Skip to content

Kuinka löytää ja kovettaa savi Minecraftista tehdäkseen savilohkoja? (Esimerkki)

25 de elokuu de 2021
elaborar

Kaikista saatavilla olevista materiaaleista Minecraftin savilohko on hyödyllisin, monipuolisin ja koristeellisin. Halusitpa sitten tehdä kauniin perinteisen talon tai saavuttaa kauniit lasitetut mallit, etsi ja koveta savi Minecraft se on jotain mitä sinun pitäisi tietää. Tätä varten löydät täältä kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tästä prosessista, ja joitakin lisäsuosituksia.

Savilohkojen etsiminen Minecraftista

Saven saaminen peliin voi olla toisinaan ikävää, mutta sen ydin on hyvin yksinkertainen. Kuten sen vastapuoli tosielämässä, se liittyy kosteisiin ympäristöihin joten sieltä kannattaa etsiä.

Tällä tavalla on parasta etsiä suuri vesistö, kuten joki tai järvi, ja olla tarkkaavainen sen rannoille ja pohjalle. Luonnollinen savi on väriltään harmaa, ja kuten voitte kuvitella, sitä löytyy yleensä yhdessä hiekan kanssa.

Tässä mielessä on suositeltavaa saada ainakin yksi ämpäri siirtää vettä, koska ympäristö voi vaikeuttaa vedenottoa. Voit ottaa veden ämpärilläsi ja ottaa sen käyttöön, jos sinulla ei ole sitä käsilläsi, voit valmistaa sen rautalevystä. Joka tapauksessa ota ennusteet, joita pidät aiheellisina, ja poimi niin paljon kuin voit.

Kaivata se tehokkaimmin, on parasta käyttää lapio. Jos se on lumottu ripauksella silkkiä, saat savilohkoja suoraan Minecraftissa, muuten se on ”jakautuu”4 kappaletta savea.

Toisaalta tietyissä biomeissa, kuten Mesassa, voi myös saada karkaistua savea tai terrakottia, joissa niitä on runsaasti. Ongelma tässä tapauksessa on, että tällaisia ​​biomeja löytyy melko harvoin.

Kovettunut savi

Saven kovettuminen tapahtuu polttomekanismin ansiosta. Tämä voidaan tehdä yksinkertaisesti uunin avulla uuni voidaan luoda myös itse, ja laitetaan savi ja polttoaine sinne.

Uunin valmistamiseksi sinun on ensin hankittava vähintään 8 mukulakivikaivosta kaivoskiveä. Nämä lohkot on asetettava valmistuspöydälle ja muodostettava neliö ja jätettävä keskikenttä tyhjäksi.

Tällä uunilla sinun tarvitsee vain hankkia polttoainetta. Se voi olla mikä tahansa puutavara, mutta suosituimpia ja tehokkaimpia ovat laava- ja kivihiilipata. Kun kaikki on valmista, voit nyt valmistaa lohkot.

Jos kokkaat suoraan ”paloina”Savesta saat tiiliä ja niiden avulla voit tehdä tiililohkoja, erittäin mukava tehdä viehättävä pieni talo. Toisaalta, jos haluat saada terrakotta- tai karkaistua savea, sinulla on ensin oltava savilohko sellaisenaan.

Jos sinulla ei ole silkkikosketuksen lumousta, käytä vain ”paloina”Savesta Minecraftin savilohkojen luomiseksi. Voit tehdä tämän etsimällä neljä ”paloina”Savesta käsityöverkolla, neliön tekeminen.

Näin saat lohkon savea jokaiselle käyttämällesi 4 yksikön saviryhmälle. Huomaa, että tässä tapauksessa et tarvitse edes käsityöpöytää tämän vaiheen suorittamiseen.

Jo savikappaleesi kanssa sinun tarvitsee vain laittaa se uuniin ja lisätä polttoainetta kovettumaan. Yleensä 1 pala hiiltä käytetään jokaista 7 kypsennettävää lohkoa kohti.

kovettunut savi

Väritys savi

Toinen tapa hyödyntää omaisuuttasi savilohkoja Minecraftissa on värjätä ne väriaineilla. Kun sinulla on terrakotta tai karkaistu savi, voit sävyttää sen valitsemallasi värillä aivan kuten villaa tai betonia.

Tätä varten sinun on vain sijoitettava yksi 16 väriaineesta valmistuspöydän keskelle ja ympäröitä se kokonaan terrakotta. Tällä tavalla saat lohkoja haluamallasi värillä, muista, että on jopa 16 eri väriä, joten sinun on vain käytettävä mielikuvitustasi.

Lisäksi näitä värilohkoja voidaan käyttää uudelleen mene uunin läpi ja tällöin saat lasitetut laatat tai terrakotta. Väristä riippuen jokaisella näistä on erityinen muotoilu.

Saven lisäksi Minecraftissa on muita elementtejä, kuten kultaa ja mineraaleja, joita sinun on etsittävä kaivamalla.