Skip to content

Snapchat-käyttäjänimen saatavuustarkistus

17 de marraskuu de 2021
Snapchatin kayttajatunnus Tarkista onko Snapchatin nimi kaytettavissa rekisterointia varten

Snapchat on saavuttanut hetkessä valtavan suosion, joka tarjoaa mahdollisuuden pitää yhteyttä ystäviisi, olla vuorovaikutuksessa rakkaittesi kanssa, jakaa tarinoita ja julkaisuja päivittäisistä tapahtumistasi. Tarjolla on myös jännittävä valikoima suodattimia, joiden avulla voit ottaa korkealaatuisia kuvia. Koska se on yksi Internetin suosituimmista sosiaalisen verkostoitumisen sovelluksista, sillä on miljoonia käyttäjiä, joilla on rekisteröity tili.

Kun luot tilin Snapchatissa, sinua pyydetään lähettämään puhelinnumero tai sähköpostiosoite vahvistusta varten. Kun olet vahvistanut tilisi, sinun on lähetettävä yksilöllinen käyttäjätunnus rekisteröintiprosessin viimeistelemiseksi.

Oletko koskaan yrittänyt luoda Snapchat-tilin vain juuttuaksesi ”käyttäjänimi ei saatavilla” -virheeseen? No, jos käyttäjätunnus, jolla yrität rekisteröidä tilin, on jo käytössä, et voi mitenkään luoda tiliä sillä.

Voit joko pyytää tilin omistajaa myymään käyttäjätunnuksensa sinulle tai lisätä nimeen muutaman erikoismerkin tehdäksesi siitä ainutlaatuisen.

Muista myös, että et voi luoda kahta tiliä samalla käyttäjänimellä etkä myöskään sillä käyttäjänimellä, joka on jo varattu tai käytössä.

Jos olet yritys ja haluat käyttää Snapchatia pitkällä aikavälillä, on tärkeää tarkistaa käyttäjänimen saatavuus ennen tilin luomista.

Siksi olemme luoneet iStaunchin Snapchat Username Availability Checker -työkalun, jonka avulla voit tarkistaa, onko käyttäjätunnus saatavilla rekisteröintiä varten vai ei.

Kuulostaa hyvältä? Tarkista vain se.

Snapchat-käyttäjätunnuksen saatavuus

Snapchat Username Availability Checker on verkkopohjainen työkalu, jonka avulla voit tarkistaa, onko Snapchat-käyttäjänimi saatavilla rekisteröintiä varten. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa käyttäjänimi ja napauttaa lähetyspainiketta tarkistaaksesi sen saatavuuden.

Snapchat-käyttäjänimen saatavuusOdota… Tämä voi kestää jopa 30 sekuntia


Kuinka tarkistaa Snapchat-käyttäjänimen saatavuus

  • Avaa Snapchat Username Availability -työkalu.
  • Kirjoita Snapchat-käyttäjänimi kenttään.
  • Napauta seuraavaksi lähetyspainiketta.
  • Se näyttää, onko käyttäjätunnus saatavilla vai ei.

Vaihtoehtoinen tapa tarkistaa Snapchat-käyttäjänimen saatavuus

Toinen tapa tarkistaa käyttäjätunnuksen saatavuus on syöttää haluamasi käyttäjätunnus Snapchat-kirjautumissivulle. Tässä voit kirjoittaa käyttäjänimen nähdäksesi, onko se saatavilla. Jos se ei ole saatavilla, saat virheilmoituksen, jossa lukee ”käyttäjänimi ei ole käytettävissä”. Sinun on ehkä säädettävä käyttäjänimeä hieman, jotta se olisi ainutlaatuinen ja saatavilla.

snapchat-käyttäjätunnuksen saatavuus

Älä sekoita käyttäjänimeäsi näyttönimiin. Voit muuttaa näyttönimiä milloin tahansa. Jos et tiedä käyttäjätunnusta, käy profiilissasi ja tarkista käyttäjätunnuksesi snap scoren vieressä.