Skip to content
Mac

Kuinka ottaa kuvakaappaus Mac -tietokoneellani Mitä tapoja on olemassa?

1 de syyskuu de 2021
escritorio computador apple 14717

Koska sinulla on lomake tai työkalu, jonka avulla voit ottaa kuvakaappauksen Mac -tietokoneellasi, on erittäin tärkeää, koska nykyään kuvia son olennainen osa jokapäiväistä elämää.

Siksi, jos sinulla on työkalu, jonka avulla voit ottaa kuvakaappauksia, voit tallentaa jälkipolville kaikenlaisia ​​tietoja, jotka näkyvät Mac -tietokoneen näytössä.

Kun otat tämän huomioon, näytämme sinulle olemassa olevat tavat ja sormiesi ulottuvilla ota kuvakaappaus Mac -tietokoneellasi nopeasti ja helposti.

Tapoja ottaa nopeita kuvakaappauksia Mac OS -käyttöjärjestelmässä

Kuva- tai kuvakaappaukset ovat yksi hyödyllisimmistä työkaluista tallenna mikä tahansa ikkuna kuvamuodossa Siksi on tärkeää tietää, miten voit tallentaa kuvakaappauksen Mac OS -tietokoneellesi eri nopeilla tavoilla.

Näppäimistön perustoimintojen käyttö

Yksi helpoimmista tavoista ota kuvakaappaus tietokoneellasi Mac Se tapahtuu tietokoneen näppäimistöllä tähän tarkoitukseen käytettävissä olevien komentojen kautta.

Siksi, jos haluat tallentaa kuvakaappauksen nopeasti, sinun on painettava samanaikaisesti näppäimiä Vaihto + Komento + 3 ottaa tilannekuvan koko ikkunasta, jossa olet. Jos haluat, että sieppaus tallennetaan tietokoneen leikepöydälle, sinun on vain painettava näppäimiä samanaikaisesti Vaihto + Ctrl + Komento + 3.

Toisaalta, jos haluat saada kuvakaappauksen vain tietystä Macin ikkunan alueesta, sinun on paina näppäimistön Vaihto + Komento + 4. Kun teet sen, näkyviin tulee ristinmuotoinen osoitin, jonka avulla voit rajata ruudulla vapaasti tai ikkunalla kaapattavan alueen. Vapaata valintaa varten sinun tulee säilyttää välilyönti -painiketta, kun valitset kaapattavan alueen. Lopuksi sinun on vain vapautettava hiiren painike ja kaappaus tallennetaan automaattisesti. Lehdistö poistu jos haluat peruuttaa kuvakaappauksen.

mac kannettava tietokone

MacBookin kosketuspalkin avulla

Toinen tapa ottaa kuvakaappaus Mac -tietokoneesta on painaa näppäimiä Vaihto + Komento + 5 yhdessä Kosketa palkkia (sijaitsee näppäimistön yläosassa) navigoidaksesi eri vaihtoehtojen ja kuvakaappaustyyppien välillä.

Tämän valikon avulla voit ottaa koko kuvakaappaus, merkitse vain tietty osa näytöstä tai kaapata ikkunat yksitellen. Voit myös juosta näytön tallenteet käyttämällä kosketuspalkkia muiden erikoisvaihtoehtojen joukossa.

Toiminnot vaihtelevat suoritettavan tehtävän ja käynnissä olevan sovelluksen mukaan. Voit myös aktivoida kosketuspalkin käytettävissä olevat ”Kuvakaappaus” -komennot käynnistyslevyltä suoraan.

Tilannekuvan ottaminen sovellusten avulla

Vaikka Macin pikanäppäinten tai yhdistelmien ottaminen kuvakaappausten ottamiseksi on hyödyllinen työkalu, voi joskus olla ikävää, että jotkut joutuvat muistamaan nämä komennot. Tässä tapauksessa voit integroida tietokoneellesi ohjelman, jonka avulla voit ottaa kuvakaappauksia, tai käytä niitä, jotka on jo sisäänrakennettu Mac -tietokoneeseesi.

Tällainen on tapaus Napata tai Pikakuva, Mikä se on ohjelma, joka on aiemmin integroitu minkä tahansa version Mac OS -tietokoneissa. Päästäksesi tähän ohjelmaan sinun on avattava Finder ja sitten Applications. Nyt sinun on löydettävä ja valittava Grab / Snapshot -ohjelma Utilities -kansiosta.

Kun olet siellä, sinun on otettava kuvakaappaus kaikista Macin ikkunoista valitse Capture (kaappaa) näkyy ohjelmavalikossa. Tällä tavalla näytetään joukko vaihtoehtoja, jotta voit valita haluamasi vaihtoehdon, kun otat näytön näkymän.

Mistä löydän tietokoneeni kuvakaappauksia

Tämä on yksi useimmin kysytyistä kysymyksistä niiltä, ​​jotka ottavat kuvakaappauksia Mac -tietokoneella. Kun kuvakaappaus on tehty, ei viitteitä siitä, missä se sijaitsee tuotettua kuvatiedostoa myöhemmin.

Kun olet ottanut kuvakaappauksen Mac -tietokoneellasi, mikä tahansa menetelmä, jota haluat käyttää, se tallennetaan automaattisesti paikalliseen tallennustilaan. Löydät kaikki otetut kuvakaappaukset Mac -työpöydälläsi.

Samoin näiden kuvakaappausten tiedostonimessä on tarkka kellonaika ja päivämäärä, jolloin ne otettiin. Myös Mac -tietokoneella ottamasi kuvakaappaukset ne tallennetaan PNG -kuvamuodossa.

Toisaalta suosittelemme, että Mac -työpöydän tiedostot ryhmitellään pinoon, jotta se olisi helpompaa etsi ottamasi kuvakaappaukset. Muista, että jos otat sieppauksia säännöllisesti, työpöytäsi täyttyy todennäköisesti säännöllisesti.

Kuinka muokata kuvakaappauksiani

Mac -tietokoneen käyttöjärjestelmä on erittäin monipuolinen ja tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja tiettyjen järjestelmän toimintojen määrittämiseksi, kuten kuvakaappausten asetukset. Sisäänrakennetun sovelluksen avullaTerminaali’, voidaan lisätä koodeja kuvakaappausten tiettyjen oletusparametrien muokkaamiseksi.

Päästäksesi ’Terminaaliin’, avaa ’Finder’ja mene’Sovellukset’, josta löydät vaihtoehdon’ Terminaali ’. Sieltä voit lisätä erikoiskomentoja muokata järjestelmän näkökohtia, jotka yleensä on määritetty oletusarvoisesti.

Mukauta kuvakaappausten nimeä

Nimet, joita järjestelmä käyttää kuvakaappausten tallentamiseen, noudattavat nimikkeistöä, joka sisältää: ”Kuvakaappaus” + luomisen päivämäärä + tarkka aika. Terminaalin avulla voit muokata oletusnimeä ja korvaa kuvakaappaus kaikissa otetuissa kuvakaappauksissa.

Syötä koodi: oletukset kirjoita com.apple.screencapture -nimi ”Katso miten se tehdään.” Korvaa lainausmerkkien sisältö nimellä, jonka haluat sijoittaa tulostuskuviin, ja paina Enter -näppäintä. Aseta muutos käynnistämättä tietokonetta uudelleen käyttämällä seuraavaa koodia: killall SystemUIServer.

Kun olet painanut Enter -näppäintä uudelleen, olet muokannut onnistuneesti nimeä, jolla otokset tallennetaan Mac -tietokoneellesi. On huomattava, että tämä menettely ei poista ajan ja päivämäärän tietoja nimestä, muuta vain sen ensimmäistä osaa. Jos haluat poistaa tällaiset tiedot, sinun on muokattava tiedoston ominaisuuksia manuaalisesti.

Tapoja muokata kuvakaappauksen muotoa

Oletusmuoto, jota Mac -tietokoneet käyttävät kuvakaappausten tallentamiseen, on PNG, kevyt tiedostotyyppi, joka vie vähän tilaa. Tästä huolimatta, Joskus on kätevää käyttää toista muotoa kuvakaappausten tallentamiseen.

Päätelaitteessa tulostusmuodon mukauttamiseksi annettava koodi on: oletukset kirjoittavat com.apple.screencapture -tyypin. Lisää lopuksi sen muodon laajennus, jota haluat käyttää. Järjestelmä on yhteensopiva minkä tahansa käyttämäsi muodon kanssa.

Jos haluat palata oletusmuotoon, sinun on vain syötettävä sama koodi uudelleen ja lisättävä lopussa: png. Yksinkertaisella tavalla ja muutamassa vaiheessa voit määrittää kuvakaappausten muodon ilman ongelmia.

Vaihda kuvakaappauksen tallennuspaikka

Jos sinulla on tapana ottaa kuvakaappauksia usein, on mahdollista, että Mac -tietokoneesi työpöytä (oletuskansio, johon ne tallennetaan) tulvii nopeasti. Voit välttää kuvien siirtämisen toiseen kansioon muokkaa oletustallennuspolkua.

Kirjoita terminaaliin: oletukset kirjoita com.apple.screencapture location. Aseta seuraavaksi polku, johon haluat tallentaa kuvakaappaukset, ja paina Enter -näppäintä. Jos haluat muutoksen tulevan voimaan välittömästi, lisää koodi: killall SystemUIServer. Jos haluat palauttaa muutokset, käytä ensimmäistä koodia, joka osoittaa työpöydälle ensisijaisena sijaintina.