Skip to content

Sovellusten avaaminen näytön poisto -eleillä Knockrin avulla

1 de syyskuu de 2021
manomesa

Mukavuus ja käytännöllinen käsittely sähkölaitteistamme on tullut meille välttämättömiä. Siksi puhelinten valmistajat keskittyvät paljon enemmän tähän. Tällä tavalla kilpailu avataan niille, jotka tarjoavat parhaita ja innovatiivisimpia toimintoja ja joilla on siten määräävä asema markkinoilla.

Yksi uusimmista viime aikoina julkaistuista toiminnoista on avaa sovelluksia eleillä näytön ollessa pois päältä. Tämä työkalu on saanut erittäin hyvän vastaanoton käyttäjiltä, ​​koska se on paljon helpompi käyttää puhelintamme, koska se tarjoaa vaihtoehtoja, kuten puheluun vastaamisen automaattisesti eleellä koskettamatta puhelinta

Jotta tämä toiminto olisi käytettävissä laitteissamme, sovellus on ladattava Knockr. Löydät ne ilmaiseksi ja ilmaiseksi Play Kaupasta.

Tämä sovellus on se, joka sallii että olemme vuorovaikutuksessa puhelimiemme kanssa jopa keskeytystilassa. Tämä eleiden kautta, että voimme konfiguroida mieleiseksemme ja siten avata sovelluksia laitteiden näytön ollessa pois päältä.

On tärkeää huomata, että se on saatavana Android 4.1 -versioista, mikä tarkoittaa, että sen voi ladata useimmille laitteille, mutta on tärkeää, minkä Android -version olet asentanut mobiililaitteellesi tai tabletillesi. Sillä erolla kuin niillä, joilla on LED / LCD -näytöt Sen sijaan, että ne sammuttaisivat näytön, he näyttävät mustan värin, joka simuloi keskeyttämistä, minkä vuoksi akku kuluttaa.

Kuinka ladata Knockr -sovellus

Sovellus on saatavilla Play Kaupasta, mikä parasta, se on täysin ilmainen.

Voit ladata sen avaamme Play Kaupan, hakukoneessa kirjoitamme Knockr ja valitsemme latauksen, odotamme sen lataamista ja asentamista.

Jos emme jostain syystä pysty asentamaan sitä tai emme löydä sovellusta Play Kaupasta, meidän on ladattava APK laitteidemme selaimelta. Ei ilman aktivointia ensin tuntemattomat lähteet.

Aktivoidaksesi vaihtoehdon tuntemattomat lähteet meidän on avattava ”Asetukset” puhelimellamme ja kirjoita sitten vaihtoehto ”Turvallisuus”, tässä me valitsemme ”Tuntematon alkuperä”. Tämän toiminnon avulla voimme asentaa sovelluksia tuntemattomista lähteistä.

näytön sovellusasetukset

Kun Knockr -sovellus on asennettu, meidän on määritettävä se voidaksemme avaa sovelluksia eleillä. Tätä varten avaamme Knockrin, kuten näemme, että meillä on yksinkertainen käyttöliittymä ilman monia vaihtoehtoja, vain eleet, jotka voidaan määrittää.

Ensimmäinen vaihtoehto, jonka he esittävät meille, on kaksoisnapautus, jonka avulla voimme aktivoida puhelimemme ja poistua keskeytetystä tilasta päänäyttöön. Voimme ottaa tämän vaihtoehdon käyttöön tai poistaa sen käytöstä milloin tahansa.

Sitten on vaihtoehto pass vasemmalle, kun valitsemme sen, ne näkyvät kaikki laitteellemme lataamamme sovellukset. Täällä meidän on valittava sovellus, jonka haluamme avata liu’uttamalla sormeamme vasemmalle.

Ja samalla tavalla määritämme muut vaihtoehdot

  • Siirry oikealle, Sovellus avautuu, kun liu’utamme sormeamme näytön oikealle puolelle.
  • Ohita, tähän vaihtoehtoon valitsemamme sovellus avautuu, kun liu’utamme sormeamme ylös.
  • Mene alas, meidän on valittava sovellus, jonka haluamme avata, kun liu’utamme sormeamme alas.
  • Pitkä painallus, Valitsemme sovelluksen, jonka haluamme avata, kun jätämme sormen ruudulle muutamaksi sekunniksi.

Noudattamalla huolellisesti edellisiä vaiheita olemme määrittäneet Knockr -sovelluksen onnistuneesti ja käytämme sitä optimaalisesti.

Kun puhelin on keskeytetty käyttämällä Koti -painiketta, näyttö sammuu, mutta koska meillä on asennettu ja määritetty Knockr -sovellus. Me voimme avaa sovelluksemme vain yksinkertaisia ​​pyyhkäisyeleitä sormemme ylös, alas, oikealle, vasemmalle ruudusta tai jättämällä sormemme painettuna siihen.

Kutsumme sinut lataamaan tämän upean sovelluksen, se on innovatiivinen tapa hyödyntää aikamme. Jos olet henkilö, jolla on oltava kaikki käsilläsi etkä halua tuhlata hetkeäkään, tämä sovellus on sinua varten.

Esittelemme sinulle joitain vaihtoehtoja, jotta voit hallita matkapuhelintasi eleillä, jos Knockr -sovellus ei toimi sinulle

  • Vaihda nopeasti – Pro
  • X Home Bar – PRO
  • Navigointieleiden Premium-lisäosa

On tärkeää tietää, että voit aktivoida ja ottaa käyttöön eleiden navigoinnin Huaweissa, aktivoida eleiden navigoinnin Xiaomissa millä tahansa Androidilla ilman juuria ja monilla muilla matkapuhelimilla erittäin helposti.

Lopuksi toivomme, että tämä artikkeli on miellyttänyt sinua, mutta haluaisimme kuitenkin tietää, toimiiko tämä toiminto, joka avaa sovelluksia eleillä älypuhelimellasi? jätä meidät sinä lausunto kommentteihin.