Skip to content

Kuinka päivittää Minecraft uusimpaan versioon espanjaksi? – Askel askeleelta (esimerkki)

12 de elokuu de 2021
actualizar minecraft ultima version

Mietitkö, kuinka päivittää Minecraft uusimpaan versioon espanjaksi? – Vaihe vaiheelta, seuraavan linkin kautta näytämme, mikä on prosessi Minecraftin päivittämiseksi ja samalla tavalla opit myös lataamaan sen, jos sinulla ei vielä ole sitä.

Minecraft on mahdollisesti lasten suosituin videopeli (ja ei niin nuori) nykyään, se on erittäin hauska peli, jolla sinulla on varmasti hauskaa, tarpeeksi syytä luoda Minecraft Premium -tili ja pelata ystäviesi kanssa.

Totuus on, että sovellusta päivitetään jatkuvasti, joten jos sinulla on ongelmia, olemme laatineet tämän opetusohjelman, jotta voit oppia päivittämään sen oikein.

Mikä on Minecraft ja miten se ladataan?

Minecraft on yksi viime vuosien tärkeimmistä videopeleistä. Se on peli, joka sopii kaikille yleisöille ja joka viihdyttää sekä lapsia että aikuisia. Se on epäilemättä yksi viime vuosikymmenen suurista vallankumouksista videopelien maailmassa.

Minecraftissa voit löytää ja hankkia kultaa ja muita mineraaleja, kehittää rakentamistaitojasi ja paljon muuta, mikä tekee siitä hauskan selviytymispelin.

Sille on tunnusomaista sen ”Neliön tyyli”Niin värikäs ja ainutlaatuinen, ja epäilemättä tämän videopelin avulla voit pitää hauskaa ystäviesi kanssa. Silti sinun on ensin hankittava ja ladattava se, mitä voit tehdä seuraavalla tavalla.

Lataa Minecraft

  1. Jos haluat ladata Minecraftin, sinun on ensin mentävä videopelin viralliselle verkkosivustolle, johon pääset seuraavan Minecraft -latauslinkin kautta.
  2. Etsi vaihtoehto ”Saada Minecraft”Ja paina sitä.
  3. Näyttöön tulee kaikki Minecraftin kanssa yhteensopivat laitteet, joista löydämme PC -alustan, mobiililaitteet, konsolit ja jopa alustat, kuten Amazon Fire tai Oculus.
  4. Tässä tapauksessa olemme kiinnostuneita vaihtoehdosta ”Tietokone” niin klikkaa sitä. Näyttöön tulevat Minecraftin tukemat käyttöjärjestelmät, jotka tässä tapauksessa ovat PC (Windows), MAC (macOS) ja Linux. Valitse alusta, joka kiinnostaa sinua, meidän tapauksessamme se olisi tietokone.
  5. Seuraavassa näytössä näkyy Minecraftin lataamiseen käytettävissä olevat vaihtoehdot, joista meillä on MINECRAFT: JAVA EDITION ja MINECRAFT: WINDOWS 10 EDITION. Valitse se, joka näyttää sinulle parhaalta, vaikka suosittelemme Windows 10 -versiota.
  6. Seuraavalla näytöllä sinun on valittava kokoelma, jonka haluat pelillesi, ja tällä tavalla voit saada Minecraftin suoraan sen verkkosivustolta.

Kun olet ladannut sen, on tärkeää, että tiedät tiettyjä pelattavia asioita. Esimerkiksi vasemman tai toissijaisen käden käyttäminen Minecraftissa on tärkeä asia, joka sinun on hallittava.

Minecraft -ympäristö

Kuinka päivittää Minecraft uusimpaan versioon espanjaksi? – Askel askeleelta

Totuus on, että Minecraft -päivitysten pitäisi tehdään automaattisesti, minkä vuoksi sinun ei tarvitse huolehtia uuden version odottamisesta. Joka tapauksessa, jos huomaat, että Minecraft ei päivity jatkuvasti, kokeile seuraavaa menetelmää:

  1. Siinä tapauksessa että Windows 10, on mahdollista päivittää Minecraft suoraan Microsoft -kaupasta. Tästä syystä ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tehdä, on avata Microsoft -kauppasovellus.
  2. Näytön oikeassa yläkulmassa, käyttäjän kuvakkeen vieressä on kolme vaakasuuntaista pistettä, napsauta niitä.
  3. Napsauta nyt vaihtoehtoa ”Lataukset ja päivitykset”. Tämä näyttää vaihtoehdon ”Hae päivityksiä.”
  4. Edellä mainitun toimenpiteen suorittamisen jälkeen Microsoft Windows huomaa kaikki päivitettävät sovellukset. Jos Minecraft on yksi niistä, päivitysprosessin pitäisi alkaa automaattisesti.

Minecraft Java

Toinen asia, jota voit kokeilla, jos Minecraftia ei päivitetä Java -versiossa, on käynnistää Launcher ja tarkistaa, onko painikkeen vieressä ”Pelata” Viimeisin versio -vaihtoehto tulee näkyviin. Jos näin on, sinun on vain napsautettava tätä osiota, joten Minecraft päivittyy automaattisesti.

Kun olet päivittänyt Minecraft -version, voit aloittaa pelaamisen. Jos olet uusi, on erittäin tärkeää, että osaat nähdä Minecraftin koordinaatit tietääksesi sen sijainnin, mikä yleensä aiheuttaa ongelmia aloittelijoille, ja ole tietoinen pelin päivittämisestä aina.