Skip to content

Kuinka nimetä eläimiä ja lemmikkejä Minecraftissa

26 de elokuu de 2021
mascotas animadas

Minecraftissa eläimiä käytetään lihan hankkimiseen, kuljetukseen ja puolustukseen. Jotkut ihmiset kuitenkin päättävät pitää eläimen lemmikkinä ja haluavat antaa sille nimen. Siksi tänään opetamme sinulle kuinka nimetä eläimet ja lemmikit Minecraftissa.

Yksiköiden nimet

Kaikkia Minecraftissa liikkuvia esineitä, jotka eivät ole lohkoja, pidetään kokonaisuutena. Se on hieman monimutkaisempi, mutta tämä on yksinkertainen selitys. Jotkut esineet, kuten panssaritelineet, ovat kokonaisuuksia. Suurin osa kokonaisuuksista on kuitenkin eläimiä, hirviöitä tai pelaaja itse.

Joillekin entiteeteille voi olla määritetty nimi. Peli muistaa tämän nimen ja näyttää sen sen päällä. Tämä on erityisen hyödyllistä hirviöiden kanssa, koska nimetty hirviö ei katoa, ellei vaikeus ole asetettu rauhalliseksi.

Eläinten nimet

Eläimet ovat kokonaisuuksia, ja niille voidaan antaa nimi. Eläimet ja hirviöt näytä heidän nimensä päänsä yläpuolella, toisin kuin muut yksiköt, kuten tuki ristikoille.

Kuinka nimetä eläimet?

Kaikille väkijoukkoille (eläimille ja hirviöille) voidaan antaa nimi, paitsi lohikäärme ja sama pelaaja. Eläimen nimeämiseksi sinun on tehtävä tai valmistettava nimilappu.

Nimilaput

Nimilappuja on vaikea löytää Minecraft -maailmassa niitä ei voida valmistaa. On kolme tapaa saada ne: arkkuja Dungeons, hylätyt kaivokset ja metsäkartanot voivat sisältää nimilappuja, ja ne ovat helpoin tapa saada ne.

Java -versiossa Abandoned Mine Chestsilla on 42% mahdollisuus sisällyttää nimilappuja, Dungeon Chests 28,3% ja Mansion Chests 28,3%. On myös 0,8% mahdollisuus saada ne kalastus. Voit myös ostaa kyläläisen korkean tason kirjastonhoitajan ammatin kanssa.

Kuinka käyttää nimilappuja

Jos haluat nimetä eläimen, sinun täytyy ensin nimeä etiketti. Tätä varten sinun on valmistettava alasin, ja se maksaa myös kokemustason. Aseta etiketti alasimen ensimmäiseen tilaan ja muuta nimi yllä olevalla alueella. Tuloksena olevalla tarralla on haluamasi nimi.

Eläimen nimeämiseksi sinun on otettava nimilappu ja paina eläimen Käytä -painiketta. Näin eläimellä on jo haluamasi nimi.

Nimitunnisteen käytön jälkeen se katoaa; joten sinun on mietittävä hyvin, miten haluat käyttää sitä. Lisäksi tagin nimeäminen maksaa aina kokemustason riippumatta siitä, kuinka monta tunnistetta nimet samaan aikaan.

Jos onnistuit kesyttämään hevosen, ratsastat nimitunnisteen avulla. Jos haluat käyttää tunnistetta sen sijaan, että ratsastaisit sen päällä, kumartu alas ja käytä sitten tunnistetta.

Kun olet nimennyt eläimen uudelleen, et voi koskaan poistaa nimeä, mutta voit käyttää jotain muuta tunnisteita. Eläimet näyttävät nimensä vain, jos näet ne alle 4 korttelia pois, ja jotkut kulmat eivät salli sinun nähdä hänen nimeään.

minecraft uuni

Muita nimilappujen käyttötarkoituksia

Pelissä olevat hirviöt ja eläimet häviävät, jos pelaaja ei ole lähellä. Siis käytäntö hyvin yleistä on käyttää nimilappuja estääkseen tämän tapahtumasta. Nimetty eläin ei katoa, ellei se kuole, ja nimetty hirviö katoaa vain, jos vaikeus muutetaan rauhalliseksi.

Lisäksi Minecraftin luoja lisäsi joitain pääsiäismunia tai vitsejä, jotka voit aktivoida nimilappujen avulla, jotkut ovat:

  • ”Johnny” -niminen kostonhaluinen on paljon aggressiivisempi kuin normaalisti. Tämä on viittaus The Shining -elokuvaan.
  • Mikä tahansa joukko, jota kutsutaan ’Dinnerbone’ tai ’Grumm’ näkyvät taaksepäin. Tämä on viittaus kehittäjä Nathan Adamsiin, alias Dinnerbone, joka tunnistaa taaksepäin avatarinsa.