Skip to content

Vanhojen tai vanhentuneiden vastaanotettujen tiedostojen etsiminen ja palauttaminen WeTransferista

1 de syyskuu de 2021
wetransfer 12333

Työ-, liike- ja hallintoalalla tiedoston lähettäminen Se on leipää ja voita monille yrityksen työntekijöille. Tällä hetkellä on olemassa työkaluja tähän tehtävään, ja yksi tunnetuimmista ja parhaista on WeTrasnfer.

WeTransfer on alusta, jonka avulla kuka tahansa voi lähettää tiedostoja kolmansille osapuolille erittäin helposti ja nopeasti. Jos haluat tietää, miten voit lähettää, hakea ja etsiä tämän alustan lähettämiä tiedostoja, suosittelemme, että jatkat lukemista, tässä selitämme sen sinulle.

Mikä on WeTransfer ja mitä palvelua se tarjoaa?

Monissa yrityksissä sekä opintojen ja yliopistojen alalla sekä erittäin tärkeissä yrityksissä maailmanlaajuisesti asiakirjojen lähettäminen digitaalisesti helpottaaksesi vastaanottoa, lyhennä lausunnon antamisaikaa ja monia muita tehtäviä.

WeTransfer on a online -alusta luotu vuonna 2009, Euroopassa, erityisesti Alankomaissa, joka on suunniteltu täyttämään tehtävänsä lähettää erittäin raskaita ja kevyitä tiedostoja yksinkertaisen käyttöjärjestelmän kautta, joka on yksinkertaisempi kuin perinteiset reitit, kuten Gmail.

Tätä alustaa voidaan käyttää selaimesta ja ladata mobiilikaupoista Android ja iOS, joten sinun on päivitettävä Play Kauppa, jos sinulla on ensimmäinen tyyppi, jotta saat aina parhaan version.

Jos sinulla ei ole Android- tai iOS -laitetta, voit ladata nämä kaupat mille tahansa mobiililaitteellesi sen brändistä riippumatta ja hankkia sovelluksen WeTrasnfer työkaluna puhelimeesi.

WeTransfer tarjoaa edellä mainitut palvelut kahdella tavalla, ja kuten kaikki liiketoiminnassa tarvittava ja välttämätön, sillä on maksullinen muoto ja toinen vapaa jota voit käyttää milloin haluat.

Mitkä ovat WeTransferiltä vastaanotetut tiedostot ja miten ne löydetään?

WeTransferiltä vastaanotettujen tiedostojen ymmärtämiseksi on ymmärrettävä näiden tiedostojen lähettämismekanismi ja lopuksi on mahdollista ymmärtää, miten ja miten mistä niitä etsiä.

WeTransfer -alusta tai -sovellus on esimerkki keinoista lähettää asiakirjoja ja tiedostoja mikä tahansa muoto; Itse asiassa perinteisten tapojen, kuten tunnetun sähköpostin, lisäksi on muita vaihtoehtoja lähettää suuria tiedostoja verkossa pilven kautta.

Nyt pilvi on mekanismi, jota käytetään tiedostojen lähettämiseen verkossa tai WeTransferin siirtämiseen. Nämä tiedostot voidaan lähettää helposti verkosta tai sovelluksista, eikä sinun tarvitse luoda tiliä tai maksaa tiedostojen lähettämisestä WeTransferin avulla.

Prosessi on periaatteessa laittaa sähköpostiosoite osaan, joka lähettää tiedostot sinne pilven kautta, jonne tämän sähköpostin käyttäjä tai omistaja voi syöttää ja ladata asiakirja tietokoneellesi tai mobiililaitteeseen.

Vastaanotetut tiedostot ovat siinä pilvessä, vastaanottaja voi käyttää niitä helposti salasanalla ja löytää ne niin kauan kuin ne eivät ole enää vanhentuneita tai vanhentuneita tiedostoja. koska alustalla on se erikoisuus: ilmaisilla tiedostojen lähetyksillä on vanheneminen.

Mitkä ovat vanhentuneet tai vanhentuneet WeTransfer -tiedostot ja miten saan ne takaisin?

Sitten kysytään itseltämme, mikä on tie Hanki se takaisin nuo tiedostot jotka on lähetetty ja joiden viimeinen voimassaolopäivä on jo saavutettu, ja tässä annamme sinulle kysymyksen.

henkilö palauttaa kaikki tiedostot märkäsiirrolla

WeTransferin muistaminen on erinomainen vaihtoehto, mutta selvennetään, että tämä johtuu siitä, että on mahdollista lähettää nopeasti ja helposti suuri tiedosto, mutta sitä pidetään myös hyvä vaihtoehto turvallisuuden vuoksi joka sisältää pilveen lähetetyt tiedostot.

Ajan myötä enemmän tai vähemmän kuin 15 päivää, tiedostot vanhenevat tai vanhenevat ja katoavat pilvestä. Syynä tähän on turvallisuus, joka on olemassa asiakirjoja poistettaessa, koska niihin ei enää ole mahdollisuutta hyökätä laittomasti.

Lisäksi meidän on muistettava, että se on pilvi, jolla on tallennuskapasiteettia. On kätevää olla vapauttaa tilaa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että vanhentuneita tai vanhentuneita tiedostoja ei ole mahdollista palauttaa WeTransferilta, on vain pyydettävä ne uudelleen lähettäjältä tai noudatettava ohjeita alusta alkaen: lataa tiedostot mahdollisimman pian.