Skip to content

Hyvityksen tai palautuksen pyytäminen Minecraftia ostettaessa – tukiposti (esimerkki)

24 de elokuu de 2021
solicitar reembolso minecraft

Tämän oppaan avulla opit Hyvityksen tai palautuksen pyytäminen Minecraftia ostettaessa – Support Mail, tapa saada rahat takaisin, jos teit ostoksen vahingossa.

Hyvityksen tai palautuksen pyytäminen Minecraftia ostettaessa – Support Mail

Kuten nahkojen palauttamisessa tai palauttamisessa Fortine Minecraftissa, on myös mahdollista, että olet tehnyt ostoksen, jota pahoittelet, ja tässä mielessä hyvityksen pyytämisestä voi tulla suhteellisen monimutkainen prosessi.

Lisäksi on otettava huomioon useita näkökohtia, kuten yrityksen palautuskäytännöt. Seuraavaksi opetamme sinulle, miten voit pyytää hyvitystä Minecraftille Androidilta ja Microsoftilta.

Pyydä hyvitystä Minecraftille Androidilta

Jos pyydät hyvitystä Android -alustalla, sinun on siirryttävä osoitteeseen play.google.com, tämä on tehtävä suoraan selaimesta. Kirjaudu tilillesi, eli sillä tilillä, jolta Minecraft -ostos tehtiin.

Paina näytön vasemmassa yläkulmassa, missä kolme vaakasuoraa konfigurointiviivaa sijaitsevat. Kun olet siellä, napsauta käyttäjänimeäsi ja liu’uta näyttöä oikealle. Kun suoritat yllä olevat toimet, näytössä näkyy Tilausten historia, sinun on napsautettava tätä vaihtoehtoa.

Kaikki Android -alustalla tekemäsi ostokset näytetään. Jos olet isä tai äiti, tämä vaihe on välttämätön tietääksesi, onko lapsesi käyttänyt rahaa videopeleihin, kuten Fortnite tai Minecraft, ilman lupaasi. Sinun tarvitsee vain napsauttaa kolmea pystysuoraa pistettä, jotka sijaitsevat Minecraftin oikealla puolella, napsauta tässä vaihtoehtoa ”Ilmoita ongelmasta”.

Edellisessä vaihtoehdossa sinun on valittava syy, miksi haluat peruuttaa ostoksesi. Pyyhkäise alas ja kirjoita ongelman syy tai kuvaus, napsauta tämän jälkeen lähetysvaihtoehtoa. Edellä mainitun jälkeen Google lähettää sinulle seuraavan 48 tunnin aikana sähköpostiviestin, jossa se ilmoittaa, onko mahdollista palauttaa ostoksesi.

Pyydä hyvitystä Minecraftille Windows 10: lle ja Xboxille

Windows 10- ja Xbox -käyttöjärjestelmissä sinun on siirryttävä seuraavalle verkkosivustolle pyytääksesi hyvitystä support.xbox.com. Kun olet siellä, kirjaudu sisään tilitiedoillasi.

Näytön alareunassa vaihtoehto ”Maksun palautus”, voit helposti tunnistaa sen, kun sitä edustaa vihreä painike. Edellä mainitun jälkeen sinun on siirryttävä tilaustesi ostohistoriaan, jotta voit käyttää seuraavaa verkkosivustoa.

Valitse ostos, joka on tässä tapauksessa Minecraft, ja valitse vaihtoehto pyytää hyvitystä. Tämän jälkeen sinun on ilmoitettava syy, miksi pyydät hyvitystä Microsoft näyttää erilaisia ​​vaihtoehtoja, joista sinun on valittava sopivin. Sinun on ehkä napsautettava ”Hyvitys” -painiketta uudelleen, napsauta vain tätä vaihtoehtoa.

Minecraft hyvitys

Täytä näkyviin tuleva pieni lomake

  1. Useimmissa tapauksissa tällä lomakkeella pyritään täyttämään hakemuksen nimi, eli ”Minecraft”.
  2. Tällöin sinun on annettava koko nimesi, on parasta antaa se Microsoft -tilisi mukaan.
  3. Sitten sinun on ilmoitettava sähköpostiosoitteeseen liittyvä alatili Microsoft / Xbox.
  4. Seuraavalla rivillä sinun on valittava syy, miksi peruutat tai pyydät hyvitystä sovelluksesta.
  5. On täysin mahdollista, että tilausnumero, voit tarkistaa tämän ostohistoriasta. Tällä tavalla Microsoft tarkistaa täsmälleen sen tuotteen, josta haluat hyvittää.
  6. Viimeinen vaihtoehto on lyhyt kuvaus syystä, miksi haluat tehdä Minecraft -hyvityksen, ja anna sitten todellisuuttasi lähinnä olevat tiedot.
  7. Kun olet suorittanut edelliset vaiheet, napsauta vaihtoehtoa ”Lähetä / Lähetä”.

Asioita, jotka on otettava huomioon, kun pyydät hyvitystä tai palautusta, kun ostat Minecraft – Support Mail

Jokaisella ostoalustalla on omat järjestelmät ja käytännöt, ainakin siinä tapauksessa Android ja Microsoft, on tarpeen pyytää hyvitystä 14 päivän kuluessa ostosta. Joka tapauksessa muiden alustojen, kuten PlayStationin tai Nintendon, menettely on erilainen, mutta sen pitäisi olla jotain samanlaista kuin edellä ilmaistu.

Tämän vuoksi suosittelemme, että arvioit jokaisen Internetissä tekemäsi ostoksen oikein, jotta vältät hyvityksiin usein liittyvät haitat.