Skip to content

Kuinka muuttaa säätä Minecraftissa – siirry päivästä yöksi, tee sateesta jne. (Esimerkki)

26 de elokuu de 2021
Jugar en Minecraft

Yksi niistä asioista, jotka tekevät Minecraftista niin monipuolisen ja mielenkiintoisen pelin, on sen ilmasto ja biomit. Monet pelaajat rakastavat pelin ulkonäköä, kun sataa lunta, sataa tai on yö tai päivä. Mutta monet jättävät huomiotta, että näitä tiloja voidaan muuttaa, Kuinka muuttaa Minecraftin säätä, siirtyä päivästä iltaan, sataa jne.?

Minecraftin komennot ovat hyödyllisiä tapoja muuttaa pelin tilaa vahingoittamatta peliä tai tiedostoja. Ja käyttääksemme niitä meidän ei tarvitse ladata muokkaustiedostoja tai monimutkaista optifinea suoritettavaksi. Voimme esitellä heidät pelimaailmastamme Minecraft välittömillä tuloksilla.

Kuinka muuttaa säätä Minecraftissa

Jotta voit aloittaa komentojen käytön, sinun on avattava Minecraft -chat, versiosta riippuen, se aktivoidaan näppäimellä ”/” tai ”T”. Tässä chat -tilassa on erilaisia ​​apuohjelmia, sen kautta voit kommunikoida muiden pelaajien kanssa tai aloittaa erilaisia ​​pelitiloja. On kuitenkin myös mahdollista syöttää siihen tekstikoodit, joita kutsutaan komennoiksi.

Vaihtamalla säätä peittävillä komennoilla voimme löytää monia tapoja pelata sen kanssa ja asettaa sen täysin saataville.

Jos haluat sen tapahtuvan automaattisesti päivän aikana, avaa tekstiruutu ja kirjoita komento ”/ timesetday”. Toisaalta, jos haluat päinvastoin, toisin sanoen, että se tehdään yöllä, sinun on tehtävä sama komennolla ”/ timesetnight”.

Tämä ei kuitenkaan pääty tähän, koska on mahdollista olla vielä tarkempi ajan suhteen, johon haluat edetä tai palata. Muista myös, että voit myös kertoa, mikä aika on pelissä katsomalla kelloa.

Jos annat yhden näistä kahdesta komennosta sijasta ne, joista voit lukea alla, voit muokata aikaa tietyllä tavalla. Komennolla ”/ timeset18000” kellonaika asetetaan automaattisesti keskiyöhön ja komennolla ”/ timeset6000” se asetetaan nopeasti keskipäiväksi.

Jos nyt keskiyön tai keskipäivän sijaan haluat lähestyä aamunkoittoa tai iltahämärää, se on myös mahdollista. Komentojen ”/ timeset12000” ja ”/ timeset0” ansiosta voit nopeuttaa prosessia hämärästä ja aamunkoitteesta vastaavasti.

Epäilemättä komentojen ansiosta voit hallita aikaa Minecraftissa mielesi mukaan. Siihen on useita syitä, mutta yksi tärkeimmistä syistä kutsua päivä on kiertää yön vihollisia. Ja vuorostaan, jos haluat sitoutua taisteluun pitkään ja hankkia kokemusta, voit kutsua yön niin monta kertaa kuin tarvitset, mutta muista mukauttaa kilpi ja pitää se käsilläsi joka tapauksessa .

Kuinka saada sade?

Sade koristaa graafinen kuva ja Minecraftin estetiikkaa, ja samalla sitä voidaan myös manipuloida yksinkertaisella tavalla. Komennon ”/ weatherrain” antaminen alkaa sataa nopeasti, ja jos haluat kirkkaan taivaan, voit käyttää ”/ weatherclean”. Jälkimmäisen myötä sää alkaa kirkastua.

Vaihda yöaika Minecraftissa

Jos kuitenkin haluat kaaoksen, komento ”/ weatherthunder” aloittaa kaatosateen, joka ukkosen mukana.

Mitä muita apuohjelmia komennoilla on?

Komentojen avulla voit käsitellä pelin istuntoja tehokkaasti moninpelitilassa, vain jos olet isäntä tietysti. Voit estää ja poistaa pelaajia ja päättää, mikä on sallittua ja mikä ei. Voit esimerkiksi päättää, voiko yksi pelaaja vahingoittaa toista vai ei, räjähtääkö dynamiitti tai poistaako Creepers lohkot.

Sinulla on myös mahdollisuus määrittää pelitila niin monta kertaa kuin haluat ja näet sen tarpeelliseksi (Jos soitat yksin). Jos haluat pelata luovasti helpottaaksesi asioita, voit vaihtaa siihen komennolla ”/ gamemode1” ja palata selviytymään ”/ gamemode0” -toiminnolla.

Se on myös mahdollista lumota oma hahmosi millä tahansa lumousta haluat. Voit tutkia lisää lumousta, jotta voit käsitellä niitä paremmin ja käyttää paremmin komento temppuja.