nämä sovellukset ovat saatavilla Androidille

Mitä sovelluksia voin käyttää tatuointien simulointiin? – Testaa tatuointeja digitaalisesti

Nyt ihme, että näillä tatuointisovelluksilla on mahdollisuus simuloinnin avulla testata, miltä tatuointisi näyttäisi. Niitä on useita, esim. Tattoo My Photo 2.0. Se on sovellus, jonka avulla voit sijoittaa tatuointeja valokuviin. Voit kuvata mitä tahansa kehon osaa ja testata sen suunnittelua.

Samanlainen kuin tämä, on olemassa Tatuoi sinä ja tatuoi itsesi jonka avulla voit myös sijoittaa tatuointimalleja valokuviin. Voit kiertää, läpinäkyvästi, vähentää opasiteettia ja skaalata malleja. Muokkaamalla valokuvia tatuoinneilla saat vilauksen siitä, miltä mallit näyttävät ihollasi ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Ne ovat erittäin hyödyllisiä yksinkertaisuudestaan ​​huolimatta.

Paras ja edistynein on kuitenkin epäilemättä Musteiden metsästäjä. Et voi vain testata kuvioita. Ink Hunterin avulla voit pelata lisätyn todellisuuden kanssa ja nähdä tatuointisi eri kehon alueilla reaaliajassa. Kaikki tämä järjestelmän ansiosta, joka auttaa löytämään kolmiulotteisuuden ja näin näkemään tarkemman suunnittelun.

Sovellukset tatuointien suunnitteluun digitaalisesti

Tämä on jo vähemmän perinteinen vaihtoehto ja suunnattu enemmän suunnittelijoille ja sarjakuvapiirtäjille. Jos nyt haluamasi ei ole oletussuunnitelma, sinulla on suunnittelukokemusta ja haluat muokata tatuointiasi entistä enemmän, tämä voi olla toinen vaihtoehto sinulle.

nainen käyttää sovellusta tatuointien suunnitteluun

Kyse on piirustus- ja suunnittelusovelluksen käyttämisestä Autodeskin luonnoskirja suunnitella niitä. Koska tällä sovelluksella on mahdollisuus piirtää ja muokata valokuvia, voit käyttää sitä manuaalisemmin luodaksesi oman mallisi ja simuloidaksesi sitä. Voit suunnitella tai muuttaa mitä tahansa omaa suunnittelua ja tehdä siitä läpinäkyvän todistaaksesi sen ihosi viitekuvissa.

Näillä ohjelmilla on samankaltaisuus editoinnissa Photoshopin kanssa, koska tatuointeja voidaan myös sijoittaa valokuviin Photoshopin kautta, mutta hieman monimutkaisemmalla tavalla.

Tällä tavalla voit testata, toimiiko suunnittelu ja soveltuu hyvin, tai jopa luottaa muihin sovelluksiin, kun olet lopettanut suunnittelun. Tietysti tarkan piirustuksen vuoksi suosittelemme kynän käyttöä.