Skip to content

Ratkaisu: Ei voida yhdistää tai toistaa Call of Duty Mobile -sovellusta mobiilidatalla

6 de heinäkuu de 2021
call of duty mobile 12299

Call of Duty Mobile, on täysin ilmainen peli, joka on luotu pelattavaksi matkapuhelimellasi ja jonka voit ladata Androidista ja iOS: sta. Tämä peli käynnistettiin 1. lokakuuta 2019 ja siitä lähtien se on saanut paljon enemmän mainetta ja miljoonia latauksia. . Se on saavuttanut niin suuren tunnustuksen, että samana vuonna siitä tuli peli, jolla on eniten latauksia maailmassa.

Tämä on moninpeli, jossa voit kilpailla ja taistella miljoonia ystäviä ja vihollisia vastaan ​​ammuilla ja aseilla; Tämän avulla voit kehittää taitojasi ja parantaa strategiasi, olla voittaja.

Myös tämä peli tarjoaa sinulle hauskaa tuntia. On syytä mainita, että sitä voi esiintyä yhteysvirhe Kun kyseessä on mobiilidatan pelaaminen, annamme sinulle ratkaisut, jotta tämä ei tapahdu sinulle uudelleen.

Syyt miksi Call of Duty Mobile ei muodosta yhteyttä mobiilidataan

Saattaa käydä niin, että tämä peli ei lataudu oikein mobiilidatan takia, yleensä tapahtuu myös, että näyttö pysyy mustana, ja tämä voi johtua useista tekijöistä, Jotkut näistä ovat: Palvelinongelmat, koska peli on julkaistu, tämän pelin palvelinpuolella on ajoittaisia ​​ongelmia.

Toinen tekijä olisi virhe satunnainen sovellus, joskus Android- tai iOS-käyttöjärjestelmissä voi olla kaatumisia, jotka keskeyttävät pelin oikean lataamisen; koodausvirhe, nämä virheet voivat häiritä tiettyä sovellusta.

Tämä peli on 100% verkossa ja sen pelaamiseksi tärkeintä on hyvä Internet-yhteys, yleensä mobiilidataa käyttämällä, voi tapahtua, että yhteyden intensiteetti pienenee, muuttuu hitaammaksi tai ajoittaiseksi; estää sinua pelaamasta, voi myös tapahtua, että matkapuhelimesi ei aktivoi mobiilidataa, tämä on tärkein syy, miksi peli ei muodosta yhteyttä.

Ratkaisu, jotta voit pelata Call of Duty Mobilea mobiilidatalla ilman ongelmia

Voit kokeilla, sarja ratkaisuja joka varmasti korjaa ongelmasi, jotkut näistä ovat: Käynnistä sovellus uudelleen, jos ilmenee virhe, voit päivittää sen sulkemalla sen ja avaamalla sen uudelleen.

Sinä voit silti käynnistä laite uudelleen, voit sammuttaa sen ja käynnistää sen uudelleen tai painaa vain painiketta ”Käynnistä uudelleen”; Toisaalta voit yrittää tyhjentää sovelluksen välimuistin, mikä ratkaisee nopeasti syntyvät virheet, sinun tarvitsee vain syöttää ”Asetukset”, sitten ”Sovellukset”, etsiä peliä ja napsauttaa ”Tyhjennä välimuisti”.

Korjaa virheet keskittyminen Enemmän kohti mobiilidataa, ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on: Käynnistä mobiilidata uudelleen, sinun on etsittävä vaihtoehtoa tiedoillesi, sammuttava se ja käynnistettävä se uudelleen.

Toinen vaihtoehto olisi etsiä painiketta ”Lentokonetila” Aktivoi se ja odota hetki, niin löydät paikan, josta löydät hyvän signaalin, poista ”Lentokonetila” käytöstä ja huomaat, että mobiilidatan Internet-nopeus paranee.

Sinun on pidettävä mielessä, että sinulla on oltava hyvä määrä mobiilidataa toistettavaksi, koska ilman tarvittavaa määrää et voi pelata, myös jos haluat, voit ottaa yhteyttä tekniseen tukeen ja ilmoittaa olemassa olevasta ongelmasta.

Faktat, jotka sinun on tiedettävä pelataksesi Call of Duty Mobilea mobiilidatalla

On tärkeää, että tiedät, kuinka paljon mobiilidataa tämä peli kuluttaa, ensin puolen tunnin pelaamisen aikana. 31,64 Mt, tunti kuluttaa noin 63 Mt.

Tämän ansiosta voimme nähdä, että 1 Gt: n mobiilidatalla voimme pelata melkein 16 tuntia peräkkäin, voidaan todellakin pitää tätä peliä ei kuluta niin suuri määrä tietoja, Kun tiedät tämän, voit saada tarvittavan määrän tietoja pelin lataamiseen oikein.

henkilö toistaa puhelua puhelimitse datalla

On syytä mainita, että voit määrittää tämän pelin millä tahansa tietokoneesi ohjaimella, jos et halua pelata datalla, kokeile myös päivitä ohjelmisto; Ehkä virhe ei tule suoraan tietojen kanssa, ellei matkapuhelimesi kanssa. Yritä tarkistaa, että puhelimesi kehittyy oikein, sinulla on oltava: Android 5.1 tai uudempi, vähintään 2 Gt RAM-muistia ja riittävästi tallennustilaa 1,6 Gt.