Skip to content

Domotic -huoneet lapsille – mahdollisuuksia hyödyntää tätä tekniikkaa

3 de syyskuu de 2021
control casa inteligente 14482

Teknologian kehitys on lisääntynyt ihmisten tarpeiden mukaan, kuten esimerkiksi elektroniikan haara, kuten kotiautomaatio, joka vastaa kotiprosessien automaatio. Tässä mielessä yhä useammat ihmiset turvautuvat asentamaan automatisoituja järjestelmiä koteihinsa helpottaakseen elämäänsä ja luodakseen olosuhteet omaisuutensa ja rakkaidensa turvaamiseksi.

Tässä viestissä puhumme käsitteistä älykkäitä huoneita ja miten ne kunnostetaan ja määritetään lapsillesi. Ja näet, että tämäntyyppiset tilat tarjoavat sinulle monia etuja, jotka liittyvät lähinnä turvallisuuteen ja ajan säästämiseen. Esittelemme ilman lisäviivettä älykkään huoneen määritelmän.

Mikä on älykäs huone?

Kuten aiemmin mainitsimme, tekniikka kehittyy ihmisten tarpeiden mukaan ja yksi viime aikojen merkittävimmistä tarpeista on etsi mukavuutta, joka saadaan aikaan hallitsemalla ympäristöjä laitteiden tai laitteiden avulla, jotka tarjoavat tällaista mukavuutta.

Tässä mielessä älykäs huone ei ole muuta kuin ilmastoitu tila, joka on varustettu teknologisilla laitteilla, jotka kykenevät luomaan automaation korvaamaan ihmisen toiminnan.

Nyt kun tiedät älyhuoneeseen liittyvän termin, luultavasti mietit: Kuinka luoda yksi näistä ja miten se määritetään? Puhumme myös tästä aiheesta ja tekijöistä, jotka puuttuvat mainitun automaation saavuttamiseen.

Kodin automaatiojärjestelmien edut, miten niitä käytetään?

Kotiautomaatio yleensä auttaa meitä yhdistämään asuttamamme tilat laitteisiin. Se koostuu kodin älykkäästä suunnittelusta, joka on ihanteellinen modernisoimaan minkä tahansa tilan teknisesti varustamalla se turvallisesti ja toimivalla tavalla. Jotkut demoottisen järjestelmän tarjoamista eduista ovat:

Se antaa meille lisää turvallisuutta: Järjestelmä on valmis varoittamaan meitä kaasuvuotojen, veden, tulipalojen ja jopa ryöstöyritysten sattuessa, havaitsemalla tunkeutujien läsnäolon turvakameroiden avulla. Se voi myös auttaa meitä muistuttamaan ihmisten läsnäoloa talossa kuin sinä voi sytyttää valot yhdellä napsautuksella kaukaa.

Voimme säästää energiaa: Voimme ohjelmoida laitteemme käynnistymään vasta, kun niitä käytetään, mikä voi säästää jopa 70% energiankulutuksessa.

Yhdistämisen helppous: Se mahdollistaa tilan vuorovaikutuksen käyttäjän kanssa tekstiviestien, sähköpostien ja puheluiden tai ääniviestien kautta.

Mitä tarvitaan lapsiystävällisen älyjärjestelmän asentamiseen?

Elementit, joita tarvitaan älyhuoneen määrittämiseen ja kunnostamiseen, eivät ole yleisiä laitteita, toisin sanoen ne ovat erityislaitteet, jotka on varustettu tekniikalla, joka tekee siitä yhteensopivan keskenään jotta voit hallita huoneessa tapahtuvia tapahtumia. Tämä koskee SonOff Basic -laitteita, joita käytetään muun muassa virtalähteiden, kuten valojen, jääkaappien ja sireenien, kytkemiseen päälle ja pois päältä.

On tarkoituksenmukaista määritellä periaatteessa, mitä elementtejä haluat hallita lastesi huoneessa, koska heidän tarpeensa ovat usein erilaisia ​​kuin aikuisten.

Tässä tapauksessa sinun pitäisi aloittaa Tee luettelo ja suunnittele sen perusteella tarvitsemasi laitteisto Asianmukaisten ohjausten suorittamiseksi tässä artikkelissa suosittelemme kuitenkin yleisimpiä elementtejä, jotka yleensä asetetaan lastenhuoneisiin; Niiden joukossa on valot, pistorasiat, ilmastointi ja valvonta kamerajärjestelmän avulla.

Huomaat, että voit suorittaa talon automatisoinnin pienillä rahasijoituksilla, mikä on etu, koska et vain tee älykästä huonetta lapsillesi, mutta voit myös nauttia sekä sinusta että kaikesta perheen ytimen jäseniä tällaisen järjestelmän edut.

Mitä ongelmia näillä järjestelmillä voi olla?

Vaikka kodin automaatiojärjestelmän asennus voi olla varsin houkuttelevaa, meidän on otettava huomioon joitakin yksityiskohtia:

Meidän on ensin korostettava sitä on korkeat asennuskustannuksetKorkean turvallisuuden ja muiden sen tarjoamien mukavuuksien vuoksi se ei ole järjestelmä, jolla tavallisella kansalaisella on varaa.

sormella osoittava valokuvake sinisellä

Vaatii jatkuvaa huoltoa, mikä tahansa erittely tietyissä kohdissa voi haitata yleistä suorituskykyä, jopa asennuksen jälkeen siitä voi tulla vuokra.

Riippuu paljon verkon nopeudesta, Jos olemme paikassa, jossa on huono yhteys, ei ole suositeltavaa asentaa kotiautomaatiojärjestelmää, koska se on riippuvainen Internetistä lähes kaikissa meitä kiinnostavissa toiminnoissa, kuten turvallisuudessa ja tilojen yhteenliittämisessä.

Mitkä ovat parhaat ohjelmat tehokkaaseen älytilaan?

Nykyään on laaja valikoima sovelluksia, joista voimme hallita kotiamme, alla mainitsemme pari luotettavaa, nopeaa ja helppokäyttöistä vaihtoehtoa:

Home Connect: Sovellus, joka on suunniteltu käytettäväksi monenlaisten kotiautomaatiojärjestelmien merkkien kanssa. Lataamalla sovelluksen voit käyttää erilaisia ​​toimintoja, joilla voit hallita kotiasi etänä, kuten jääkaapin tarkastustoimintoa ja tietää tarkasti, mitä tuotteita sinulla on ostoksia tehdessäsi.

Philips Hue: Perustoimintojen lisäksi tällä sovelluksella voit etähallita kaikkia talon valaistuja tiloja. Voit ohjelmoida voimakkaan tai hämärän valaistuksen, jolloin voimme luoda haluamamme ympäristön.

EventGhost: Tämän sovelluksen avulla voimme asentaa syöttölaitteita, kuten langattoman kaukosäätimen, helpottaaksemme laitteiden käyttöä etänä kotona. Siinä on erittäin yksinkertainen ja helposti ymmärrettävä käyttöliittymä. Sen lisäksi, että sillä on minkä tahansa kodin automaatiojärjestelmän perustoiminnot, se on nopea ja joustava.

Google Assistant -vaihtoehto

Tarvitset elementtejä, kuten älytelevisio, älyvalot, yleensä viimeisen sukupolven laitteet, jotka ovat yhteensopivia ohjausohjelmistojen, kuten Koti tai Google Assistant Niitä käytetään määrittämään, milloin tapahtuma tapahtuu, eli kun Smart TV, ilmastointi, äänilaitteet kytketään päälle tai pois päältä, ja jopa virransyöttöä tai virrankatkaisua.

Niin sinulla on oltava nämä ohjelmistot älypuhelimessasi Jotta voit hallita näitä laitteita, sinun on siirryttävä Google Assistantin viralliselle sivulle, jotta voit ladata laitteesi ja määrittää ne myöhemmin. Kun ohjelmisto on ladattu, sinun on määritettävä laitteet seuraavasti:

  • Siirry valikkoon sovellus ja etsi kompassi
  • Valitse oikeassa yläkulmassa olevat pisteet ja etsi asetukset
  • Anna avustaja -vaihtoehto
  • Valitse rutiinit
  • Lisää uusi rutiini painamalla ”+” -kuvaketta
  • Jatka muokkaamista äänikomento, joka aktivoi rutiinin
  • Määritä toiminnoissa aikakokoonpano (päivämäärä ja kellonaika) toimintojen esiintymiselle. Voit lisätä valoja, ilmastoinnin ja Smart TV: n
  • Voit lisätä kaikki haluamasi toiminnot tarpeidesi mukaan ja tallentaa ne suoritettavaksi.

Kotiautomaatiohuoneet lapsille

Kuten olette huomanneet ne eivät ole monimutkaisia ​​prosesseja, ja sen sijaan ne luovat etsimäsi mukavuuden ja lisäävät turvallisuutta, jota tarvitset lapsillesi, kun he ovat yksin huoneessaan.

Osta Alexalta Amazonilta

sovellus on suunniteltu käyttämään monenlaisia ​​kotiautomaatiojärjestelmiä. Lataamalla sovelluksen voit käyttää erilaisia ​​toimintoja, joilla voit hallita kotiasi etänä, kuten jääkaapin tarkastustoimintoa, tietäen tarkasti, mitä tuotteita sinulla on ostoksia tehdessäsi, Toista suosikkimusiikkiasi ja paljon muuta, sen hankinta maksaa noin 50 dollaria.

Muu laite: Apple HomeKit

Tämä on Applen luoma henkilökohtainen avustaja helpottaa älylaitteiden hallintaa kotiin Apple -merkkisten laitteidemme (iPhone, iPod, MAC) kautta.

Sovellus: Samsung SmartThings

Samsung ei ole kaukana sovellusten käyttöönotosta voit hallita kodin laitteita, kaikki puhelimen kautta, kunhan olemme liittäneet siihen elektroniset laitteet.

Lataa LG: n SmartThinQ

LG: n vaihtoehto kodin laitteiden ohjaukseen keskittyen kodinkoneidemme digitaaliseen yhteenliittämiseen ja muita kotona olevia kohteita, jotta niitä voidaan hallita Internetistä, sillä on nopea ja joustava alusta ja se on helppo ymmärtää.