Skip to content

Twitch-käyttäjänimen saatavuus

17 de marraskuu de 2021
Twitch kayttajanimen saatavuus

Twitch on amerikkalainen urheilualusta, joka suoratoistaa live-videoita verkossa. Alustan avulla pelaajat voivat jakaa pelinsä livenä muiden käyttäjien kanssa ja antaa heille mahdollisuuden jättää kommentteja. Twitchin avulla peliharrastajat voivat katsella toistovideoita ja keskustella muiden ihmisten kanssa reaaliajassa.

Nyt sinun pitäisi luoda tili twitchille, jotta pääset käsiksi sen tarjoamaan sisältöön ja pelimahdollisuuksiin. Miljoonat ihmiset käyttävät alustaa live-pelien suoratoistopalveluihin, joten on sanomattakin selvää, että sopivimman käyttäjänimen löytäminen Twitch-tilillesi ei ole helppoa. Saatat joutua muokkaamaan käyttäjänimeä ja säätämään sitä hieman saadaksesi nimen, joka on käytettävissä.

Nyt helpoin tapa löytää Twitch-käyttäjätunnuksen saatavuus on kirjoittaa käyttäjänimi Twitch-verkkosivustolle. Siirry verkkosivustolle, napsauta kirjautumislomaketta ja ala kokeilla erilaisia ​​Twitch-käyttäjänimiä nähdäksesi, ovatko ne saatavilla.

Saat varoitusmerkin, jos käyttäjätunnus ei ole saatavilla. Tee joitain muutoksia nimeen säätämällä sitä hieman. Vaihtoehtoisesti voit käyttää Twitch-käyttäjänimien saatavuustyökalua tarkistaaksesi alustalle saatavilla olevat käyttäjätunnukset.