Skip to content

Kuinka ostaa ja myydä taideteoksia tai maalauksia ulkomailla Internetissä?

1 de syyskuu de 2021
comprar vender obras arte

Internetin vaikutus on vaikuttanut valtavasti siihen, miten ihmiset kuluttavat sisältöä ja tekevät ostoksia. Tämä näkyy eri aloilla, kuten taiteessa. Taideteosten ostamiseen ja myyntiin on useita alustoja tai kuvia ja voit tehdä sen omalla paikkakunnallasi tai ulkomailla Internetin välityksellä.

Verkkomarkkinat kasvavat harppauksin joka päivä, ja taiteilijat voivat hyötyä tästä muutoksesta, joka mullistaa heidän ostoksensa. Aiempina vuosina Verkosta ostamisen trendi on kasvanut 30% yksin tänä vuonna.

Osta ja myy taideteoksia verkossa

Taideteosten erikoissivustot tarjoavat uuden mahdollisuuden taiteilijat voivat näyttää luomuksiaanmaantieteellisen sijaintisi rajoittamatta. Ne voivat sijoittaa melkein minkä tahansa esineen myyntiin, vaikka on sivuja, jotka on suunnattu vain maalausten julkaisemiseen.

Saatchi Art

Yksi parhaista alustoista ostaa ja myydä taidetta laadun ja vakauden vuoksi. On tällä hetkellä saatavilla yli 100 maassa ja tarjoaa ainutlaatuisen käyttökokemuksen, koska sillä on taiteellisia neuvoja.

Jokaisesta myynnistä, joka on saatettu päätökseen, Saatchi pitää prosenttiosuuden, mutta etu on se Alusta huolehtii paketin toimittamisen logistiikasta. Taiteilijan on siis vain huolehdittava uusien taideteosten luomisesta.

Olla osa Saatchi Art -yhteisöä käyttäjän on annettava tunnistetiedot ja henkilökohtaisen brändisi logo. Sitten sinun on noudatettava suojausparametreja ja hinnoiteltava teoksesi myydäksesi.

Devian taide

Devian Art on yksi suosituimmista taiteilijoiden, suunnittelijoiden ja kuvittajien alustoista jakaa luomuksiaan. TSillä on kaikkien aikojen suurin käyttäjäyhteisö ja sillä on yli 45 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää.

Devian taide

Se on helppo käyttää, sinun tarvitsee vain täyttää rekisteröintilomake päästäksesi sivustolle ja paljastaaksesi työsi. Teokset on jaettu hyvin erityisellä luokituksella, mutta samalla se tekee siitä intuitiivisen ja helppokäyttöisen alustan. Jos haluat ostaa, sinun on vain otettava suoraan yhteyttä myyjään, kun olet nähnyt jotain, jonka haluat ostaa.

Ihmisten taidetehdas

Erinomainen paikka ostaa ja myydä taideteoksia erityisesti espanjankielisille alusta on saatavilla espanjaksi. Sille on ominaista mahdollisuus mukauttaa myyntitilaa, jossa käyttäjä esittelee maalauksiaan.

Ihmisten taidetehdas

People Art Factorylla on kolmenlaisia ​​käyttäjiä. Ilmainen käyttäjä voi paljastaa rajoittamattoman määrän taidegallerioita, mutta hänellä voi olla vain 500 Mt tallennustilaa. Premium -käyttäjä maksaa 7,5 euroa kuukaudessa ja saa 2 Gt tallennustilaa suuremmalla valotuksella ja paikannuksella. Ammattikäyttäjät saavat ainutlaatuista koulutusta ja tukea sekä kaiken haluamansa tallennustilan.

Ole freelance -taiteilija

On parempi tehdä taideteoksistasi parempi esitys vahvista henkilökohtaista brändiäsi tarjota ammattitaitoista palvelua. Taidemyyntiportaalit täydentävät muita myyntikanavia, joita voit käyttää.

  • Luo ammattimainen blogi, jossa on arvokasta sisältöä ja luo portfolio tai galleria, jossa voit tuoda esille luomuksesi ja työprosessisi. WordPress-alusta on hyvä aloittaa, koska se on ilmainen ja tarjoaa useita helppokäyttöisiä työkaluja.
  • Luo verkkosivu, suora viestintäkanava kanssasi, jossa potentiaaliset asiakkaat voivat tavata sinut ja tietää kuka olet sekä mitä teet. Sen lisäksi, että pidät asiakkaasi ajan tasalla uusista luomuksista.
  • Ole läsnä sosiaalisessa mediassa. Lähetä kuvia luomuksistasi ja työprosesseistasi. Se on tilaisuus tavata muita taiteilijoita ja tehdä yhteistyötä. Instagram on sosiaalinen verkosto, jota käytetään yleensä erinomaisesti, koska se on hyvin visuaalinen.