Skip to content

PUBG vs Fortnite Mikä on parempi? Jokaisen pelin edut ja haitat

14 de elokuu de 2021
juego pubg 9291

Jos omasi ovat Battle Royale -videopelit, suosittelemme lukemaan seuraavat tiedot, joissa puhumme PUBG vs Fortnite, mikä on parempi? Jokaisen pelin edut ja haitat, yksi genren tärkeimmistä.

PUBG vs Fortnite, mikä on parempi? Jokaisen pelin edut ja haitat

Varmasti PUBG ja Fortnite ne ovat pelejä hyvin erilainen. Tämän ymmärtämiseksi sinun on päätettävä, mikä on sinulle paras, ja analysoitava tiettyjä näkökohtia, kuten niitä, jotka mainitsemme alla.

PUBG -pelattavuus

PUBG: lle on ominaista hieman realistisempi visio, joka tarjoaa Battle Royale -pelitilan. Jos etsit vakavampaa videopeliä, jossa varkain on erittäin tärkeää, epäilemättä PUBG on paras vaihtoehto.

Meillä on erilaisia ​​pelitiloja, soolo -tila, jossa 100 pelaajaa he kohtaavat. Lisäksi on pelitiloja, joilla voi pelata ystävien kanssa, erityisesti kaksikon ja neljän hengen ryhmien kanssa.

Fortnite -pelattavuus

Toisin kuin PUBG, Fortnitelle on ominaista epätodellinen ja erittäin värikäs maailma. Tämän lisäksi pelin erityispiirteet, kuten rakentaminen, luonnehtivat sitä eri videopeliksi.

Itse asiassa rakentaminen ja muut vuodenaikoina ilmestyneet tilat merkitsevät suurta eroa Fortniten ja PUBG: n välillä.

Pelitilojen osalta meillä on edellä mainitut perusasiat, soolot, duot ja joukkueet. Joka tapauksessa on myös ainutlaatuisia tapoja, jotka tulevat esiin eri vuodenaikoina, esimerkkejä ovat merirosvokausi tai Marvelin innoittama.

Varmasti Fortniten ja PUBG: n välillä on paljon eroja pelin suhteen, mutta merkittävin on rakenne. Toisaalta tavoite on suhteellisen samanlainen, mutta jos haluat oppia tavoittelemaan Fortnitea, voit seurata oppaitamme parantaaksesi.

Fortniten ja PUBG: n suorituskyky

Kun PUBG ilmestyi, monet käyttäjät valittivat erittäin huonosta suorituskyvystä. Siitä huolimatta ajan ja useiden päivitysten myötä PUBG on nähnyt suuren parannuksen kokonaistehokkuudessa.

Toisaalta Fortnite on aina osoittanut erinomaista suorituskykyä vähemmän tehokkaalla laitteistolla. Joka tapauksessa jatkuvat muutokset kauden jälkeen ovat muuttaneet tämän. Fortniten suorituskyky Se ei ole yhtä hyvä kuin aiemmin, mutta useimpien joukkueiden pitäisi pystyä suorittamaan se.

Joka tapauksessa, jos sinulla on edelleen ongelmia pelin kanssa, on olemassa keinoja lisätä FPS Fortnitessa parantamalla suorituskykyä.

Kartta

PUBG: llä on useita karttoja, kun taas Fortnitella on vain yksiLisäksi PUBG -kartat ovat yleensä suurempia. Joka tapauksessa Fortnite -kartta on erittäin pätevä, ja siinä on useita erittäin mielenkiintoisia erilaisia ​​biomeja.

Fortnite -kartalla olevat lajikkeet tekevät jokaisesta taistelusta erilaisen. Toisaalta PUBG tarjoaa karttoja, jotka ovat enemmän harkittuja strategiaan ja varkauteen. Silti molemmat vaihtoehdot ovat erittäin kunnollisia ja täyttävät useimpien käyttäjien tarpeet.

Muita huomioon otettavia näkökohtia sen määrittämiseksi, mikä on parempi, jos Fortnite tai PUBG

Varmasti PUBG ja Fortnite ovat erittäin monimutkaisia ​​pelejä, joten on mahdotonta mainita kaikkia niitä muodostavia näkökohtia. Siitä huolimatta on niin monia muita näkökohtia, jotka sinun tulee ottaa huomioon, kun valitset toisen kahdesta.

fortnite -latausnäyttö

Yksi ensimmäisistä ovat niin sanotut mikrotransaktiot ja pelin yleinen maksu. Ensinnäkin sinun on tiedettävä, että PUBG on maksettu Fortnite on ilmainen pelata. Siitä huolimatta molemmissa peleissä on esteettisiä parannuksia

On huomattava, että parannukset ovat pelkästään esteettisiä, mikä tarkoittaa, että ne eivät puutu pelaamiseen eivätkä luo ns. Tässä osiossa katsomme, että molemmat pelit tarjoavat korkealaatuisia sisäisiä tuotteita. Jos haluat tietää, mitä Fortnite -myymälässä on, voimme opastaa sinua.

Kaiken edellä mainitun jälkeen, mikä on parempi PUBG tai Fortnite? Varmasti vastaus tähän kysymykseen se riippuu käyttäjästä. Pelaajille, jotka haluavat rauhallisemman ja realistisemman kokemuksen, PUBG on paras vaihtoehto. Toisaalta niille, jotka haluavat kiihkeämmän ja muuttuvamman pelin, Fortniten lataaminen sen viralliselta verkkosivustolta on hyvä vaihtoehto.