Skip to content

Kuinka luoda tai avata Roku-tili ilman korttia Onko mahdollista?

5 de heinäkuu de 2021
logo original roku 12411

Tänään yleensä Internetin ja tietotekniikan ansiosta nauti hauskemmista ja miellyttävämmistä hetkistä perheidemme kanssa, koska muutamassa minuutissa tai sekunnissa voimme nähdä erittäin hyvän elokuvan YouTubesta, ja monien muiden joukossa opimme jopa ruoanlaittoa.

Kaikki yllä oleva on kiitos mediasoittimet jonka asiantuntijat ovat luoneet sinulle, he ovat antaneet sinun hankkia ne ilman ongelmia kodin mukavuudesta; näissä on Streaming-soittimet.

Suoratoisto antaa sinun nähdä mitä haluat milloin tahansa, mistä tahansa haluatkin, olipa kyse matkapuhelimesta, televisiosta tai muusta. Lisäksi voit nopeuttaa ja parantaa videota hitaasta tietokoneestasi, sinulla on oltava vain Internet, jotta voit toistaa elokuvia, videoita ja muita ilman ongelmia ja melkein välittömästi.

Mutta mikä olisi parempi tapa kuin pitää hauskaa kotoa perheen ja ystävien kanssa käyttämällä Roku-laitettasi, ajankohtaisin ja sinulle sopivin.

Selitämme nyt, mikä Roku on, niiden etujen lisäksi, joita sinulla on, on erittäin helppo ja helppo käsitellä, ja sitten kerromme sinulle lisää, mikä kiehtoo sinua, kun käytät Roku-televisiota.

Mikä on Roku?

Roku on multimediatoiston suoratoistoyritys, joka voi katsella televisiota kodin parhaalla mukavuudella maksamatta tai joutumatta käymään elokuvissa elokuvien nauttimiseksi.

Läpi Roku-soittimella voit katsella enemmän kuin elokuvia, koska se on vastuussa suoratoistettavien Roku-soittimien valmistamisesta sinulle, jotka liität televisioon, jotta voit nauttia parhaiden elokuviesi, kanaviesi, suosikkijoukkueesi otteluiden ja muiden katsomisesta sinulle parhaiten sopivana ajankohtana.

Mitä Roku tarjoaa minulle?

Tarjoamamme laitteet ovat helpompia konfiguroitaessa niitä ja ennen kaikkea niitä käytettäessä, Roku-laitteissa on yksinkertainen kaukosäädin, jossa on monia toimintoja, jotka antavat sinulle helpon haun. Jotkut näistä ovat Roku-haku, voit myös ohjelmoida tai konfiguroida Roku ilman kaukosäädintä.

Nämä Roku-laitteet tarjoavat sinulle myös pääsyn muihin kuin 100000 elokuvaaToisin sanoen viimeisimmät osumat Hollywoodin valkokankaalta.

Samoin voit nauttia monista televisio-jaksoista tärkeimmiltä tuntemiltasi ilmaisilta kanavilta, samoin kuin niistä, joista sinun on peruutettava, kuten Netflix, Estrella TV, Claro Video ja muut asuinmaasi mukaan. Erittäin hyvä, eikö? Mutta toistaiseksi Kuinka voin luoda tai avata tilin Rokussa ilman korttia?

Kuinka luoda tai avata tili Rokussa ilman korttia

Kaikki on mahdollista ja enemmänkin, kun meillä on pakottavia syitä, koska emme ehkä halua antaa luottokorttitietojamme. Seuraavaksi selitämme, kuinka voit nauttia suurista eduista tarjoaa sinulle Roku TV -laitteesi käyttämättä luottokorttiasi, jatka seuraavien vaiheiden lukemista:

  1. tehdä napsauta vaihtoehtoa Oma tiliSyötä sitten seuraavat perustiedot, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, salasanasi. Samoin se pyytää sinua vahvistamaan oletko ihminen ja napsauta seuraavaa painiketta.
  2. Napsauta nyt vaihtoehtoa Pyydä PIN-koodi kaikille tapahtumille ja paina sitten Seuraava, avautuu näyttö, jossa se pyytää laskutustietojasi.
  3. Valitse PayPal, kirjoita sitten PayPal-sähköpostiosoitteesi (kirjoita osoitteesi, puhelinnumerosi ja muu) ja lähetä tiedot.
  4. Automaattisesti Roku TV ohjaa sinut PayPalin verkkosivustolle, eli PayPal.com:iin, jotta voit aloittaa istunnon ja vahvistaa sen ja että olet jo linkitetty Rokuun PayPalista.
  5. Lopuksi, kun näet, että PayPal-sivu ladataan lähellä sitä, ja älä aloita tai vahvista sitä mistään syystä.

roku erilaisia ​​laitteita, joita voit nauttia perheen kanssa

Valmiina, voit alkaa nauttia parhaat elokuvat Roku-laitteeltasi ilman rajoituksia ja ennen kaikkea ilman, että sinun on käytettävä luotto-, veloitus-, pankki- tai muita henkilökohtaisia ​​tietoja.