Skip to content

Näkökulman kääntäminen näppäimistöllä tai hiirellä 3D Studiossa – erittäin helppoa

1 de syyskuu de 2021
girar punto vista teclado raton 3d studio

Yksi tunnetuimmista hahmojen ja esineiden muokkausohjelmista on 3D Studio Max, jonka avulla käyttäjät voivat käyttää erilaisia ​​työkaluja. Niiden avulla voidaan tarkastella samaa muokattavaa kuvaa, esinettä tai kuvaa eri paikoista.

Tätä varten on kuitenkin osattava käyttää kaikkia valikoita, komentoja ja mahdollisuuksia muuttaa sisällön kokoa on. Tämän perusteella voidaan käyttää joitain vaihtoehtoja aloittelijoille, kuten alkuopetusikkuna, mikä helpottaa tehtävää.

Yksi löydetyistä palveluista on kiertää näkökulmaa näppäimistöllä tai hiirellä, joten kuvan näkyvyys on täydellisempi ja muutoksia voidaan tehdä koko kohteeseen.

Käsittele näkökulman kiertämistä näppäimistöllä tai hiirellä 3D Studiossa

Kun haluat nähdä kappaleen toisesta kulmasta, käytä työkalua ”Kierto” 3D Studio Maxissa. Sen avulla voit tehdä tämän yksinkertaisen tehtävän ja että kohteen näkökulmat ovat vaihtelevia, mutta samalla pohjalla.

Tämä on helppo tehdä, sinun tarvitsee vain etsiä työkalukuvake ja napsauttaa vaihtoehtoa ”Kiertoradalla”. Kun tämä on tehty, sinulla voi olla mahdollisuus kääntää näkökulmaa välittömästi, on tarpeen poistaa valinta käytöstä muiden työkalujen käyttämiseksi ja tehdä tarvittavat muutokset.

Tämä lomake on hieman hidas, joten voidaan käyttää toista menettelyä, johon liittyy käytä näppäimistöä ja hiirtä samanaikaisesti. Voit tehdä tämän siirtämällä hiirtä vain pitämällä vierityspyörää ja näppäintä painettuna. ALT.

Näin ollen sinun ei tarvitse turvautua työkaluvalikkoihin, koska työkalun käyttö deaktivoidaan vain vapauttamalla kaikki painikkeet samanaikaisesti. Annetulla näkymällä voit tehdä haluamasi muutokset ja siten muokata elementtiä 3D Studio Max nopeasti ja helposti.

On myös mahdollista perspektiivinäkymästä piirtää pysty- ja vaakasuoria viivoja, jotta kyseistä ohjelmaa voidaan hyödyntää paremmin. Jokainen prosessi on yksinkertainen ajaa, jolla on mahdollisuus kokeilla mitä tahansa tasoa, joka otetaan käyttöön.

Miksi on tärkeää kääntää näkökulmaa 3D Studio Maxissa?

Tätä työkalua käytetään enimmäkseen menossa käyttää eri kuvakulmia, joka mahdollistaa niiden muokkaamisen. Näin voit saavuttaa parempia tuloksia ilman käyttöä painoksia eri tasoilla.

Muokkaa lukua eri tilanteissa ja hanki täysin erilaisia ​​tuloksia, se on mahdotonta. Tämä johtuu siitä, että kun tietty painos on muutettu ja tallennettu, alkuperäistä ei voi enää saada.

Jokainen muutos ei kuitenkaan anna leikkaa tai muuttaa kokoa kyseisen kuvan pohjasta. Jos näin olisi, kuvio menettäisi täysin olemuksensa ja jotain täysin erilaista muokataan.

Näin ollen, kun lisätään ja lisätään kuvatasoa, kaikki käänteet ja muokkaukset pysyvät loppuun asti, mukaan lukien muuttuu jokaisessa kulmassaan. Olipa kyse leikkaamisesta, suurentamisesta tai pienentämisestä, jokainen muutos mahdollistaa kuvan ulkonäön muuttamisen.

kuvan näkymät

Silloin näkökulmat ovat aina erilaiset, jos haluat, mikä tekee sen mahdolliseksi luoda uutta sisältöä mukana uusia näkemyksiä. Toinen tapa muokata näitä näkymiä on muuttaa värejä, syvyyttä tai paksuutta jokaisesta saadusta pisteestä.

Kaikissa muokkaustyypeissä on noudatettava kuvan työkaluja. The näppäimistön komennot Ne tekevät siitä vieläkin helpompaa, sillä tulokset ovat sekunneissa ja muokattu objekti erinomaisella viimeistelyllä mistä tahansa näkökulmasta.