Skip to content

WhatsApp ei toimi tai kaatui tänään eikä toimi – Mistä tietää?

14 de elokuu de 2021
icono nulo whatsapp

Nykyisessä yhteenliitetyssä maailmassa vika viestintäpalvelussa, kuten WhatsApp Se voi aiheuttaa ahdistusta ja epämukavuutta, kuten sitä, ettei voi vastaanottaa ilmoituksia, lähettää viestejä tai soittaa videopuheluita, mutta monesti ongelma on yksinomaan meidän. Kun ymmärrät tämän täällä, kerromme sinulle, onko WhatsApp kaatunut tai kaatunut tänään eikä toimi – Mistä tietää?

WhatsAppin merkitys on tällä hetkellä kiistaton, se on yksi tärkeimmistä viestintäsovelluksista maailmanlaajuisesti, minkä vuoksi on syytä korostaa, että se on yksi tärkeimmistä media tänään, joten epäonnistuminen voi aiheuttaa ongelmia.

WhatsApp on kaatunut tai kaatunut tänään eikä toimi – Mistä tietää?

WhatsApp-sovellusta käytetään nykyään laajalti, itse asiassa se on monille tärkein viestintätapa ystävien, perheen ja jopa työtovereiden kanssa. Sovellus tarjoaa monia mahdollisuuksia, kuten pikaviestien, äänimuistioiden lähettäminen, äänien ja jopa valokuvien ja videoiden lataaminen ja tallentaminen.

Joka tapauksessa, kuten mikä tahansa alusta, se ei ole virheetön ja monissa tapauksissa WhatsApp ei toimi. Suurimman osan ajasta tämä johtuu suoraan sovellukseen liittyvistä yhteysongelmista, ja täällä ihmiset päättelevät, että ”WhatsApp on poissa käytöstä”.

On monia tapoja tarkistaa, onko ongelma WhatsApp tai onko se jokin muu syy. Voit joko kokeilla joitain seuraavista tavoista tarkista onko WhatsApp poissa käytöstä.

Testaa Internet -yhteys

Ensimmäinen on loogisin, tarkista internetyhteytesi. Usein WhatsApp -viestejä ei lähetetä, juuri siksi, että meillä ei ole pääsyä Internetiin. Tämä voi tapahtua useista syistä, kuten sähkökatkoista, myrskyistä tai yleisistä sähkökatkoista.

Syystä riippumatta voit tarkistaa Internet-yhteyden, loogisin asia on tarkistaa suoraan Wi-Fi- tai datakuvakkeet. Toinen vaihtoehto on se, että yrität navigoida Internet Jos selaimesi ei onnistu, sinulla voi olla Internet -ongelmia.

Tarkista, tapahtuuko se muiden sovellusten kanssa

Jos olet vahvistanut ja sinulla on internet, on hyvin mahdollista, että ongelma johtuu vain WhatsAppiin. Tässä tapauksessa riittää, jos tarkistetaan, onko muissa sovelluksissa myös ongelma.

Tätä varten yksinkertaisin asia on avaa sovelluksia kuten voi tapahtua Facebookissa, Twitterissä ja tarkista, voitko selata niitä normaalisti. Jos et voi, turvallisin asia on, että ongelma on vain WhatsApp.

Päivitä sovelluksesi

Vaikka se on harvinaista, tämä ongelma voi johtua siitä, että sovellus ei ole ajan tasalla. Tässä tapauksessa on parasta päästä sisään WhatsApp, siellä sovellus näyttää, että sinun on tehtävä päivitys, jos näin on, tämä voi olla syy siihen, miksi he eivät vastaanottaneet viestejä sovelluksessa.

sovelluksen whatsapp -näyttö

Tarkista, onko WhatsApp -sovellus poissa käytöstä

Edellisten menetelmien lisäksi on myös toinen tapa tarkistaa, onko WhatsApp suljettu. Tässä tapauksessa sinun on ladattava sovellus Downdetector, ohjelmisto, joka on suunniteltu tarkistaakseen, ovatko suosituimmat sivustot ja sovellukset poissa käytöstä.

  1. Ensimmäinen vaihe on ladata sovellus, tätä varten siirry Pelikauppa ja etsi Downdetector. Kun olet löytänyt sovelluksen, jatka sen asentamista ja suorita se.
  2. Kun olet sovelluksen sisällä, etsi vain WhatsApp, napsauta viestisovelluksen kuvaketta ja katso tilastot.
  3. Jos havaitaan korkea piikki, se voi tarkoittaa, että sovellus ei toimi. Tämä sivu on hyödyllinen tarkistamaan, mitkä sovellukset ovat poissa käytöstä ja jotka toimivat oikein.