Skip to content

Ratkaisu: ’En voi puhua tai lähettää viestejä Ludo Clubin pelaajalle’ – Avaa Ludo Club -keskustelu

24 de elokuu de 2021
hombre juega ludo club 12335

Suuri online -ludo -klubipeli voidaan helposti sisällyttää parhaiden ilmaisten pelien joukkoon ilman Internetiä matkapuhelimille, eikä sillä ole väliä, onko sinulla yhteys vai ei, voit nauti tästä pelistä missä tahansa oletkin.

Älä myöskään huolestu, jos sinulla ei ole vapaata tallennustilaa matkapuhelimellasi, voit kokeilla pelaa ludo club verkossa tietokoneelleKun asennat minkä tahansa verkossa saatavilla olevista emulaattoreista, annamme sinulle suosituksemme myöhemmin.

Ja jos olet koskaan miettinyt, miksi en voi pelata Ludo Clubia? Se voi olla pääasiassa Internet -yhteyttä varten, jos haluat online -peli.

Sen sijaan, jos haluat peli ystävien välillä kotonaVoit myös pelata sitä samalla matkapuhelimella, vaikka, kuten voit kuvitella, hauskuus lisääntyy, jos se on iPadissa tai Tabledissa.

Joten älä odota enempää, tämän artikkelin lukemisen jälkeen tänään, lataa ludo -klubi pelataksesi ystäviesi, perheesi kanssa ja kokea mahtavia taisteluita.

Mikä on Ludo Club ja miten se ladataan?

Ludo Club on klassisen Ludon digitaalinen versio tai kiistanalainen Parcheesi, jota on pelattu monien ihmisten pöydällä useiden vuosien ajan.

Ludon sanotaan saaneen alkunsa erityisesti lapsille, lapsellisempi muotoilu, kun taas Parcheesi luotiin tyypillisen Pachisi -pelin ansiosta, joka on laajalti jaettu Intiassa ja Pakistanissa.

Jos olet kiinnostunut lataamaan ludo -klubin, menettely on hyvin yksinkertainen, sinun on vain päästävä matkapuhelimesi sovelluskauppaan, jos sinulla on Android, siirry Play -kauppaan.

Toisaalta, jos sinulla on iOS -laite, sinun on siirryttävä Apple Storeen. On syytä huomata, että Ludo Club on yksi loistavista peleistä ilman Internet -yhteyttä, ja vaikka se saattaa tuntua yllättävältä, voit pelata ystäviesi kanssa ilman WiFi -yhteyttä jopa ilman yhdessäoloa.

Toisaalta, jos haluat pelata ludo clubia verkossa PC: llä, prosessi voi olla hieman hankalampi, sinun on ladattava BlueStacks -emulaattori, jonka avulla voit Pelaa ludo clubia verkossa.

Kuinka lähettää viesti pelaajalle Ludo Clubissa

Prosessi varten lähettää viestejä Ludo Clubilla Se on hyvin yksinkertaista, tätä varten sinun on annettava ludo -klubin peli verkossa.

Sitten näet vasemmassa alakulmassa profiilikuvasi ja alla ”chat” vaihtoehto jossa on tekstikuplan kuvake.

Kun olet napsauttanut tai painanut sitä, voit sanoa ystävillesi kaiken mitä haluat, esimerkiksi älä innostu! Koska sinä olet pelin voittaja.

Itään kuriiripalvelu Ludo ClubillaSe mahdollistaa myös viestinnän maiden välillä, joten sillä ei ole väliä, onko ystäväsi hyvin kaukana vai ei, voit kertoa varhaisesta voitostasi.

Joissakin peleissä voit pelata vieraiden kanssa, joten haluat ehkä poistaa chatin käytöstäJoko siksi, että he voivat täyttää näytön roskapostilla, tai koska haluat yksinkertaisesti keskittyä peliin.

Tätä varten sinun on yksinkertaisesti tehtävä siirry asetusosaan päänäytössä ja poista chat -ruutu käytöstä.

Suosituksia Ludo Clubia pelattaessa

Jotkut käyttäjät ovat kuitenkin ihmetelleet, ”miksi en voi pelata ludo -maailmaa Facebookissa”. sinun pitäisi harkita että Facebookin pelijärjestelmä voi joskus kaatua, eikä se myöskään ole yhteensopiva älypuhelimien tai hitaiden Internet-yhteyksien kanssa.

Ja tietysti, jos sinulla on ongelmia ludo -klubin kanssa, älä epäröi ottaa yhteyttä tukeen, heillä on varmasti tehokas ratkaisu sinulle.

ludo club avata chat

Vaikka Ludo Clubilla tarvitset vähemmän keskittymistä että kun pelaat joukossamme, on tärkeää ottaa huomioon tietyt yksityiskohdat, jotka voivat varmistaa voitosi.

Esimerkiksi, älä koskaan menetä tilaisuutta viedä siru päätuomioistuimelle tietenkin yrittäen suojella sitä mahdollisimman paljon.

Erittäin mielenkiintoinen ja tehokas strategia on, että vain yksi palasistasi kiertää lautaa, kun taas toiset jäävät kassakaappiin odottamaan muiden pelaajien välittämistä osaa metsästää niitä.