Skip to content

Kuinka muuntaa DVD / ISO -videoformaatit MKV HD: ksi menettämättä laatua (esimerkki)

14 de elokuu de 2021
icono de CD y DVD

Monta kertaa tarvitsemme muuntaa videoita DVD / ISO -formaatista MKV -muotoon laadun säilyttäminen samaa, emmekä saaneet sitä tyydyttävästi.

Täältä voit oppia muuntamaan DVD -videot MKV -muotoon, mutta tiedätkö, mitä muita formaatteja on olemassa ja miten niitä käytetään? Jokaisella videolla on erityiset toistoominaisuutensa, joten jos haluat hyödyntää kunkin tarjoaman kuvan ja äänen laadun täysimääräisesti, selvitä, mikä niistä on paras sinulle.

Ja on se, että joskus voi olla hieman vaikeaa löytää oikea tapa tehdä se, ja jopa sellaisen ohjelman hankkiminen, joka tekee sen helposti, voi olla ongelma.

Siksi olemme koonneet vaiheittaisen oppaan parhaista tavoista muuntaa DVD MKV: lle ja monia muita formaatteja.

DVD / ISO -muotoisten videoiden muuntaminen MKV: ksi käsijarrun avulla

HandBrake on tällä hetkellä yksi upeimmista videonmuuntotyökaluista, kuten käsittelee loputtomia elementtejä eri.

Tässä mielessä se on hyvä, että se voi muuttaa tiedostoja vaikuttamatta niiden laatuun, ellei käyttäjä niin halua.

Sen käyttäminen on hyvin yksinkertaista, ja sinun on ladattava ohjelma, joka voidaan tehdä suoraan HandBrake -verkkosivustolta.

Parasta on, että se on saatavana sekä Windowsille, Linuxille että Macille, joten kuka tahansa, mistä tahansa tiimistä voi saada sen.

Lataamisen ja asentamisen jälkeen painike ”Lähde”, Josta DVD / ISO -tiedosto lisätään tietokoneelta.

Sitten ”Lähdön kokoonpano”Ja juuri alle haluttu lopullinen muoto valitaan, tässä tapauksessa”MKV”.

Lopuksi muutetaan parametreja, jotka haluat uudelle videolle. Voit valita oletusasetuksen tai muuttaa jokaista kohdetta.

Ja nyt voit painaa painiketta ”alkaa”Muuntaminen DVD / ISO -formaatista MKV -muotoon menettämättä videon laatua, jos sitä säädetään.

Wondershare Free Video Converterin käyttäminen

Tämä on toinen työkalu videoiden muuttamiseksi muodosta toiseen. Se sisältää myös tietyn laajuuden työtä, on erittäin helppokäyttöinen ja on saatavana Macille ja Windowsille.

Sen voi ladata suoraan sen viralliselta verkkosivustolta napsauttamalla käyttöjärjestelmän nimen painiketta.

Asennuksen jälkeen jatkamme ohjelman suorittamista. Tässä näet alusta alkaen osion ”Muuttua”.

Näin ollen vaihtoehto ”+ Lisää tiedostoja”, Joka sijaitsee vasemmassa yläkulmassa, jolloin tiedostonhallinta avautuu ja voit valita oikean.

Siten ne sijoitetaan (kyllä, niitä voi olla useampia) pienoiskuvina näytön oikealle puolelle. Siinä näkyy useamman kuin yhden videon muuntamistila.

Tämän vaihtoehdon vieressä on avattava valikko, jossa voit määrittää, missä muodossa haluat saada videot ja millä resoluutiolla.

Kun haluat muuntaa DVD / ISO -muodosta MKV -muotoon, jälkimmäinen tulee olemaan se, joka asetetaan, kun taas laatu säilyy jokaisella käyttäjällä.

Lopeta prosessi ja suorita kaikki tarvittavat määritykset napsauttamalla ”Muunna kaikki videot”.

Tämä tehdään eränä, jos kohteita on enemmän kuin yksi. Ja mikä parasta, se voidaan muuntaa myös muista muodoista, esimerkiksi MKV: stä MP4-, AVI-, MI -muotoon ja moniin muihin.

Miksi muuntaa DVD / ISO -muotoiset videot MKV -muotoon?

MKV on yksi monipuolisimmista videotiedostojen laajennuksista nykyään, avoimen lähdekoodin ja kuuluu ilmaisten ohjelmistojen maailmaan.

Tietokoneen CD

Sen merkittävin etu on se kyky sisältää suuren määrän erilaisia ​​tietoja, äänen, kuvan, videon ja eri tekstitysmuotojen välillä. Monipuolisuutensa ansiosta .MKV -muoto antaa sinulle mahdollisuuden olla yhteensopiva useiden videosoittimien kanssa.

Tähän lisätään mahdollisuus toistaa ilman lisäkomplikaatioita, mikä tekee huomattavan eron muihin videoformaatteihin verrattuna. Joten jos haluat muuttua Jotkut audiovisuaaliset tuotteet DVD / ISO -tiedostosta, yksi parhaista vaihtoehdoista on MKV.

Jos onnistuit muuntamaan videosi MKV -muotoon, ehkä nyt tarvitset tai haluat yrittää muuntaa sen AVI -muotoon. Älä vain muunna videoita MKV -muotoon, voit myös yrittää muuntaa ne AVI-, MOV- ja H.264 -muotoon. Tämä saavutetaan Adobe Media Encoder -ohjelman ansiosta