Skip to content

Kuinka ostaa lentolippuja ilman luottokorttia

2 de syyskuu de 2021
ala avion vuelo 14667

Lentoliikenne kykenee yhdistämään äärettömiä ihmisiä ja kulttuureja. Eikä vain se, vaan ne kuljettavat sinut eri maihin muutamassa tunnissa, mikä säästää sinua bussimatkalla. Tästä syystä, ostaa lentolippuja ilman luottokorttia, joissakin tapauksissa siitä tulee välttämättömyys.

Mistä ja miten varata lennot ilman luottokorttia?

Useimmiten lentoliput ostetaan luottokortilla, mutta tämä ei ole ainoa käytettävissä oleva maksutapa. Joten tässä näet joitain vinkkejä lipun ostamiseen ilman luottokorttia.

Jos aiot matkustaa ja ostaa lipun etukäteen, luottokortin pyytäminen pankistasi voi olla melko luotettava tapa.

Jos tämä vaihtoehto ei kuitenkaan ole ulottuvillasi, älä huoli, voit silti matkustaa, koska maksutavat ovat melko erilaisia.

Toinen melko yksinkertainen ja luotettava vaihtoehto on valita lento online -matkatoimiston kautta, Skyscanner on yksi tunnetuimmista sen saatavuudesta mihin vuorokauden aikaan tahansa. Ja täällä sinulla on paitsi luottokorttimaksu vaihtoehtona myös PayPal- tai maksukortilla.

Ja jos tekniikka ei ole sinun juttusi, voit ostaa lipun myös fyysisesti eli henkilökohtaisesti. Jotkut lentoyhtiöt sallivat maksamisen käteisellä tai Wester Unionin kauttaHe hyväksyvät myös shekit ja maksumääräykset. Tämän toimenpiteen suorittamiseksi sinulla on vain oltava henkilötodistus käsillä.

Lippujen tai lentolippujen ostaminen matkatoimistoilta verkossa

Aikana ostaa lentolippuja verkossameidän on ensin tiedettävä lentoyhtiöt, jotka hoitavat haluamamme matkan.

  1. Tätä varten voimme siirtyä edellä nimetylle sivulle Skycanner, siellä voimme selvittää, mitkä ovat lentoyhtiöt jotka lentävät paikkaan, johon matkustamme.
  2. Kun pääsemme minkä tahansa lentoyhtiön verkkosivustolle, voimme valita, onko lento vain yhdensuuntainen vai myös lähtevä, tai valita vaihtoehdon ”useita kohteita”, jos haluamme matkustaa useampaan kuin yhteen kohteeseen.
  3. Klikkaamme sivukalenteria ja siellä valitsemme päivämäärän ja kellonajan jamihin haluamme varata lentomme.
  4. Samoin meillä on mahdollisuus ilmoittaa lennon tekevien ihmisten määrä.
  5. Tarkastelemme hinnoitteluvaihtoehtoja ja valitsemme meille parhaiten sopivan.
  6. Rekisteröimme tietomme ja täytämme kentät, joissa kysytään henkilötietojamme, ja ilmoitamme maksutavan, ja kun tämä on tehty, meiltä ostetaan lippu tai lento.

pari kantaa matkalaukkuja lentokentällä

Mitkä ovat lentolippujen verkkomaksutavat?

Lentolipun maksamisessa verkossa on useita vaihtoehtoja, kuten:

PayPal

Jos haluamme maksamme nopeasti ja turvallisesti, tämä foorumi on paras vaihtoehto, koska sen järjestelmä tukee sähköisiä rahansiirtoja käyttäen kaikkea maksumääräyksistä sekkeihin.

Lahjakortti

Nämä kortit ovat myös erittäin hyvä vaihtoehto, ja niitä on yksinkertaisesti helppo käyttää maksutapana ovat lahjakortteja, joihin on esiladattu rahaaja siten pystyä maksamaan tai tekemään ostoksia kaupoissa.

Sähköiset tositteet

On noin tositteita, jotka sisältävät kaikki lentoyhtiöt käyttää maksutapana ja siten tarjota käyttäjille lennon aikana luottoa käytön aikana.

Maksut kasvotusten

Voimme maksaa luottokortilla, VISA: lla, MasterCardilla tai yksinkertaisesti, jos lentoyhtiöllä on fyysinen pääkonttori, voimme mennä sinne ja suorita maksu suoraan ja läsnäl, ja niin saamme lipun matkalle.

Kuinka löytää halvat lentoliput?

Jos haluat säästää rahaa lennoilla alennuskoodien lisäksi, yksi tärkeistä ohjeista, jos se on mahdollisuutesi mukainen, on joustava päivämäärien suhteen. Koska useimmissa tapauksissa lippujen hinta riippuu kyseisenä päivänä vallitsevasta kysynnästä.

Yleensä tammikuussa ja marraskuussa Näinä kuukausina voit saada parempia hintoja. Ja jos sinulla on mahdollisuus valita edestakaiset lennot, voit tehdä sen viikon aikana, koska se on paljon halvempaa kuin valita ne viikonloppuisin.

En tiedä tiesitkö sitä, mutta lennot, joilla on välilaskuja, ovat paljon halvempia, on jopa 23 tunnin välilaskuja, jotka voivat samalla olla varsin hauskoja. Sitten jonka avulla voit tutustua kaupunkiin melko lyhyessä ajassamutta jos pidät seikkailusta, tämä voisi olla hyvä vaihtoehto.

Google Lennot

Tämä alusta se on välttämätöntä matkailun ystäville. Se koostuu melko yksinkertaisesta järjestelmästä. Luotu helpottamaan Google -lentojen saatavilla olevien hotellien ja lentojen etsimistä.

Täältä löydät parhaat lentovaihtoehdot, edullisimmat liput ja lentoyhtiöiden määrän tarpeidesi mukaan. Varmasti se on erittäin suositeltava hakukone, koska voit säästää huomattavan määrän rahaa.

On huomattava, että kun avaat tämän sivuston sinun on määritettävä, millä alueella olet ja minne haluat mennä. Paina hakuvaihtoehtoa ja näet kaikki käytettävissä olevat vaihtoehdot.

ostaa lentoliput ilman luottokorttia

Tarkastele tarjouksia Sinun on napsautettava oikealla olevaa karttaa, niin se laajenee ja näyttää sinulle lippujen hinnan eri luokissa.

Vinkkejä ensimmäiselle lennolle

Olet päättänyt matkustaa lentokoneella ja pelkäätkö lentää lentoyhtiöiden kanssa ensimmäistä kertaa? Älä stressaa, älä pelkää ostaa lippuja verkossa. Ostohetkellä saat ilmoituksen sähköpostiisi.

Muistaa tarkista aina matkatavarasi ja tunnista se etu- ja sukunimellä, jotta se on helpompi kerätä saapuessasi määränpäähän.

Erittäin tärkeä ja välttämätön, älä unohda passiasi ja lennollepääsylippusi. Näin voit läpäistä tarkastuksen nopeammin.

Vaihtoehtoja lentolippujen ostamiseen ilman luottokorttia

  • Voimme varata lentomme suoraan lentoyhtiön verkkosivuilta jota aiomme käyttää matkalla.
  • Pankkisiirrot ovat toinen erittäin hyvä vaihtoehto, kunhan lentoyhtiö hyväksyy tämän maksutavan.
  • Samoin palveluntarjoajat, kuten SOFORT, jotka mahdollistavat meille suorittaa maksuja Internetin kautta yksinkertaisesti ja suoraan.