Skip to content

Tallennus Vintage Retro VHS -versiona – sovellus ilmaisten tehosteiden luomiseen (esimerkki)

27 de elokuu de 2021
editor vhs

Jos pidät hauskaa pelata matkapuhelimesi kameralla ja saada uusia tehosteita, eri tallennus- ja muokkaustavoilla, meillä on sinulle ihanteellinen sovellus, jolla voit tallentaa kuin retro -vintage VHS matkapuhelimellasi.

VHS -videokamera Lite, erinomainen suodatin nauhoita videosi VHS -muodossa, palaat 80 -luvulle tämän sovelluksen avulla. Se on kuin sinulla olisi vanha videokamera kädessäsi ja se tuntuu erittäin hauskalta ja uudelta kokemukselta.

Retrotyylisten videoiden luominen on erinomainen tilaisuus testata kameraasi ja luoda upeita videoita että jätät kaikki kiinnostuneiksi näistä tehosteista, he kysyvät sinulta, mitä sovellusta käytät.

VHS -videokamera Lite Se on loistava sovellus, ja muutamalla askeleella voit oppia käyttämään sitä.

Kuinka ladata VHS Camcorder Lite?

  1. Avaamme omamme Pelikauppa.
  2. Me etsimme ”VHS Camcorder Lite” hakupalkissa.
  3. Löydämme sovelluksen ja painamme sitä.
  4. Kun siirryt sovellusprofiiliin, voimme painaa kohtaa, jossa se kertoo meille lataa tai asenna VHS Camcorder Lite.
  5. Sovelluksen asentaminen laitteeseemme kestää vain muutaman minuutin.

Voit alkaa nauttia tästä uskomattomasta sovelluksesta vain noudattamalla näitä vaiheita. Jos haluat tietää, miten sitä käytetään, opetamme myös sinulle.

Kuinka käytän sovellusta?

  1. Avaamme sovelluksemme VHS -videokamera Lite mobiililaitteessa.
  2. Sisältä löydämme kameran vanhassa muodossa näytöltämme.
  3. Sen reunasta löytyy vaihtoehtoja, kuten kaksi painiketta, jotka simuloivat videokameramme zoomausta.
  4. Painike, joka esittelee meidät ”Valikko”, muut painikkeet ”Rec” ja ”Pelata” myös näytöllä, jotta voit parantaa videotasi ja muuttaa vaihtoehtoja samassa sovelluksessa.
  5. Nyt voimme aloittaa tallennuksen, jos haluamme, vain painamalla ”Rec” ja sama tallenne tallennetaan sisäiseen tallennustilaan, ”Toista” -painikkeella voit tarkastella jokaista videotasi ja poistaa, jos joku ei ole kiinnostunut säästämisessä.

Lisätietoja sovelluksesta.

Siinä on valikko, joka auttaa meitä määrittämään sovelluksemme tiettyjä asetuksia ja voi muokata ”Valikko” päivämäärän, jonka niiden on näytettävä näytöllä tallennuksen alkaessa, ja poista myös valintaruutu, jotta tämä vaihtoehto ei ole enää näytöllä.

Videoefektit kuten Mustavalkoinen suodatin näytöllä tallennuksen aikana, toisin sanoen video näkyy vain mustavalkoisena entistä vanhemman tallennustyylin luomiseksi.

Voit myös muuttaa kameratyyliäsi, voit valita perinteisen ja ammattimaisen välillä, loogisesti samoilla painikkeilla, vain kulmissa näkyvät värit muuttuvat.

Me voimme säädä myös videomme nykyistä tallennustarkkuutta, alkaen 480p – 1080p on tämä korkein. Myös kehys, joka on erittäin tärkeä, ovat kunkin videon ruudut sekunnissa, jonka voit valita korkeimman.

vhs suodattimet

Muokkaamme kuvatehosteita päänäytöstä, jossa meidän on liu’utettava sormea ​​ylös tai alas näytön keskellä nostaaksesi häiriövaikutus vanhoissa kameroissa, joka antaa todellisemman tyylin videollemme. On toinen editori, jonka avulla voimme saavuttaa Luo Vhs-tyylisiä tehosteita Afeter-tehosteissaja saavuttaa yhtä ammattimainen tulos.

Tämä sovellus avaa meille monia tapoja tehdä videoita monien vuosien takaa, monet ovat nostalgisia nähdessään nykyiset kuvat vanhoina.

On tärkeää tietää se VHS -videokamera Lite Se on täysin ilmainen sovellus, voimme käyttää sitä vapaasti laitteellamme maksamatta kuukausimaksua, sinun on vain annettava mielipiteesi kaupassa, josta latasit, ja arvioi siten tämän upean sovelluksen luoja.

Pidätkö efektisovelluksista kamerallesi? Sitten tämä on epäilemättä yksi suosikkisovelluksista, joita sinulla on tästä lähtien, ja jossa voit tallentaa kuin retro -vintage VHS. Tämän erinomaisen sovelluksen lisäksi voit myös saada hyviä tuloksia Android -videotehosteista ilmaiseksi muiden kanssa sovellukset. Kokeile!