Skip to content

WhatsAppin aktivointi Android -tabletillani ilman sirua ja ilman vahvistuskoodia (esimerkki)

27 de elokuu de 2021
aplicaciones moviles instaladas

Ihmisen viestintä on erittäin tärkeää. Tässä tekniikka ja sen suuri kehitys ovat mahdollistaneet yhteyden helpottamisen niin, että voimme keskustele niiden kanssa, jotka eivät ole läheisiämme.

WhatsApp, eniten ladattu sovellus

Jopa älypuhelimilla nämä eivät riittäneet. Niitä tarvittiin tietysti elementtejä, jotka auttavat saamaan toisenlaista viestintää.

Soveltaminen 3. toukokuuta 2009 WhatsApp. Aluksi se oli saatavana vain BlackBerry- ja iPhone -matkapuhelimiin, mutta myöhemmin se julkaistiin myös puhelimiin, joissa on Android -käyttöjärjestelmä.

Vuoden 2020 alussa sovellus on jo yli 2 miljardia käyttäjää, ja siitä tulee perussovellus kenen tahansa mobiililaitteella, vaikka muita pikaviestisovelluksia on olemassa.

Asetustapa

Kun lataat ja asennat WhatsApp -sovelluksen matkapuhelimeesi, ensimmäiset askeleet voidaksesi nauttia tämän uskomattoman sovelluksen tarjoamista palveluista on hyväksyä useita vaiheita tilisi vahvistamiseksi.

Tätä varten sinun on annettava puhelinnumerosi. Tällä tavalla WhatsApp soittaa tai lähettää viestin ja määrittää Vahvistuskoodi, sinun on syötettävä ja vahvistettava, että se on todellakin sinun numerosi ja linkität sen kyseiseen laitteeseen.

WhatsApp Web on vaihtoehto mobiililaitteille

WhatsApp ei pysy vain ihmisten mobiililaitteissa. Vuodesta 2015 lähtien se on tuonut verkkoalustan käyttäjien saataville.

Tällä tavalla ihmiset voivat linkittää QR -koodin skannaaminen, WhatsApp -tilisi ja kirjaudu WhatsApp -verkkoportaaliin tietokoneella, molemmat samaan verkkoon yhdistettynä, ja helpottavat yhdistämistä tai työskentelyä yhdellä välineellä.

Poikkeuksia vahvistuskoodiin

Monet ihmiset kysyvät eri ongelmien vuoksi aina kysymystä WhatsApp -tilin käyttämisestä hyppääminen vahvistusprosessia. Verkossa on aina hakkeriorganisaatioita, jotka ovat valmiita löytämään tavan tehdä se.

Foorumeilla on monia vaihtoehtoja eri menetelmillä, jotka väittävät olevansa erehtymättömiä. Mutta sinun ei tarvitse navigoida paljon saadaksesi vastauksen, koska sinulla on se täällä.

Onko mahdollista ohittaa vahvistusprosessi?

Yksi WhatsAppin tärkeimmistä ominaisuuksista kuuluu turvallisuus- ja yksityisyystoimenpiteitä joita se tarjoaa käyttäjilleen. Keskustelujen ja profiilin osalta se on toteuttanut tarvittavat toimenpiteet sovellusliittymän mukauttamiseksi mieltymystesi mukaan.

Mutta on näkökohtia, joista ei yksinkertaisesti neuvotella. Mahdollisuus käyttää puhelinnumeroa tilin luomiseen WhatsApp ilman tietojen todentamisprosessia, se on yksi niistä näkökohdista.

Ei koodia = ei juhlia

Se on voimakasta ja lopullista, ilman vahvistuskoodia et voi käyttää WhatsApp -tiliäsi. Tämän vaatimuksen noudattaminen on pakollista palvelujen saamiseksi. On kuitenkin olemassa vaihtoehtoja, joiden monet käyttäjät väittävät toimivan.

Sähköpostin vahvistuskoodi

Olipa tilanteesi mikä tahansa, jos sinun on aktivoitava WhatsApp -tilisi, mutta tiedät, että vahvistuskoodi ei tule tekstiviestinä tai puhelimitse, koska: olet kadottanut SIM -korttisi, koska olet toisessa maassa jne., tai koska sinulla ei ole matkapuhelinta, vaan tabletti, on menetelmä, joka voi palvella:

  1. Lataa sovellus.
  2. Jatka sen asennusta.
  3. Kun aloitat tilin luomisen, aseta mobiililaitteesi (jos sellainen on) lentokonetilaan.
  4. Aktivoi Wifi poistamatta lentokonetilaa käytöstä.
  5. Anna puhelinnumerosi.

WhatsApp tabletista

Tässä vaiheessa, kun laite on lentokonetilassa, et voi vastaanottaa puheluita tai viestejä. Siksi WhatsApp pyytää vahvistuskoodin lähettämistä varten sähköposti.

  1. Anna sähköpostiosoite.
  2. Paina lähetä ja heti peruuta.
  3. Saat koodin, kopioit sen ja liität sen WhatsApp -sovellukseesi.

Käytä WhatsAppia tabletistasi

Tällä tavalla, voit saada vahvistuskoodin. Tämä ei ole yleinen tapa WhatsApp -kokoonpanossa, mutta se voi olla erittäin hyödyllinen, jos sinulla ei ole matkapuhelinta tai SIM -korttia. On huomattava, että sinulla ei ole puhelinta, voit käyttää WhatsApp PC: tä virtuaalisen numeron kanssa.