Skip to content

Kuinka pelata Minecraftia käyttämällä monialustaa muiden ystävien kanssa (esimerkki)

25 de elokuu de 2021
montana lago arboles personajes mundo minecraft

Minecraft on a seikkailu videopeli selviytymistyyli neliön muotoisilla kaavioilla. Vaikka kyseessä on yksinpeli. Tiesitkö voidaan pelata Minecraftissa käyttämällä eri alustoja ystäviesi kanssa? Jatka lukemista, niin kerromme, miten yhteys muodostetaan.

Pelaa Minecraftia eri alustoilla ystävien kanssa Hamachin avulla

Mikä on Hamachi -sovellus ja mihin se on tarkoitettu? Pohjimmiltaan se on sovellus, joka sallii luoda henkilökohtainen verkko omalla ip: llä. Tämä luotu verkko voidaan lisätä useille ihmisille, kunhan heillä on IP -osoite, johon heidän on muodostettava yhteys.

Aluksi sinun on pidettävä mielessä tärkeä seikka. Kaikilla ystävillesi on oltava sama versio Minecraftista, koska jos jollakin on eri versio, hän ei voi liittyä maailmaan.

Ensimmäinen asia, jonka teemme, on ladata Hamachi -ohjelma ja asentaa se sitten tietokoneellemme. Tätä varten suoritamme sen järjestelmänvalvojana ja noudatamme sitten asennuksen vakiovaiheita.

Suoritamme ohjelman ja siirrymme konfigurointiin. Suosituksena on, että maailman luonut henkilö on nimeltään Hoster, minkä vuoksi on suositeltavaa, että henkilö, jolla on hyvä tietokone.

Se tarkoittaa, että aiomme konfiguroida Hamachin, sillä teet seuraavat vaiheet: ensimmäinen asia on avata ohjelma ja sitten muodostaa yhteys rekisteröityminen sovellukseen tai rekisteröimällä tili, joka meillä on aiemmin.

Tästä näemme vaihtoehdon luoda uusi verkko tai liittyä olemassa olevaan verkkoon. Jos olemme tekijöitä, meidän on kutsuttava ystäviämme liittymään luomaamme verkostoon.

Olla kaikki kytketty Samassa Hamachi -verkossa voimme jo pelata Minecraftia moninpelitilassa. Avaamme vain Minecraftin ja etsimme moninpeliä.

Sitten kutsumme ystäviämme tarjoamalla sinulle maailman isännän ja niin he voivat liittyä meihin ja aloittaa ryhmäseikkailun. Nyt jos heillä on PS4, XboxOne tai matkapuhelin, kuinka voit pelaa Minecraft-alustan ystäviesi kanssaJoo?

Toinen vaihtoehto Minecraftin pelaamiseen

Tietenkin tiedämme, että haluat tietää, kuinka pelata ystävien kanssa ilman Hamachia. On olemassa menetelmä, jolla voimme pelata Minecraftia ystävien kanssa olematta palkkio riippumatta siitä, millaisella alustalla tai konsolilla heillä on. Se on erittäin tehokas ja helppo menetelmä.

Tämä on mahdollista vain kaikille, joilla on Minecraft -versio ”Kallioperä” tämä pätee yleensä konsoliin, kuten Ps4, XboxOne ja mobiililaitteisiin, kuten Android tai iOS.

Mitä tulee tietokoneeseen, sinun on tarkista mikä versio sinulla on. Nähdäksesi nämä tiedot, ne näkyvät helposti aloitusnäytössä toistopainikkeen yläpuolella. Sen pitäisi sanoa jotain Java Editionia.

Kun olemme selventäneet tämän, käymme vaiheet läpi ja ensimmäinen asia, joka meidän on pidettävä mielessä, on, että kaikilla, jotka haluavat muodostaa yhteyden, on oltava sama versio (esim. versio v 1.14.60).

Kun pelaamme peliä, vasemmassa alakulmassa olevalla aloitusnäytöllä näkyy vaihtoehto, jossa lukee kirjaudu sisään Microsoft-tili.

asetukset minecraftissa

Meidän on tehtävä se ja sitten ”Nimimerkki”. Tällä nimellä voimme etsiä ystävämme koko Minecraft -alustalta pelaamaan yhdessä.

suosituksia

Monista keskustellaan siitä, onko parempi pelata tietokoneella vai konsolilla, mutta jos päätät käyttää konsolia, kuten Ps4 ja XboxOne, sinulla on oltava Aktivoin verkkopalvelun ja myös internetyhteys. Pelataksesi ystävien kanssa napsautamme pelata ja luomme maailman.

Jos sellainen on jo luotu, meidän on tehtävä ennen maailman avaamista klikkaamalla kynäkuvaketta, joka on maailman oikealla puolella, sitten moninpelissä ja aktivoimme vaihtoehdon moninpeli.

Sitten meidän on tehtävä maailma ja aloitettava ystävien kutsuminen heidän Microsoft -rekisteröintinimellään. Se on erittäin helppoa ja nopeaa, eikö niin? Jos pidit tästä artikkelista, jätä meille kommenttisi ja jaa nämä tiedot ystävillesi.