Skip to content

Kuinka päästä sisään ja pelata Build Battle Minecraftissa ystävien kanssa

25 de elokuu de 2021
buil battle

Minecraft, Microsoftin suosittu luomis- ja seikkailupeli, jonka Markus Persson loi alun perin ruotsalaisen yrityksensä kanssa Mojang AB, Siinä on moninpeli, joka tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden pelata ryhmien välillä joko palvelimen tai paikallisen verkon kautta.

Moninpeli lisätty versioon 0.1.0 ja päivitetty versioon 0.11.0, hienosäädetty joitakin tekniset yksityiskohdat käyttökokemuksen parantamiseksi. Siksi kaikki haluavat saada parhaan version Minecraftin pelaamiseen.

Kun pelataan paikallisessa verkossa, yhden pelaajan on luotava palvelin, ja muiden on liityttävä siihen tavoitteen saavuttamiseksi, joka voi vaihdella luovan tilan tai selviytymistilan välillä.

Yksi suosituimmista faneista on Build Battle, käännetty espanjaksi ”Luomisten taistelu”, jossa pelaajien on osoitettava taitonsa luodessaan skenaarioita, luodessaan kohtauksia tai jopa mytologisia muotoja määrätyllä ajalla, ja kun pelaaja on valmis, kaikki pelaajat voivat arvioida jokaisen rakenteen superkakka (huonoin luokka) tai legendaarinen.

On myös mahdollisuus pelata ryhmien välillä, ns.Joukkueenrakennustaistelu’jossa yhdessä ystäviesi kanssa heidän on suoritettava monimutkaisempia rakennustöitä rajoitetun ajan kuluessa ja otettava parhaat pelaajataitonsa esityslistalle.

Joitakin palvelimia voit käyttää, kun Minecraft -tilisi on aktivoitu, ja niiden avulla voit nauttia tästä pelitilasta ystäviesi kanssa. Ennen sinun pitäisi tietää, että näille palvelimille ei ole mahdollista päästä, jos sinulla on piraattiversio Minecraft, koska sinut kielletään heti.

Julkiset palvelimet

Palvelin on alusta, jonka avulla käyttäjät voivat käyttää online -pelitiloja ja antaa heille mahdollisuuden pelata muita pelaajia tai konetta vastaan, ja voit käyttää niitä yksinkertaisesti Minecraft -tililläsi; riippuen tietokoneen ominaisuuksista, voit jopa luoda palvelimen.

On suositeltavaa, että sinulla on jonkinlainen tietotekninen tieto ennen kuin aloitat palvelimen moderaattorin tehtävän, sekä tiimin, jossa on vähintään 2–4 Gt RAM -muistia. useita olemassa olevia palvelimia.

Näille palvelimille on useita pelityyppejä, joista jokainen erottuu ominaisuuksiltaan, niistä peleistä, joiden avulla voimme selviytyä vihamielisistä olennoista, tappaa muita pelaajia, tai luontotyypistä, jossa voimme rajoittaa nopeutemme ja mielikuvituksemme, kun esimerkiksi katto laavaa putoaa meille.

Aivan kuten pelissä on useita ominaisuuksia, niitä on myös monenlaisia ​​karttoja nauttia jokaisesta kartasta, tasaisista ja yksinkertaisista kartoista meren, luolan ominaisuuksien karttoihin ja sellaiseen, joka stimuloi roolipelejä käyttäjien keskuudessa.

maisema minecraft taivas

Suositellut palvelimet Build Battle -pelin pelaamiseen

Jotkut palvelimet voivat antaa sinulle mahdollisuuden kilpailla luovasti muiden käyttäjien kanssa yksin tai yhdessä, ja yksi niistä on Hypixel -palvelin, johon voit liittyä vain kirjoittamalla nimen suosikkipalvelimien luetteloon; On huomattava, että tämä mahdollisuus on käytettävissä Windows ja Mac.

Tällä palvelimella on useita suosittuja pelejä Minecraft -käyttäjien keskuudessa, kuten alkuperäinen SkyWars tai hauska BedWars. Rakenna taistelu. Tämän palvelimen osoite on mc.hypixel.net, ja lisäämällä sen moninpelipalvelimien luetteloon voit käyttää sitä.

Toinen suositeltava palvelin tämän kokemuksen nauttimiseksi on Cubecraft, jossa sinun tarvitsee vain seurata edellä mainittuja vaiheita liittyäksesi siihen ja päästä valloilleen mielikuvituksesi täyttämällä sinulle ehdotetut haasteet määräajassa vain yhdellä ehdolla: et voi äänestää itseäsi arvioidessasi.