Skip to content

Kuinka poistaa tai poistaa käytöstä Call of Duty -mobiili-ilmoitukset Android Mobilella tai iPhonella

5 de kesäkuu de 2021
juego android ios 13714

Call of Duty on yksi tunnetuimmat ja menestyneimmät pelit kaupassa. Vuosien mittaan se on saavuttanut maailmanlaajuisen tunnustuksen, tullut tunnetuksi useissa maissa ja puolestaan ​​rikkonut kaikenlaisia ​​myyntitietueita. Tämä uskomaton sota- ja historiallinen saaga on täysin saatavilla lähes kaikilla alustoilla, konsoleissa ja käyttöjärjestelmissä. Mutta tämä ei aina ollut niin.

Alussa, ensimmäisen julkaisun, yksinkertaisesti nimellä Call of Duty, julkaisemisen aikaan vuoden 2003 puolivälissä, se oli saatavana vain Microsoft Windows -käyttöjärjestelmälle, mutta koska se vaikutti videopelien maailmaan, tämä saaga oli laajentumassa muille tuon ajan tunnetuille alustoille, sekä pelikonsolit.

Mutta tarkalleen, Mistä Call of Duty tarkoittaa? Rentoudu, tässä selitämme sen sinulle. Tämä tärkeä persoonan ampujan tyyppisten videopelien saaga keskittyy kokonaan sotilaalliseen taisteluun, toisin sanoen Call of Duty on innoittamana kaikista sodista, joita on tapahtunut viime vuosina ja jotka ovat olleet tärkeä osa monien maiden ja muiden maiden historiaa. itse ihmiskunnasta.

Sen ensimmäisissä saagoissa voimme helposti nähdä heijastuneet erilaiset tehtävät ja taistelut, joita tapahtui aikana ensimmäinen ja toinen maailmansota. Joitakin tärkeitä jaksoja tässä videopelisarjassa ovat Operation Husky, Normandian taistelu, D-Day, Italia-kampanja, Operation Market Garden, Berliinin taistelu ja monet muut.

Sen muissa saagoissa voimme merkitsevät muita suuria sotia kuten kylmä sota tai Vietnamin sota. Mutta on myös tärkeää huomata, että joissakin näistä nimikkeistä on pelikehittäjien luomia kuvitteellisia tarinoita ja skriptejä. Nämä näkyvät sen viimeisimmissä saagoissa, jotka on tuotu markkinoille viime vuosina.

Call of Duty -dynamiikka Sellaisena se on aina perustunut siihen tosiasiaan, että pelaaja on osa taisteluryhmää, ja tehtävien ohi keskityt eri näkökohtiin ja sotilaallisiin alueisiin, kuten sinun täytyy olla ampuja, kyky hallita lentokonetta, laiva tai säiliö, koska voit myös kehittyä osana armeijaa sellaisenaan ja suorittaa kaikki tehtävät maassa.

Kaikissa näissä nimikkeissä Voit edustaa Yhdysvaltojen, Ison-Britannian, Venäjän tai Ranskan armeijaa näiden pitkien ja vaikeiden vuosien aikana tapahtuneiden tehtävien ja taisteluiden aikana. Näin pystyt luomaan tavalla tai toisella kokemuksen siellä olemisesta.

Mikä on Call of Duty Mobile?

Se on mobiiliversio Android- ja iOS-järjestelmillä. Tämä julkaistiin virallisesti markkinoilla vuoden 2019 lopussa, ja se on tällä hetkellä täysin saatavilla Play Store- ja App Store -markkinoilla, vaikka samalla tavalla voit saada APK-tiedoston vaihtoehtoisesta kaupasta tai kolmansilta osapuolilta, kuten Uptodown, APKfree tai Aptoid.

Markkinoille tulon aikana sillä oli positiivinen vaikutus, joka onnistui voittamaan suoremmat kilpailijansa, kuten Free Fire tai PUBG. Sitä pidettiin kyseisen vuoden parhaana pelinä ja saavutettiin suurin latausmäärä vuonna Android- ja iOS-kaupat.

Tämä keskittyy täysin hyvään luetteloon pelitiloista, joissa voimme tuoda esiin taistelukuninkaan, joka on pelitila avoimessa paikassa, jossa kaikki taistelevat kaikkia vastaan ​​tai voit myös mennä joukkueisiin. Siinä on myös klassinen moninpelitila, jossa 2 joukkuetta taistelee kuolemaan mistä tahansa pelin monista kartoista.

ilmoituspuhelin

Kuinka voimme poistaa Call of Duty Mobile -ilmoitukset Androidista tai iPhonesta?

Jatkuvan deaktivoimiseksi CoD-ilmoitukset puhelimessa sinun on vain noudatettava seuraavia ohjeita varmistaaksesi, että et näe niitä uudelleen.

Menemme puhelimesi kokoonpano-osioon ja siirry sovellukset-osioon. Sieltä etsimme CoD-mobiilisovellusta ja napsautamme sieltä Ilmoitukset-ruutua ja deaktivoimme ne sitten onnistuneesti. Jäljempänä et enää näe ilmoituksia.