Skip to content

Kuinka käyttää lumottuja kirjoja Minecraftissa Kuinka monta lajia on olemassa?

25 de elokuu de 2021
Minecraft

Lumoukset voivat tehdä aseistasi, haarniskoistasi ja työkaluistasi tehokkaampia, kestävämpiä ja tehokkaampia. Mutta niitä on vaikea lyödä, ja myös lumoustaulukossa ne vaativat kokemusta, siksi tänään näytämme sinulle kuinka käyttää lumottuja kirjoja minecraftissa.

Lumoavat kirjat

Lumotut kirjat ovat esineitä, jotka anna pelaajan lumota työkalunsa. Jokaisella kirjalla on erityinen lumous, jota voidaan käyttää työkalussa. Ennen kuin yrität käyttää lumottuja kirjoja, sinun tulee tuntea lumouskäsite yleensä ja sen toiminta. Tämä johtuu siitä, että aseilla ja haarniskoilla on joskus lumousta.

Lumous on mekaanikko, joka mahdollistaa pelaajan lisätä työkalun, aseen tai panssarin tehoa tai tehokkuutta. Pelaaja voi löytää jo lumotut esineet tai lumota ne itse käyttämällä lumoustaulukkoa tai lumottua kirjaa. Loogisesti loitsuja voidaan myös poistaa näistä esineistä.

Kuinka voin käyttää lumottuja kirjoja Minecraftissa?

Lumotun kirjan käyttämiseksi sinulla on oltava kaksi asiaa: ase, panssari tai työkalu, jonka aiot lumoa, ja alasin. Sinun pitäisi aseta alasin maassa ja klikkaus oikealla painikkeella (Tai painike, jonka olet valinnut ”Käytä” objektia). Avil -käyttöliittymässä sinun on aseta esine Mitä aiot rakastaa maalauksessa? ja lumottu kirja toisessa.

Lumottu työkalu tulee näkyviin kolmanteen ruutuun. Riittää ota se ja käytä sitä. Tämä prosessi ei kuitenkaan aina toimi. Jotkut lumot ovat yhteensopivia vain yhden kohderyhmän kanssa. Esimerkiksi Aquatic Affinity voidaan kiinnittää vain kypärään.

Varmista, että lumous, jota haluat käyttää olla yhteensopiva esineen kanssa, jonka yrität lumota. Tätä varten sinun on ehkä käytettävä Minecraft -tietosanakirjaluetteloa. (Huomaa, että espanjankielinen versio on vanhentunut.)

Kuinka monta lumottua kirjaa on olemassa? Mistä löydän ne?

On 6 tapaa saada lumottuja kirjoja. Emme voi kertoa niistä kaikista yksityiskohtaisesti, mutta teemme yhteenvedon jokaisesta puolestasi.

Arkut

The arkkuja Forest Dungeons and Mansionsista löytyy 15% mahdollisuus saada lumottu kirja. Ne, jotka kuuluvat aavikkotemppeliin, 23%; valtameren rauniot, 21%; hylättyjen kaivosten 14% ja ryöstäjien asemien 11%.

Näistä arkkuista hankittujen lumottujen kirjojen lumous on valittu satunnaisesti rakennetta luotaessa. Nämä tiedot ovat oikeita vain Java -versiota kirjoitettaessa. Windows 10 -versiossa metsäkartanon arkkuilla on 17% mahdollisuus.

Hanki lumottuja kirjoja arkkuun

Päällä Viidakon temppelit ja linnoituksista löydät lumottuja kirjoja, joiden taso on 30. Todennäköisyys vaihtelee suuresti, mutta löydät sen varmasti. Ja kun sinulla on monta, sinun pitäisi järjestää rintakehäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Kalastus

Aina kun heität koukun veteen kalastaa, on 85% mahdollisuus saada kalaa ja 10% mahdollisuus saada roskia. On kuitenkin 0,8% mahdollisuus saada lumottu kirja.

Kyläläiset

Kyläläiset kirjakauppiaiden ammatti (Kirjastonhoitajat) voivat myydä lumottuja kirjoja. Mutta ole valmis, koska ne ovat erittäin kalliita, ja sinulla on ensin oltava tavallinen kirja.

Ryöstäjät

The Ryöstäjät Osana kylähyökkäystä on pieni mahdollisuus pudottaa tason 30 lumottuja kirjoja, kun ne tapetaan.

Pöydän käyttäminen

Yksi yleisimmin käytetyistä mekaniikoista lumoamisessa on käyttää kirjoja lumouksen muuttamiseen. Kohteessa taulukot, saamasi lumous on satunnainen, ja se nollautuu aina, kun lumot jotain.

Joten pelaajat lumovat kirjoja, kunnes he saavat haluamansa lumon. Voit käyttää tätä mekaanikkoa lumoamaan työkalut haluamallasi tavalla, jos sinulla on jo pöytä. Ja jos sinulla ei ole sitä, kerromme sinulle, että lumouspöydän tekeminen on erittäin helppoa, ja tämä on erittäin hyödyllistä.

Vaihtokauppa

”Vaihto” on mekaanikon englanninkielinen nimi, joka esiteltiin Minecraftin versiossa 1.16. Hollannissa ,. Piglins voi muuttaa sinut kultapalkki monille asioille, mukaan lukien lumotut kirjat.

Minecraft on laajalti tunnettu peli, joka ei selitä sen mekaniikkaa pelaajalle. Siksi kehotamme sinua jatkamaan pelin opetusohjelmien lukemista. Ja vielä parempi: Kutsumme sinut jatkamaan Minecraftin maailmaan, jotta sinusta tulee mestari hetkessä.