Skip to content

Tyydyttyneellä tai ruuhkaisella verkkosivustolla liikkuminen – nopeaa ja helppoa

27 de elokuu de 2021
pagina no responde

Meille kaikille on käynyt tilanne, jossa meidän on syötettävä työ- tai yliopistosivu ja se lakkaa toimimasta, ja vaikka olemme jo yrittäneet käynnistää reitittimen uudelleen, edelleen löydettävä viesti on yleensä: ”Tämä sivusto ei ole käytettävissä”.

Miksi verkkosivu on kylläinen tai ruuhkainen?

On monia syitä, miksi verkkosivu ruuhkautuu jossain vaiheessa, ja se on yksi yleisimmistä syistä liian monta ihmistä on yhteydessä sivulle samanaikaisesti, jos palvelimilla, joilla mainittua sivua isännöidään, ei ole hyvää verkkoinfrastruktuuria, sivu saattaa romahtaa määrittelemättömäksi ajaksi. Toinen syy on se, että yrittämämme verkkosivuston välimuistijärjestelmä ei ole oikein määritetty, koska tämä sallii, että jos käyttäjä on käynyt sivulla ja sitä ei ole muutettu sen jälkeen, välimuisti estää tämän sivuston lataamisen jälleen välttäen vuorostaan ​​palvelimen kyllästymistä liiallisten latauspyyntöjen vuoksi.

Myös sivun ruuhkautumista Se voidaan yhdistää laitteisto -ongelmiin, tallennuslevyjen isännöintiin, verkkoon ja ohjelmistovikaan, sähkövirtauksen keskeyttäminen, sivun keskeyttäminen lakien rikkomisen vuoksi sen sisällön vuoksi ja jopa epäonnistumiset ihmisen puuttumisessa palvelinohjelmiston hallintaan.

Selvitä, miten voit syöttää kylläisen tai ruuhkaisen verkkosivun

Voit käyttää näitä sivuja useilla tavoilla, vaikka ne olisivat alhaalla. Nämä temput palvelevat kaikkia Nettisivu joka esittelee sinulle jonkinlaisen ongelman ja nopeuttaa siten Internetin selaamista tehokkaasti.

Ensimmäinen menetelmä, jolla voit käyttää alaspäin olevaa verkkosivua, on päästä läpi Google. Kuten muutkin menetelmät, tämä sivu suorittaa myös erityyppisiä latauksia, joita voit tarkkailla ja ylläpitää kopioita niistä, jotka on indeksoitu, joten jos jokin sivu putoaa, voit käyttää sen välimuistissa olevaa versiota.

Jotta voit käyttää tätä versiota, sinun on etsittävä kyseinen sivu hakukoneesta Google. Tässä tapauksessa tuloksen viereen pitäisi ilmestyä vihreä nuoli, jota napsautamme. Kun painat, se näyttää vaihtoehdon ”tallennettu välimuistiinPainamalla sitä pääsemme siihen ilman ongelmia.

Wayback -koneen käyttäminen

Wayback Machine sisältää digitaalinen tiedosto, joka toimii voittoa tavoittelemattomasti ja jolla on yli kaksi vuosikymmentä ja joka pääsee tallennettujen tiedostojen kautta useiden verkkosivujen eri välimuistiversioihin.

Wayback Machine vierailee sivulla ja tallentaa sen arkistoosi silloin ja useita viikkoja toista tämä prosessi pari viikkoa tai kuukausia, niin että se luo tiedoston koko Internetistä. Sen otsikosta voimme löytää, että sivu on jo säästänyt yli 286 miljardia sivua.

Päästäksesi Web -sivulle, joka on lakannut toimimasta, sinun tarvitsee vain syöttää URL -osoite hakukenttään. Wayback -kone etsii kaikki tallennetut tiedostot ja se tarjoaa sinulle kaikki verkkosivustolla olevat versiot.

Kuinka parantaa verkkosivun lataus- ja purkamisnopeutta

Sivuston latausnopeus on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, jotka on otettava huomioon selattaessa verkkoa. Jos haluat, että voit ladata sivun sisällön, näytämme sinulle joitain strategioita, joita voit käyttää.

Keskity palvelimen laatuun

nopean internetin tietokone

Jos sinulla on huono palvelija, Web -sivun lataaminen voi kestää kauan. Tästä syystä on tärkeää, että saat laadukkaan palvelimen, joka helpottaa erilaisia ​​prosesseja.

Käytä web -sivun kompressoria

Kun tietokoneesi alkaa pakata tiedostojasi Zip -muodossa, tällaisten tiedostojen kokoa pienennetään yleensä Siksi on melko yleistä, että ihmisiä suositellaan pakkaamaan erilaisia ​​tiedostoja, jotka he lataavat suoraan verkosta.

Erinomainen tapa tehdä tämä on käyttämällä Gzip, joka toimii kaikilla verkkosivun sisällä olevilla tiedostoilla. Kun olet asentanut Gzipin, kaikki tiedostot, jotka on ladattu tämän ohjelman verkkosivustolta, pakkaa ne automaattisesti, mikä säästää paljon laitteellasi.

Jatka kuvien optimointia

Kun jatkat verkkosivun suunnittelua, On tärkeää, että kerrot selaimellesi kuvien mitat. Muuten sivu rakentaa pääasiassa tekstin ja viimeisenä keinona lähettää kuvia.

Jos toisaalta aloitat koko tämän prosessin määrittämällä näiden kuvien mitat, selain tietää, mikä on päätehtäväsi ja se muokkaa sivua oikeammalla tavalla.

Kaikilla näillä elementeillä jo voit käyttää mitä tahansa verkkosivua ilman tarvetta viettää tuntikausia tietokoneen edessä tietämättä mitä tehdä.