Skip to content

Kuinka peruuttaa Amazon Prime -videon tilaus

15 de toukokuu de 2021
prime amazon cuenta

Nykyään on olemassa useita alustoja, joiden avulla voimme nauttia multimediasisällöstä kotona. Yksi niistä on Amazon Prime Video. Olet ehkä ajatellut vaihtaa palvelua tai toiseen alustaan. Joten jos et ole enää tyytyväinen ja haluat peruuttaa Amazon Prime Video -tilauksen, kuinka voit tehdä sen? Itse asiassa tämä prosessi on hyvin yksinkertainen, ja sen selitämme lyhyesti aiheen alla miten saada Amazon Prime Video.

Amazon Prime Video -tilauksen peruuttamiseksi on kaksi eri tapaa tehdä se, koska se on yksi myöhemmin koeaika on jo päättynyt ja toinen on kyllä vielä olet ilmaisen kokeilujakson alla.

Peruuta Amazon Prime Videon tilaus kokeilujakson päättymisen jälkeen

Ensinnäkin, sinun pitäisi tietää se jompikumpi tapa peruuta Amazon Prime -tilaus Video, sinun on peruutettava Amazon Prime -etujen tilauksesi. Toisin sanoen, kun peruutat Amazon Prime -tilauksesi, peruutat myös Amazon Prime Video -tilauksesi. Voit suorittaa tämän prosessin myös matkapuhelimellasi tai tablet-laitteellasi, jos ne on asennettu niihin. Jos Amazon Prime -kokeilujaksosi on jo päättynyt ja olit alkanut maksaa sen palveluista, mutta haluat peruuttaa tilauksen, sinun on noudatettava seuraavia vaiheita.

Peruuta Amazon Prime Video -tilauksesi helposti

Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on Kirjaudu sisään Amazon-sivulla.

Etsi sitten osio näytön yläreunassa olevasta palkista ja napsauta osiota Tili ja luettelot. Sitten avautuu valikko, jossa sinun on napsautettava vaihtoehtoa Minun tilaukseni Amazon Primeen.

Tämä toiminto vie sinut valikkoon Määritä Amazon Prime -tilini. Ruudun vasemmassa alakulmassa, koska viimeinen vaihtoehto on vaihtoehto Lopeta tilini ja edut. Sinun on napsautettava tätä vaihtoehtoa ja sitten aloitat jonkin verran tylsä ​​prosessi, jossa Amazon yrittää harkita tilauksen peruuttamispäätöstä uudelleen.

Ensinnäkin Amazon näyttää sinulle kaikki Edut joka sisältää Amazon Prime -tilauksesi ja laajennuksena kaiken, mitä menetät, jos peruutat sen. Ohita tämä viesti napsauttamalla painiketta Viimeistele edut, joka sijaitsee keskellä.

Toisessa tapauksessa Amazon tarjoaa sinulle mahdollisuuden muuttaa suunnitelmasi kuukausittain. Jos haluat jatkaa peruutusprosessia, napsauta uudelleen keskimmäistä painiketta, jota tällä kertaa kutsutaan: Lopeta tilaukseni.

Lopuksi sinun on napsautettava Valmis-painiketta ja luoputtava päivän eduista (…). Sinä päivänä sinä näytät siltä poistaa tilauksesi, joten voit käyttää Amazon Prime -edut tähän päivään saakka. Tämä toiminto vaikuttaa kaikkiin tiliisi liitettyihin laitteisiin.

Jotain mielenkiintoista on, että ennen tilauksen peruuttamista Amazon antaa sinulle tietoja a maksun palautus koko tai osittainen maksu. Se riippuu siitä, kuinka käytät maksua Prime-palveluihin.

Peruuta tilaus kokeilujakson aikana

Jos sinulla on vielä kokeilujakso ja haluat peruuttaa tilauksesi, sinun on tehtävä poistamalla automaattinen päivitys käytöstä Amazon Prime -tililtäsi. Samoin kuin ensimmäisessä prosessissa, sinun on Kirjaudu sisään Amazon-sivulla.

Sitten sinun on käytettävä Tili ja luettelot> Oma Amazon Prime -tilaukseniTämä antaa sinulle pääsyn Amazon Prime -asetusvalikkoon.

Siellä on tarkistettava uusimispäivä, joka sijaitsee näytön vasemmalla puolella. Sitten sinun on napsautettava Älä päivitä ja sisään Poista automaattinen päivitys käytöstä.

Sitten voit jatkaa Amazon Prime Video -videoiden ja muiden Prime-etujen katsomista, kunnes koeaika päättyy. Tämän ajan jälkeen olet täysin ilmainen Amazon Prime Video ja ilman mitään veloitustaamazon mobile

Jos haluat Lopeta tilaus Amazon Prime Video kerta kaikkiaan, nämä ovat kaksi tapaa, joilla sinun on tehtävä se. Ne on todella helppo suorittaa ja vievät sinut hyvin Vähän aikaa suorittaa jompikumpi kahdesta vaihtoehdosta. Voit vaihtaa toiselle alustalle, kuten Netflix. Ja parasta on, että voit tehdä sen itse kodin mukavasti ilman kenenkään apua.