Skip to content

Mitkä ovat parhaat temput asfaltti 8: n pelaamisen aloittamiseksi ja lisää rahaa ja nopeita autoja?

24 de elokuu de 2021
presentacion asphalt 8 12267

Automotive -videopelit ovat jo pitkään herättäneet huomiota ja erottuivat muista nykyään olemassa olevista eri genreistä kilpailla muita pelaajia vastaan ja katso, mikä on paras kilpailija, joka on kestänyt tähän päivään asti, erilaisilla tavoilla pelata ystävien tai muiden käyttäjien kanssa.

Jotkut franchising -yritykset ovat päättäneet kehittää joitakin moninpeliprojekteja, kuten Gran Turismo, Assetto Corsa ja Forza Horizon, jotka ovat nousseet paljon esiin videopelien maailmassa. kilpailuja ja kisojatarjoaa käyttäjille pitkiä tuntikausia viihdettä yksin tai pelaa ihmisiä vastaan ​​verkossa.

Tässä kohtaa erottuu myös Asphalt 8, kilpa- ja kilpailupelit, joista on vuodesta 2016 lähtien tullut yksi maailman suosituimmista, ja siellä on monia kappaleita ja tapahtumia, jotka pitävät hauskaa pari tuntia. Siksi tässä viestissä kerromme sinulle parhaat temput asfaltti 8: lle ja kuinka saada rahaa ja autoja nopeammin.

Mikä on Asfaltti 8?

Se on Gameloftin kehittämä ja jaettava asfalttisarjan kahdeksas erä, jossa voit voittaa palkintoja ja joskus ilmaisia ​​autoja, sisältää moninpelitilan, jossa voit osallistua 20 päivän turnauksiin.

Mikä tekee siitä erittäin kilpailukykyisen pelin maailmanlaajuisesti, tämä peli julkaistiin 22. elokuuta 2013 iOS: lle ja Androidille ja saman vuoden 13. marraskuuta Windows -puhelimelle. Voit ladata viralliselta Google Play Asphalt 8 -sivulta.

Moninpelitilassa valitset ajoneuvon ja palvelin vastaa sinua käyttäjät, joilla on samanlaiset autotilastot, näin peli tulee olemaan reilu. Toisaalta, jos lopetat kilpailun erinomaisilla liikkeillä ja pääset maaliin vahingoittamatta koria, voit saada kokemusta ja arvosanoja.

Voit myös ilmoittautua cup -tila, johon miljoonat pelaajat osallistuvat Sitä vastaan ​​sinun on kilpailtava ja yritettävä hankkia pokaali, jotta voit luokitella listalle ja osallistua kuppeihin, ja jokaisella voittajallasi on suurempia mahdollisuuksia saada enemmän palkintoja ja voittaa monia palkintoja .

Parhaat temput rahan ja autojen hankkimiseksi asfaltissa 8

Yksi parhaista tavoista saada kolikot ja autot nopeasti, koostuu siitä, että sinulla on paras auto, Yritä saada kaikki mahdolliset bonukset kaikista piireistä ansaitaksesi vielä enemmän rahaa sen lisäksi, että saavut autolla ilman vahinkoa verkkopeleissä.

Samalla tavalla voit yrittää suorittaa tehtävät parhaan kierroksen ja parhaan kilpailun palkinnolla aktivoimalla kaksinkertaiset luottobonukset ja lisäämällä myös mitalit, jotka voit hankkia hidastamatta paljon ja hyödyntää kaikki hyppyjä kaikilla rampeilla ja suorittamalla mahdollisimman monta temppua.

Tällä tavalla voit saada palkintoja tuplaa rahat voit voittaa ja joskus voit avata uusia autoja joko ilmaiseksi tai vain keräämällä lisää kolikoita.

urheiluautojen kokoelma

Jos olet rakastaja kilpailukykyisiä pelejä ja nopeat pelit, jotka ovat parhaita kilpa -autopelejä Androidille ja nauti kotona vapaa -ajallasi ja leikkiä ystäviesi kanssa.

Usein tapahtuu niin monessa ympäristössä ei ole Internet -yhteyttä, ja haluat pelata ja viihdyttää itseäsi iOS -laitteillasi, suosittelemme, että tiedät parhaista ilmaisista offline -peleistä iPhonelle ja iPadille.

Lopuksi, jos on hieman epämukavaa pelata älypuhelimesi kosketuksella ja haluat yrittää yhdistää ohjaimen pelien helpottamiseksi ja mukava voittaa, Kutsumme sinut selvittämään, miten PS4 -ohjain liitetään matkapuhelimeeni Androidilla tehokkaasti ja ilman ongelmia.