Skip to content

Vinkkejä ja vihjeitä OnePlus 6T: n käytön aloittamiseen

23 de kesäkuu de 2021
OnePlus Music Bullets Featured

OnePlus 6T on kuuma uusi lippulaivapuhelin, jota myydään murto-osalla hinnasta verrattuna kilpailijoihin, kuten Googlen Pixel 3 tai Samsung Galaxy S9. Se käyttää OxygenOSia, joka on puhdas räätälöity versio Android Pie: stä. Se säilyttää varastossa olevan Android-kokemuksen ja lisää jopa joitain muita hyödyllisiä ominaisuuksia. Tässä on muutama vinkki, joita voit käyttää, kun saat uuden OnePlus 6T: n ensin laatikosta.

Piilota lovi

Tämä on kiistatta yksi ensimmäisistä asioista, jotka haluat tehdä. OnePlus 6T: llä on yrityksen kutsuma ”kyynel loveksi” 16 megapikselin etukameralle. Nyt tämä lovi vie paljon kiinteistöjä kuin Google Pixel 3: n lovi, ja parin tunnin kuluttua se ei todellakaan ole niin huono. Silti, jos se tuntuu ärsyttävältä, yritys on katsonut, koska sen avulla voit piilottaa sen. Suunnata Asetukset> Näyttö> Lovinäyttö ja valitse Piilota lovialue.

Tee kaikesta tumma parantaaksesi akun käyttöikää

OnePlusin mukana tulee tehokas 3700mAh akku, jonka yritys ylpeilee, kestää 17 tuntia täydellä latauksella. En ole tehnyt mitään tieteellistä testiä, mutta puhelin saa minut läpi päivän runsaalla mehulla. Voit kuitenkin pidentää akun käyttöikää ottamalla tumman teeman käyttöön. Itse asiassa Google on vahvistettu tummien värien käyttö OLED-näytöissä parantaa akun suorituskykyä, koska jokaisella yksittäisellä pikselillä on vähemmän työtä.

Tumman teeman ottaminen käyttöön Asetukset> Näyttö> Teema ja valitse sitten tumma teema. Lisätietoja on artikkelissamme kuinka ottaa tumma tila käyttöön OnePlus 6T: ssä joka käsittelee myös kuinka tehdä näppäimistöstä myös tumma.

Vaihda sormenjälkitunnistimen animaatio

Yksi OnePlus 6T: n kiehtovimmista ominaisuuksista on näytön sormenjälkitunnistin. Vaikka oletusanimaatio, kun painat sormeasi näytöllä, on oletusarvoisesti viileä, voit muuttaa sitä hieman. Suunnata Asetukset> Suojaus ja lukitusnäyttö> Sormenjälki kytke sitten PIN-koodi. Napauta sitten Sormenjälki-animaatioefekti ja sinulla on pari erilaista animaatiota, joista valita.

Käytä pikakäynnistyspikakuvakkeita lukitusnäytöllä

Toinen näytön sormenjälkitunnistimen etu on, että voit käynnistää sovelluksia, kun puhelin on lukittu lukitusnäytöltä. Suunnata Asetukset> Apuohjelmat> Pikakäynnistys ja kytke se päälle. Napauta sitten ”Pikavalintojen asetukset” ja sieltä voit lisätä minkä tahansa sovelluksesi – enintään kuusi pikavalintaa. Se ei ole vain sovelluksia. Voit lisätä yhteystietoja, puhelintoimintoja (selfien ottaminen) ja muuta. Käytä sitä pitämällä sormenjälkitunnistinta alhaalla ja valitsemalla käynnistettävä pikakuvake pyyhkäisemällä.

Laskin pääsiäismuna

Olemme kattaneet Android-pääsiäismunat vuosien ajan, kuten salaisen kissankeräyspelin Android 7.0 Nougat -laitteessa ja outo mustekala Android 8.0 Oreossa. Tämä laskin temppu ei ole yksinomaan Android 9.0 Pie, mutta se on tarkoitettu OnePlus-laitteille. Käynnistä laskinsovellus ja tyyppi: 1 + = ja saat yrityksen “Never Settle” -logon punaiselle taustalle.

Tietenkin nämä ovat vain kourallinen vinkkejä, joiden avulla pääset alkuun Android Pie: n ja OxygenOS: n kanssa. Käsittelemme paljon enemmän OnePlusista, mukaan lukien tuottavuusvinkit, sen käyttö Windows 10: n kanssa, käyttöliittymän mukauttaminen sekä tuleviin päivityksiin lisätyt uudet ominaisuudet. Mitkä ovat suosikkivihjeitäsi tai asioita, jotka haluat tietää kuinka tehdä OnePlus 6T: llä? Kerro meille alla olevasta kommenttiosasta.