Skip to content

Roku-elokuvien katseleminen tai toistaminen helposti (esimerkki)

17 de kesäkuu de 2021
Dispositivo Roku TV 1

Onko sinulla televisio, jota tuskin käytät? Vai katsotko elokuvia pienellä tietokoneen näytöllä? Voimme auttaa sinua. Annamme sinulle Tervetuloa suoratoistomaailmaan, joka antaa sinulle mahdollisuuden katsella suosikkielokuviasi ja -sarjojasi muutamalla napsautuksella.

Roku on laite, joka antaa sinulle mahdollisuuden viihdyttää itseäsi, heijastaa televisioosi ja jopa mahdollisuuden katsella Rokua kannettavalla tietokoneellasi ja nauttia suosikkielokuvistasi ja jakaa niitä ystävien kanssa. Voit käyttää sitä langattomasta verkosta tai suoraan langallisesta Internetistä tai liittää Roku Wi-Fi-verkkoon ilman kaukosäädintä joko ilmaisella Roku-tilillä tai jos haluat yksityisiä kanavia.

Ohjelmoimalla ja konfiguroimalla Roku ja vain kytke, asenna ja olet valmis lähtemään välittää ja viettää miellyttäviä päiviä. Ota kaikki irti televisiosta ja Roku-laitteestasi, älä enää murehdi siitä, ettet osaa viihdyttää itseäsi kotona.

Mitä tarvitset Roku-laitteen liittämiseksi televisioon?

On tärkeää muistaa, että jokaisella elektronisella laitteella on oma erityisvaatimukset, joka voi vaihdella hieman mallisi mukaan. Markkinoilta löytyy useita, jotka myöhemmin selitämme yksinkertaisella tavalla, kuinka voit katsella elokuviasi kussakin niistä.

Yhdistämiseksi tarvitset televisiosi HDMI-tulon, käytännöllistä on, että laitteessa on jo integroitu HDMI, mutta suosittelemme, että vahvistat. Optimaalisen lisääntymisen kannalta on välttämätöntä, että sinulla on a 1,2 megabitin nopeus Internet-verkko, kuvat ovat terävämpiä.

Vaiheet elokuvien katseluun Rokulta

Voit heti nauttia Rokun tarjoamasta viihteestä, tee televisiosta huomion keskipiste, suorittamalla seuraavat vaiheet.

 1. Liitä Roku-laite käytettävissä olevaan Wi-Fi-verkkoon ja myös virtalähteeseen.
 2. Liitä se sitten televisioon HDMI-kaapelilla, käynnistä televisio, määritä laitteelle sopiva asetus, olipa se sitten HDMI- tai RCA-liitin, sisään tultaessa.
 3. Todennäköisesti joudut syöttämään salasanoja tai salasanoja langattomalle verkolle.
 4. Kun olet kirjoittanut avaimen, valitse Yhdistä, Roku muodostaa välittömästi yhteyden, valmis menemään ja suoratoistamaan suosikkielokuviasi.
 1. Liitä Roku-laitteesi televisioon, muodosta yhteys televisiosi edellyttämään nopeaan HDMI-porttiin, tässä tapauksessa kuvanlaadun heijastus on parempi.
 2. Yhdistä vakaaseen Internet-verkkoon ja pistorasiaan, käytä USB-kaapelia.
 3. Aseta laite television viereen, kytke virta ja kytke päälle HDMI-tulon valinta.
 4. Käynnistyksen yhteydessä voit tehdä asetukset ja voila, nauti online-elokuvien suoratoistosta.
 5. Voit luoda Roku-tilin ja nauttia monenlaisista elokuvista valitsemalla suosikkilähteesi.
 • Roku-suoratoisto Pitkän kantaman keppi +
 1. Se toimii kaikilla televisioilla, joissa on HDMI-liitäntä, mutta jos television HDMI-liitäntää ei tueta, sinun on etsittävä jatkojohtoa.
 2. Liitä Roku Streaming Stick + käytettävissä olevaan langattomaan verkkoon, se voi alkaa ladata uusinta ohjelmistoversiota yhteyden muodostamisen yhteydessä.
 3. Asenna sitten televisioon sopivalla HDMI-kaapelilla.
 4. Pistoke sähköverkkoon, lisää nautintoa varten käytä USB-kaapelia ja jatkojohtoa.
 5. Käynnistä televisio kaukosäätimellä ja voit valita HDMI-tulotyypin.
 6. Kun yhteys on valmis, voit aloittaa lähetyksen valitsemalla haluamasi elokuvan.

Mies katsella televisiota

 • Roku Ultra korkeampi tarkkuus, suoratoista elokuvia: HDMI, USB, micro SD ja Ethernet sinun on muodostettava yhteys televisioon ja valittava liitäntätulo.

Roku-elokuvien katselun edut

Sinun ei enää tarvitse ostaa uutta televisiota, vain tällä laitteella voit helposti hyötyä hetken elokuvista. Sitä on helppo käyttää, asentaa ja lähettää, voit käyttää maksettua tai ilmaista televisiota, nyt voit nähdä elokuva, josta pidät niin paljon milloin vain. Lisäksi Rokusta voit asentaa ja määrittää Netflixin katsomaan kyseisen alustan sisältöä.

Voi on oma kotiteatterisi helppokäyttöisellä ja nopealla tavalla valmistin vain herkut hyvällä sohvalla ja maistamaan hyvää viihdettä. Joten toivomme, että tämä opetusohjelma on sinulle erittäin hyödyllinen, joten voit ajastaa ja suoratoistaa kaiken haluamasi viihteen.