Skip to content

Kuinka saada kyläläiset saamaan lapsia Minecraftissa – rotu ja kyläläisten kasvattaminen (esimerkki)

25 de elokuu de 2021
reproducir aldeanos

Yksi rakentamispeleistä, joka sen alkuperäisestä käynnistämisestä nykyhetkeen on edelleen voimassa, on epäilemättä Minecraft. Voimme tehdä loputtomasti asioita ja viedä mielikuvituksemme rajalle. Mutta jos olet ollut tästä aiheesta pitkään, olet varmasti kysynyt itseltäsi useammin kuin kerran ja Kuinka saada kyläläiset saamaan lapsia Minecraftissa – Pelaa ja kasvata kyläläisiä.

Tämä on hieman monimutkainen vastaus, mutta se on hyvin yksinkertainen tehdä, koska tämä ongelma aiheuttaa tiettyjä huolenaiheita. Mutta sinun pitäisi tietää, mitä antaa kylän kasvaa ja taloudellisen kasvun aikaansaaminen on kyläläisten lisääntymistä. Ja tätä varten sinulla on oltava tietyt edellytykset, kuten talo, sänky jne.

Vaikka meille on aina kerrottu, että Minecraft on peli ihmisille, joilla on valtava mielikuvitus, sinun on myös ymmärrettävä, miten asiat toimivat. Sitten pitäisi olla järjestys, tietää, miten pelata ja käytä mielikuvitustasi tehdäksesi ja löytääksesi mitä haluat kultaan ja muihin mineraaleihin asti.

Kuinka saada kyläläiset saamaan lapsia Minecraftissa – rotu ja kasvattaa kyläläisiä

Ennen kuin voimme jatkaa, meidän on muistettava, että tämä vaihe ei ole aloittelijoille ja sinun pitäisi ovat luoneet monia taloja, kyliä ja hedelmätarhoja. Vaikka olet jo saattanut soveltaa itseäsi eeppisen kartanon rakentamiseen. Sillä ei ole väliä, mitä olet tehnyt tähän mennessä, mutta on tärkeää, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta ja taitoa.

Vaikka se on vain a pelata, kehittäjät halusivat sen muistuttavan todellisuuttamme mahdollisimman tarkasti. Jotta kyläläiset saisivat lapsia Minecraft, heillä on luonnollisesti oltava sänky. Ei tietenkään raskaaksi, vaan vauvoille, muuten kyläläiset eivät pysty kasvattamaan vauvojaan.

Monet salaisuudet tekevät kyläläisistä lapsia Minecraftissa – Kyläläisten kasvattaminen ja kasvattaminen

Päällä MinecrafOn monia salaisuuksia piilossa, ja yksi niistä on saada kansalaiset valmiiksi työhön ja saada sänky hänelle juoda Villager. Mutta sinun on myös oltava selvä, että kyläläisen lisääntymiseksi on oltava talo ja ruokapuutarha, muuten sinun on mahdotonta tehdä tämä tässä pelissä.

Ja usko tai älä, on mahdollista rakentaa automaattinen kasvattaja, On tapoja tehdä se, poika, ja ne kaikki toimivat, mutta jotkut mallit ovat käytännöllisempiä kuin toiset. Mutta sinun tulee aina pitää mielessä, että kyläläisten tulisi olla lähellä kotiaan vuoteilla, ruoalla ja työllä.

Sinun tulisi myös luoda tapa, jolla vauvat voivat lähteä, kun aikuiset kyläläiset työskentelevät hautomoissa. Kuten aiemmin mainitsimme, tämä peli on täynnä salaisuuksia ja temppuja, ja on yksi, jonka avulla voit myös toistaa kyläläisiä, ja se on käyttämällä heikkojuomaa zombilla.

Kun olet tehnyt sen, syötät hänelle kultaisen omenan, sinun tarvitsee vain odottaa 5 minuuttia ja zombi muuttuu kyläläiseksi. Tämä temppu on erittäin hyvä tehdä, kun kyläläinen on kuollut, koska hän muuttuu zombiksi ja jos annat hänelle tämän taikajuoman ja omenan, pystyt palauttamaan tämän kyläläisen ihmeellisellä tavalla.

lisääntyä kyläläisten lapsia

Tällä tavalla olemme saavuttaneet tämän opetusohjelman lopun, joka yritti antaa sinulle jonkinlaisen käsityksen tästä rakennusten maagisesta maailmasta. Voit tehdä tuhansia asioita ja jopa monia muita asioita, jotka sinun on tiedettävä tehdäksesi kylästäsi vauras paikka. Ja toivomme, että nämä vinkit voivat auttaa sinua tekemään Kyläläisillä on lapsia Minecraftissa – Pelaa ja kasvata kyläläisiä.