Skip to content

Kuinka nopeuttaa ja nopeuttaa pelien lataamista PS4: llä helposti? (Esimerkki)

13 de elokuu de 2021
logo de ps4 rojo

PS4 on epäilemättä tämän hetken konsoli, koska tämä on tarjonnut parhaita kokemuksia viime vuosina (pelien osalta). Jälkimmäiset ovat kuitenkin korkean laadunsa vuoksi yhä raskaampia. Siksi opit nopeuttamaan ja lataamaan pelejä nopeammin PS4: llä

Koska kukaan ei halua viettää kahta päivää elämästään pelin lataamiseen tai vielä pahempaa päivittää. Pelaajalle tämä on pyhäinhävitys, ja siitä voi tulla jopa rikos. Mutta parhaan mahdollisen saavuttamiseksi sinun on yritettävä enemmän, siksi, jotta voit pelata näitä 4k -nimikkeitä nopeammin, sinun on noudatettava näitä helppoja ohjeita.

Nopeuta ja lataa pelejä nopeammin PS4: llä

Jos olet PS4 -käyttäjä, tiedät, että pelit painavat paljon, mikä on melkein este esimerkiksi pelatessasi GTA 5: tä verkossa PS4: n kanssa. Ja heillä on myös taipumus ladata hitaasti, koska Play kun lataat liian suuria tietomääriä ei priorisoi latausta.

Tähän on ratkaisu, ja vaikka se ei ole lopullinen, se auttaa nopeuttamaan ja lataamaan pelejä PS4: lle nopeammin. Ensimmäinen on yksinkertaisin Ethernet -kaapelin liittäminen suoraan reitittimestä konsoliin.

Tarkista verkon nopeus mittaamalla Internetin nopeus ja ota huomioon myös kuinka monta megatavua Internetillä on suhteessa kaistanleveyteen.

Tämä, kuten mikä tahansa laite, lisää tietysti nopeutta hieman, lisäksi se lisää lyhentää viivettä, joten verkkopelit ovat sinulle parempia.

Jos kotireititin ei ole huoneessasi, voit käyttää PLC -laitetta, joka on kuin sovitin, joka muodostaa yhteyden mihin tahansa pistorasiaan, joten voit viedä kaapelin sen läpi.

Toinen yhtä yksinkertainen tapa on lisätä ps4 -konsolisi DMZ: hen. Tämän saavuttamiseksi sinun on ensin etsittävä ps4: n IP -osoite ja sitten reitittimessä vaihtoehto nimeltä DMZ johon voit lisätä IP -osoitteen. Tämä lisää myös latausnopeutta hieman.

Lopuksi helpoimpia vinkkejä on pysähtyä ja palata sitten aktivoi lataus. Se saattaa kuulostaa typerältä, mutta tällä tavalla PlayStation tunnistaa latauksen ensisijaiseksi ja lisää nopeutta.

Vielä tehokkaampi ratkaisu

Jos olet kokeillut kaikkea edellä mainittua, mutta mikään ei riitä nopeuttamaan ja lataamaan pelejä nopeammin PS4: llä, on aika kokeilla vielä parempaa ja yhtä helppoa ratkaisua: kyse on pelien tai päivitysten lataamisesta Playn kautta sisään ”Nukkumismoodi”.

Tämä on tehokkain tapa, koska se poistaa ongelman, jonka ps4: n on asetettava lataamisen etusijalle (koska muut toiminnot, jotka myös käyttävät kaistanleveyttä, lopettavat sen). Tavoitteen saavuttamiseksi tällä menetelmällä sinun on ensin siirryttävä kohtaan ”asetukset”Näytelmän sisällä.

1621864308 882 Kuinka pelata iOS ssa liittamalla PS4 tai Xbox One ohjain

Mene sitten ylös ”Energiansäästöasetukset”Napsauta heti sen jälkeen näkyvää vaihtoehtoa nimeltä ”Aseta valmiustilassa käytettävissä olevat toiminnot”Lopuksi, älä unohda napsauttaa ”Pysy yhteydessä Internetiin”, jotta Play ei menetä yhteyttä lepotilassa.

Lopuksi sinun tarvitsee vain painaa ja pitää painettuna PS -painiketta aktivoidaksesi ”lepotila”, ja siinä kaikki, latauksen pitäisi tulla etusijalle ja lisätä nopeutta huomattavasti.

Tämän ansiosta sinulla ei ole muuta kuin oppia nopeuttamaan ja lataamaan pelejä PS4: llä nopeammin. On vielä enemmän temppuja, jotka voivat toimia, mutta niihin liittyy kolmannen osapuolen ohjelmia ja välityspalvelimia, joten kuka tahansa haluaa kokeilla niitä voit etsiä niitä vapaasti verkosta, mutta se tapahtuu omalla vastuullasi että jotain pahaa voi tapahtua.