Skip to content

Saint Seiya Awakening PC: Pieni resurssien lataus ja asennus

2 de syyskuu de 2021
presentacion saint seiya awakening 14492

Jos olet anime- ja mangasarjojen fani ja olet syntynyt 90 -luvulla, olet varmasti nähnyt yhden legendaarisimmista animeista, joka saa edelleen uusia katsojia, Saint Seiya tai joka tunnetaan myös nimellä Zodiac Knights on sarja, joka teki suuren vaikutuksen katsojiin tarinansa, kohtaustensa, voimiensa ja täydellisen animaationsa ansiosta, joka jätti tuntikausia näytön eteen.

Tämä erinomainen sarja sisältää useita tarinoita, jotka kiertävät sen pitkän historian, ja se on myös julkaissut suuren määrän lisävarusteita, joita epäilemättä kaikki fanit eivät epäröi hankkia, videopeliyritykset päättävät tuoda esiin osia tästä tarinasta, jossa tarina eteneeja voit siten hallita sarjan suosikkihahmojasi ja antaa maailmankaikkeuden palaa.

Yksi tämän hetken suosituimmista eristä on Saint Seiya Awakening, ja siksi tässä viestissä opetamme sinulle, kuinka kuinka ladata ja asentaa tämä videopeli tietokoneellesi muutamalla resurssilla. Jatka lukemista ja lue lisää.

Mitä vaatimuksia minun on täytettävä, jotta voin asentaa Saint Seiya Awakeningin?

Haluat asentaa Saint Seiya Awakeningin tietokoneellesi, mutta epäilet sen toimivuutta, sen on täytettävä seuraavat vaatimukset:

Sinulla on oltava vähintään Windows XP -käyttöjärjestelmä tai uudempi, suositeltu on Windows 10, vähintään 2 GHz 2-ytiminen Intel- tai AMD-suoritin, mieluiten Intel tai AMD, jossa on 3 GHz 4 ydintä, vähintään 4 Gt RAM -muistia ja a 10 Gt sisäistä tallennustilaa. Mitä tulee näytönohjaimeen se voi olla mikä tahansa DirectX 11 -yhteensopiva kortti ja siinä on 2 Gt grafiikkamuistia (VRAM).

Kuinka suuri peli painaa?

Meidän on korostettava, että pelin lataamiseen tarvitaan vähintään 2 Gt muistia ja 4 Gt RAM -muistia. Mutta itse peli painaa 1,5 Gt ladattaessa. Yritä saada hyvä muistitila, jotta voit nauttia pelistä ilman ongelmia.

Mistä voin ladata sen tietokoneelleni?

ladata Saint Seiya Awakening PC: lle Se ei ole niin monimutkaista kuin miltä se näyttää, koska tämä voidaan saavuttaa Android -laitteiden emulaattoreilla, joista voit ladata haluamasi videopelit ja nauttia niistä tietokoneellasi sekä pelata näppäimistöllä ja hiirellä.

Android -laitteen jäljittelemiseen on useita sovelluksia, kuten BlueStack, NOXplayer, sinun on vain otettava huomioon, mikä näistä on mukautettu paremmin tietokoneen tarpeisiin, mutta tänään näytämme sinulle, kuinka tämä peli asennetaan LDPlayer -sovelluksella.

  • Sinun on ensin syötettävä haluamasi selain ja aseta LDPlayerKun haku on tehty, valitset ensimmäisen vaihtoehdon, joka on sovelluksen virallinen sivu.
  • Kun olet ladannut sovelluksen, käytät järjestelmänvalvojana ja annat sen seuraavaksi ja se asennetaan haluamallesi polulle.
  • Kun sovellus on asennettu, se käynnistyy automaattisesti.
  • Saint Seiya Awakening -pelin lataamiseen on kaksi vaihtoehtoa, joista tärkein on päästä LD -kauppaan sieltä löydät pelin, toinen vaihtoehto on siirtyä Google Playsta etsit videopeliä, paina asennusta ja se on siinä.

Tällä tavalla sinulla olisi jo videopeli asennettuna tietokoneellesi ja voit nauttia tästä erinomaisesta erästä ja saada kosmosesi palamaan.

ldplayer -emulaattorin käyttöliittymä

Siirry LD -kauppaan

Jos haluat käyttää LD Storea tietokoneeltasi, voit siirtyä eri emulaattoreihin, vaikka tässä tapauksessa käytämme ’LD Player’ -ohjelmaa, koska se on helppokäyttöinen ja ilmainen. Kun emulaattori on asennettu, avaamme sen ja vasemmassa yläkulmassa näemme hakupalkin, joka antaa pääsyn kauppaan.

Google Playsta

Päästäksemme Google Playhin tietokoneeltamme ja ladataksemme Saint Seiya Awakeningin, voimme käyttää mitä tahansa Android -emulaattoria.LD Playerin avulla voit myös käyttää Google Playa kuin puhelintasi ja aloittaa latauksen normaalisti.

Parhaat emulaattorit Saint Seiya Awakening -pelille

Jos haluat löytää emulaattorin, joka saa pelin toimimaan mahdollisimman sujuvasti, ilman ongelmia ohjaimissa ja joka ei vääristä yksityiskohtia, jotta kokemuksesta tulisi yhtä palkitseva kuin Androidilla pelatessasi, esittelemme pari vaihtoehtoa erinomainen:

Bluestack

Tämä Android -emulaattori on varsin suosittu, koska se on erikoistunut peleihin. Siinä on se ominaisuus, että se voi avata useamman kuin yhden pelin samanaikaisesti, ja lisäksi sillä on mukautettavat säätimet, jotka parantavat tarkkuutta ja nauttivat kokemuksesta. Se on saatavana Windowsille ja Macille.

NOXplayer

Se on myös hyvä vaihtoehto, jos haluamme nesteemulaattorin, se voi käyttää melkein mitä tahansa Play -kaupassa saatavilla olevaa sovellusta peleistä sosiaalisiin verkostoihin. Se tarjoaa meille version Android Kit Kat 4.4.2, voimme myös asentaa sen sekä Windows- että Mac -tietokoneisiin.

Lataa Saint Seiya Awakening PC: lle

Määritä ohjaimet ja optimointi

Tämän pelin kokoonpano olisi erittäin helppo tehdä, koska Saint Seiya Awakening on RPG -tyylilajin videopeli, jossa taistelut vuorotellen ovat helppoja tehdä. käyttää tietokoneen hiirellä. Mutta jos haluat sijoittaa lisää painikkeita ja käyttää näppäimistöä, siirry säätimet -osioon, kun siellä valitset haluamasi säätimen tyypin ja siinä kaikki, sinun on vain määritettävä haluamasi painikkeet ja voit pelata mukavasti.

Toisaalta, jos sinulla on Xbox360 -ohjain, voit liittää sen tietokoneeseen, jotta voit toistaa sitä ilman näppäimistöä ja tehdä sen pelaamisesta mukavampaa, se toimii samalla tavalla, jos sinulla on Playstation One .

Optimoi emulaattori paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi

Tässä vaiheessa sinun on konfiguroitava emulaattori tietokoneesi ominaisuuksien mukaan, tässä osiossa voit siirtää tietokoneen ytimien lukumäärää CPU ja sen resoluutio, ja niin huomaat, paraneeko pelisi.

Näihin asetuksiin pääset siirtymällä vaihteeseen, kun siirryt lisäasetuksiin ja voit määrittää sen haluamallasi tavalla, voit myös antaa suositellun kokoonpanon ja se analysoi tietokoneesi ja valitsee yhden optimaaliset asetukset parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi.

Ja voila, sinulla olisi Saint Seiya Awakening tietokoneellasi muutamalla resurssilla nopeasti ja helposti. Toisaalta, jos olet Dragon Ball Z -sagan fani ja omistat sen Dragon Ball FigthersZ -videopelin, kutsun sinut katsomaan parhaat temput ja kombot, joita voit tehdä tässä erinomaisessa pelissä.