Skip to content

Kuinka kutsua perheesi ja ystäväsi pelaamaan Ludo Clubia WhatsAppissa ja Facebookissa

24 de elokuu de 2021
ludo club logo 12368

Vuosi 2020 oli kaikille täynnä epätavallisia tilanteita, mutta tästä huolimatta suuri määrä Android- ja iOS -käyttöjärjestelmiin erikoistuneita videopelejä näki päivänvalon. Jotkut näistä jopa saivat hyvä tunnustus ja hyvät arvostelut käyttäjien ja pelaajamaailman yleensä.

Hauska asia on, että valtaosa viime vuonna niin menestyneistä peleistä on täysin verkossa ja siksi niiden on pelattava vähintään 2 henkilöä. Ajatus tavata ystäviä, perhettä ja tuttavia pelatessa herätti ajatuksen haluavat hankkia nämä nimikkeet. Myös useimpia näistä pidetään yksinkertaisina peleinä, jotka voit lopettaa muutamassa minuutissa.

Siksi yksinkertaiset pelit ja ajatus siitä, että voit pelata ystäviesi kanssa missä tahansa, on voittava yhdistelmä ja paljon helpompi toteuttaa kaikille sen puolesta, mitä vuosi 2020 oli meille. Nämä sovellukset ovat viime vuosina tulleet siihen pisteeseen, että ne ovat osa eniten ladatut pelit eri kaupoissa, kuten Play Kaupassa tai App Storessa.

Suuri määrä latauksia on raportoitu myös vaihtoehtoisissa tai kolmannen osapuolen kaupoissa, kuten Uptodown, Aptoide, APKpore. Mutta kaikissa näissä tärkeissä peleissä on yksi, joka erottuu muista. Seuraavaksi kerromme sinulle, mitä Ludo Club on ja mistä tässä pelissä on kyse. Pysy ja Ota selvää kaikista yksityiskohdista liittyy tähän.

Mikä on Ludo Club ja mitä se tarjoaa meille?

Tämä on hauska peli, jonka ovat luoneet ja kehittäneet Moonfrog ja Mo Saied. Tämä oli jo viettänyt muutaman vuoden markkinoilla, mutta epäilemättä viime vuosina sen nousukausi ja kasvu olivat valtavia siihen pisteeseen asti, että se on yksi vuoden 2020 suosikkipeleistä useiden käyttäjien ja kriitikkojen joukossa, yhtä suuri kuin muut. tehokkaita nimikkeitä, kuten Call of Duty: Mobile tai Vapaa tuli.

Tämä perustuu klassiseen ludo -peliin, joka voi pelata 2-4 hengen välillä, jokaisella näistä on eri väri ja sen päätavoite on päästä keskusaukiolle syöttämällä kaikki pelimerkit muiden vastustajien eteen. Yksinkertainen lautapeli, jossa on lauta ja noppa, joita voit nyt nauttia kännykälläsi tai tabletillasi ilman ongelmia.

Kuinka kutsua ystäviäni pelaamaan Ludo Clubia WhatsAppissa ja Facebookissa?

Lisäksi sooloversio meistä koneeseen verrattuna voimme pelata myös verkossa muiden ihmisten kanssa, joilla on myös Ludo Club asennettuna päätelaitteisiinsa. Tätä varten meidän on tehtävä vain kutsu, jotta he hyväksyvät pelaamisen kanssamme. Jatka lukemista, niin kerromme kaiken.

Aluksi, kun kirjoitat Ludo Club -sovelluksen ensimmäistä kertaa, sinulla on mahdollisuus rekisteröityä tavalliseen tapaan tai Facebook -tilisi kautta. Jos teet sen toisella tavalla, voit etsiä kaikkia lisäämiäsi ihmisiä ystävinä Facebookissa asenna tämä hauska peli käsiksi.

pelikutsu

Ludo Clubilta voimme etsiä heidät ja kutsua heidät peliin, toivottavasti he hyväksyvät sen ja se on siinä. Vaikka on aina parempi kertoa ystävillesi etukäteen, jos he haluavat pelata Ludo Club -peliä, koska kutsuilla on arvioitu aika. Tällä tavalla he he voivat hyväksyä mainitun kutsun niin nopeasti kuin mahdollista.

Mutta tämä ei ole ainoa vaihtoehto kutsua ystäviä pelaamaan, eikä se ole ainoa alusta, johon voimme käyttää tätä. Voimme myös kutsua kenet tahansa WhatsAppilla, selitämme sen sinulle. Ensimmäinen askel on siirtyä Ludo Club -sovellukseen kerran siellä menemme vaihtoehtoon ”Ystävät”. Tämä on valikon alareunassa.

Klikkaamme tätä ruutua ja valitsemme pelitilan, jota käytetään pelissä, ja voit myös lisätä rahasumman, jonka pelin voittaja voi saada. Lähetämme nyt vain koodin esittelee WhatsApp tai Facebook ja siinä kaikki. Kutsu tehty.