Skip to content

Kuinka saada ruuti Minecraftista helposti ilman vaivaa (esimerkki)

27 de elokuu de 2021
polvora minecraft

Jos olet asentanut Minecraftin tai PE ’Pocket Editionin ja kaikki modit, se johtuu siitä, että pelaat usein, joten on tärkeää tietää, että ruuti on välttämätöntä, erityisesti TNT: n luomiseksi. Sillä on kuitenkin muita mielenkiintoisia toimintoja, kuten juomien käyttö ja jopa ilotulitus.

Ruudin hankkiminen Minecraft -videopelistä voi todella olla hieman monimutkaista, tunnetuin, käytetty ja helppo tehdä tappaa ryöppyjäOn kuitenkin olemassa muita vaihtoehtoja, jotka voivat olla hyödyllisiä ruudin keräämisessä, ja seuraavassa artikkelissa kerromme niistä.

Tapa ryömijöitä

Kuten aiemmin mainitsimme, tämä on tunnetuin tapa ja joillekin helpoin saada ruuti. Se on tehtävä selväksi kaikki ryömijät eivät jätä ruuti. Ne voivat tarjota 0–2 yksikköä ruuti.

Nyt kun tiedät tämän, sinun pitäisi tietää, kuinka tappaa monet nopeasti ja vaarantamatta omaisuuttasi. Tätä varten tarvitset useita esineitä, jotka helpottavat Creepersin kuolemaa.

Risteä kaktuksia Creeperin polulla

The Kaktus Ne kykenevät vahingoittamaan Creepersia, joten kannattaa luoda kaktuspolku, jotta kun he jahtaavat sinua, he satuttavat itseään. Näin et paljasta itseäsi liikaa ja voit antaa heille viimeisen työntövoiman rauta -miekalla.

Tapa Creepers veden alla

Tämä menetelmä suojella terveyttäsi, koska räjähdykset eivät vahingoita veden alla. Tästä syystä sinun on houkuteltava heidät paikkaan, joka on syvä, jotta voit uppoutua.

Sinun täytyy tappaa Creeper ennen kuin se räjähtää, jotta saat ruuti, muuten se ei ole mahdollista. Tämän menetelmän etuna on, että jos se räjähtää, et kärsi vahinkoa.

Tapa noidat

Huolimatta siitä, että todennäköisyydet että noidat pudottavat ruuti Ne ovat paljon pienempiä kuin Creepers, joten kannattaa kokeilla, koska noidan tappamisen jälkeen he pudottavat paljon enemmän esineitä. Tällä tavalla on mahdollista saada paitsi ruuti, myös arvokkaita esineitä, kuten hehkukiviä ja hämähäkin silmiä.

Noitien hankkimiseksi sinun on löydettävä noita mökit. Tunnistat heidät, koska ne ovat puutalo ja ne sijaitsevat suiden ympäristössä.

Helpoin tapa tappaa noidat on jousi ja nuoli. Vältä lähitaistelua heidän kanssaan. Jos vedät jousen riittävästi ennen ampumista, voit tappaa noidan kolmella laukauksella nuolet.

Noidat heittävät sinulle satuttavia juomia, kuluttaa terveysjuomia, jotka elvyttävät niitä, joten taistelu voi jatkua, joten ole valmis.

Metsästää ghatteja

Tämä on joillekin tarpeeksi vaikeaa kuin Ghatit erittäin vaarallisia olentoja ja vaikea voittaa, kun he laukaisevat tulipalloja 16 korttelin päässä. Ne ovat erittäin suuria hirviöitä, joissa on roikkuvat lonkerot, jotka lentävät Alankomaiden läpi.

On kuitenkin syytä yrittää metsästää näitä olentoja, koska ruudin lisäksi ne vapauttavat kyyneleet, joka on hyödyllinen aine juomien valmistukseen.

Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on luoda portaali Netheriin käyttämällä obsidian- ja tulipaloja. Ennen portaaliin astumista on suositeltavaa tehdä itsellesi timanttihaarniska, jousi ja nuolet.

Minecraft -hahmo ja esine haamu ja rintakehä

Suositus ennen metsästyksen aloittamista on luoda a lasieste voidakseen suojella sinua näiden olentojen heittämältä tulelta. Kuten mainitsimme, jousi ja nuoli ovat paras ase tappaa heidät, koska kolmella erittäin jännittyneellä laukauksella voit tappaa Ghatit.

Kun hyökkäät siihen, mene esteen taakse suojautuaksesi tulipalloilta. Voit myös juosta hyökkäysten välttämiseksi. Yritä tappaa lentävät Ghatit kaukana laavakiveistä, koska jos ruuti putoaa sen päälle, et voi kerätä sitä.

Ryöstää arkkuja

Viimeinen vaihtoehto on ryöstää arkkuja ja vaikka se on yksinkertainen menetelmä, ei takaa, että saat ruutiMutta ainakaan et ota niin paljon riskejä ja voit varastoida muita hyödyllisiä tuotteita.

Ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tehdä, on löytää vankityrmä ja sinne sinun on asetettava taskulamppu, jotta hirviöt eivät ilmesty. Kun olet sijoittanut, voit kaivaa seinien reunoja pitkin, joissa arkut sijaitsevat. Arkut voivat antaa monia esineitä, joukossa ruuti.