Skip to content

Parhaat pelit, jotka ovat samanlaisia ​​tai samanlaisia ​​kuin Age of Empires Androidille espanjaksi

26 de elokuu de 2021
estructuras antiguas 12260

Strategiapelit, kuten kuuluisat RPG -pelit, MMORPG -pelit ja joitain hyviä nimikkeitä erittäin hyvällä juonella, ovat yksi pelaajien halutuimmista videopelilajeista. Ja jos puhumme strategiasta, mikä olisikaan parempi peli kuin legendaarinen ja eeppinen Age of Empires?

Age of Empires, peli, joka ylittää vuosien varrella

Age of Empires on sarja strategisia genrepelejä, joissa sinun täytyy johtaa taisteluyksiköitäsi kukistamaan ja valloittamaan kaikki vihollisyksiköt pelikartalle ja tule kaikkien rakennusten kuninkaaksi ja herraksi.

Kuulostaa helpolta, mutta Age of Empires menee paljon pidemmälle. Jotta valtakuntasi hallitsisi kartan koko leveyttä, sinun täytyy soveltaa parhaita strategioita jakaa älykkäästi resurssejasi ja yksikkösi (työläiskyläläiset, sotilaat, piiritysaseet ja merivoimat).

Samanlainen peli kuin Age of Empires for Android?

Age of Empires -peliä Androidille tai mobiililaitteille ei ole vielä kehitetty. Lähin asia Empireren aikakausi oli linnan piiritys, peli, joka keskittyi Windows 8.1- ja Windows Phone -laitteisiin, jotka kehitettiin vuonna 2014, vaikka tämä oli jotain enemmän kuin puolustuslinjat, kuten Clash of Clans.

Kuitenkin nykyään löydät Play Kaupasta monia muita ilmaisia ​​pelejä, joilla on sama teema kuin Age of Empires for Android, ei samannimisiä, mutta jos ne muistuttavat suuresti asetuksia, tyyliä ja pelattavuutta klassikkoon Imperiumien aikakausi.

Helpoin ja nopein tapa saada käsiinsä Age of Empiresin kaltaisia ​​pelejä on siirtyä Play Kauppaan ja hae ”Age of Empires”. Hakukone näyttää sinulle parhaat strategiapelit, jotka ovat samanlaisia ​​kuin Age of Empires Android -laitteellesi.

DomiNations

Kaikkien strategiapelien ja sotapelien joukossa valloittaa maita ja kasvattaa valtakuntaasi DomiNations erottuu. Tämä peli on tunnetaan parhaiten samanlaisena kuin Age of Empires sen historiallisen kehityksen järjestelmän ansiosta, joka alkaa muinaisten sivilisaatioiden alusta nykypäivään.

DomiNations-pelitapa muistuttaa eniten Age of Empiresia ja kuuluisaa roolipeliä ja strategiapeliä Civilizations 3, jotka ovat samojen kehittäjien DomiNations.

Selaa karttaa ja tutustu sen uusiin tiloihin, kerää ja tuo lisää resursseja valtakunnallesi ja vahvista joukkojasi taistelussa vihollista vastaan. Yksi DomiNationsin parhaista ominaisuuksista on sen määräaikaiset tapahtumat ja tehtävät Inspiroi todelliset tapahtumat historiassa ja valtava saalis palkkiona.

Imperiumien kuilu

Abyss of Empires on toinen peleistä, jotka muistuttavat enemmän Age of Empiresia, miksi? Alkuperäisen otsikon kaltaisen pelimekaniikan vuoksi. Abyss of Empires muistuttaa niin paljon Age of Empiresia niin helposti kuka tahansa pelaaja voisi sanoa, että tämä peli on kopio alkuperäisestä.

Ensi silmäyksellä se antaa hyviä vaikutelmia, paitsi että sen pelattavuus heikkenee vähitellen pelien välillä. Resurssien keräämisestä voi tulla todellinen päänsärky, ja puhumattakaan vastenmielisistä mainoksista kahden tai kolmen välein.

Empire: Neljä valtakuntaa

Jos kyse on strategiapeleistä, tämä otsikko on yksi parhaista ja samankaltaisimmista alkuperäisen nimensä kanssa, ja sen kehittäjät ovat samat kuuluisan roolipelin Goodgame Empire luojat.

Lisäksi, Siinä on monitasoinen tila, joten voit ottaa pelisi sekä mobiililaitteellasi että tietokoneellasi. Tämä peli keskittyy myös imperiumien kehittämiseen ja sivilisaatioiden etenemiseen.

goodgame empire mobile neljä valtakuntaa

Forge of Empires

Tämän suuren strategiapelin päätavoite perustuu mega -kehittyneiden ja vauraiden imperiumien rakentamiseen historian kautta päättää teoista, jotka vaikuttavat siirtyessäsi ikäkausien välillä.

Nyt kun tiedät Age of Empiresin kaltaiset pelit, mitä odotat pelataksesi yhtä kaikkien aikojen parhaista strategiapeleistä?