Skip to content

Parhaat BMX -pyöräpelit iPhonelle, Androidille ja PC: lle

26 de elokuu de 2021
chico bicicleta 12281

Nykyään mobiililaitteet ovat aina mukanamme, joko työssä tai kuljetuksessa kännykkä käden ulottuvilla.

Vaikka on totta, että on päiviä, jolloin voimme olla hyvin kiireisiä, on aikoja, jolloin Emme tee mitään ’esimerkiksi odottamaan bussia, jonkun odottamista treffeille, jonoa supermarketissa ja niin edelleen.

Näinä hetkinä näytämme eniten jotain tekemistäErityisesti mobiililaitteissa hyvä uutinen on, että on useita tapoja viettää aikaa.

Joko sosiaalisissa verkostoissa, kuten Instagramissa, Facebookissa, Twitterissä tai WhatsAppissa, sen aiheen lisäksi, josta aiomme keskustella tänään, pelata mobiililaitteella. Siksi MiracomoSeHace tarjoaa sinulle parhaan valikoiman, jota voit kokeilla tästä lähtien.

Muista tietysti, että alla mainitut pelit ovat tarkoitettu mikä tahansa laiteOn kuitenkin suositeltavaa käyttää keskitasoa tai huippuluokkaa.

Parhaat BMX -pelit iPhonelle, iPadille ja iPodille

Aloitetaan parhaista ilmaisista peleistä ilman Internetiä iPhonelle ja iPadille. Niiden joukossa on ”Mad Skills BMX 2”, joka tarjoaa suuren räätälöinnin lisäksi voit pelata moninpeliä kavereidesi kanssa.

”Lian kuningas”, on saatavana sekä Androidille että iOS: lle, peli, jota ei pidä evätä.

Toisaalta, jos haluat pelata tehtävissä, voit valita lataamisen Stickman bmx, peli tasojen mukaan kahdessa ulottuvuudessa, josta löydät monia asioita.

Puhumme siitä paremmin Android -versiossa, mutta on tärkeää tietää, että iOS -matkapuhelimille on olemassa versio. Sitten toinen ilmainen versio iO: lle ja kahdessa ulottuvuudessa, meillä on BMX Backflip kuningas.

Lopuksi katsotaan ”Maastopyörä simulaattori” että sen nimen perusteella voit jo ymmärtää, mitä tämä vaihtoehto koskee. Se on pyöräpeli täysin BMC: lle ja enemmän kuin peli, se on todellinen kokemus, jota voit kokeilla ilmaiseksi.

Parhaat pyöräpelit Androidille

Ennen kuin aloitat luettelolla parhaat pyöräpelit, sinun pitäisi tietää, että joukossa on ilmaisia ​​pelejä Androidille. Jotkut saattavat kuitenkin tarvita tällaista yhteyttä.

Puhutaan ”Lian kuningas”Tässä pelissä ei ole paljon karttoja pelattavana, mutta voit varmasti pitää hauskaa tekemällä yli 20 temppua ja muokkaamalla avatariasi. On syytä korostaa sen pelattavuutta 1. ja 3. persoonassa.

Löydät vielä 4 temppua edelliseen ”Pumpattu BMX 3”2D -versiossa sinun on läpäistävä yli 750 haastetta ja voit käyttää mitä tahansa 15 käytettävissä olevasta merkistä.

Jatkamme Touchgrind BMX, erittäin mielenkiintoinen peli, jossa kirjaimellisesti ajaa pyörää itse, tässä tapauksessa voi olla tarpeen käyttää molempia sormia pyörän hallintaan ja kaikkien käytettävissä olevien temppujen tekemiseen.

Lopuksi, älä unohda tarkistaa tätä muuta luetteloa Android -laitteiden parhaista offline -peleistä, jotka ovat erinomaisia, kun menet bussiin ja et halua käyttää datasuunnitelmaasi.

Parhaat BMX -pelit Windows PC: lle

Seuraavaksi tuomme sinulle parhaat BMX -pyöräpelit WindowsilleSuosittelemme kuitenkin ensin optimoimaan ja nopeuttamaan tietokoneesi mahdollisimman paljon, jotta voit pelata ilman ongelmia.

lapset etsivät bmx -pelejä androidilla

Jatkoa pyöräpelit kahdessa ulottuvuudessa, löydämme Mountain Bike -pelin, jossa on perusgrafiikka ja joka lupaa muutaman tunnin viihdettä.

Voit kuitenkin mennä hieman pidemmälle, on olemassa pelejä, kuten ”äärimmäinen maastopyörä” voidaan toistaa 3D -muodossa, on olemassa useita tiloja, mukaan lukien kilpa.

Toinen erittäin mielenkiintoinen peli, jossa voit pelata kallioisilla, vuoristoisilla, ranta- ja muilla kartoilla, on ”Fusion Trials”. Samoin grafiikoilla, jotka ovat myös todella todellisia, on olemassa ”Mat Hoffmanin Pro BMX”, joka huolimatta siitä, että se on hieman vanha, ei lakkaa viihdyttämästä.

Ei haittaa jättää joitakin pelejä, kuten BMX -tarina ”Pro Style Game” ja ”Extreme Game” tai ”Backflips BMX”.

Toivottavasti olet ollut kiinnostunut jostakin esillä olevista peleistä, ja tietysti älä odota enää! Muista myös se saat parhaat kokemukset kännykälläsi tai ohjaussauvalla.