Skip to content

Kuinka siirtyä selviytymistilasta luovaan tilaan Minecraftissa? – Aseta luova tila

27 de elokuu de 2021
ELEMENTOS

Tietäen kuinka selviytymistilan muuttaa luovaksi Minecraftissa, voit nauttia tästä suositusta videopelistä. On skenaarioita, joissa on parempi käyttää pelitilaa kuin toinen, eikä ole mitään parempaa kuin mahdollisuus tehdä muutos nopeasti ja helposti.

Mitä eroa Minecraftin selviytymistilan ja luovan tilan välillä on?

Tässä pelissä on useita pelitiloja, selviytyminen tai selviytyminen on normaali tapa pelata, sillä sinulla on sydämen muotoinen elämänpalkki ja sinun on kuljettava läpi maailman sekä kohdattava hirviöt.

Tämän ensimmäisen tilan rinnalla siellä on myös rauhallinen peli että toisin kuin selviytymisjärjestelmässä ei ole hirvittäviä elementtejä, jotka hyökkäävät sinua vastaan.

Vaikka mainos, kuten nimikin osoittaa, mahdollistaa pelin ilmaisen luomisen, sinulla on lisäksi käytettävissä työkalut ja lohkot kyseisen prosessin suorittamiseen ja hirviöt esiintyvät satunnaisemmin, vaikka ne voivat silti satuttaa sinua. Tätä tapaa varten on erittäin hyödyllistä asentaa röntgentila mineraalivarojen hankkimiseksi.

Lopuksi, on hardcore -tila, joka on samanlainen kuin selviytyminen, mutta sillä erolla, että jos kuolet tässä tilassa, maailma, jossa olet, samoin kuin tekemäsi, katoaa.

Kuinka päästä selviytymisestä luovuuteen Minecraftissa?

Jos olet aloittanut pelin selviytymistilassa, mutta haluat vaihtaa luovaan, seuraa muutamia yksinkertaisia ​​ohjeita.

Ensinnäkin, kun olet maailmassa, jota haluat muokata, sinun on siirryttävä kohtaan ”Temppuja”, No, siellä teet muutoksen. Tässä mielessä sinun on luotava mainittu universumi ja painettava sitten näppäintä ”T”, Sitten sinun on kirjoitettava täsmälleen seuraava komento: ”/ Pelitila 1 ”.

Tällä yksinkertaisella tavalla voit siirtyä selviytymisestä luovaan tilaan Minecraftissa ilman, että sinun tarvitsee poistua maailmasta tai tehdä mitään ylimääräisiä toimia.

Pelaatpa sitten selviytymistilassa tai luovassa tilassa, se auttaa sinua tietämään, miten voit hallita avatarisi lento -ominaisuuksia, jos sinulla on siivet.

Voinko siirtää tai vaihtaa muihin pelitiloihin?

Aivan kuten voit muuttaa tapaa selviytyminen luovuuteen Minecraftissa voit tehdä muutoksen myös päinvastoin, sinun tarvitsee vain tietää sopiva komento tähän tilaisuuteen.

Kun olet jo aloittanut pelin luovassa tilassa tai tehnyt muutoksen aiemmin, voit myös siirtyä selviytymispeliin, tätä varten sinun on myös painettava ”T” -näppäintä.

Seuraavaksi sinun on annettava komento, joka, kuten edellinen menettely, koostuu sanasta ”/ Pelitila 0”, Joten sinun on kiinnitettävä huomiota selviytymistilassa ilmoitettuun numeroon.

Onko mahdollista tehdä muutoksia ollessaan hardcore?

Ei, toisin kuin Minecraftin selviytymistilasta luovaan tilaan siirtyminen tai päinvastoin, ei ole mahdollista siirtyä mistään muusta tilasta hardcore.

Aivan kuten vaikeasta pelitilasta ei ole kannattavaa siirtyä selviytymiseen tai luovuuteen. Jos et enää halua jäädä tähän vaikeuteen, sinun on aloitettava uusi peli haluamallasi uudella ominaisuudella.

Useita puita

Miksi minun on käytettävä komentoa pelitilan vaihtamiseen?

Minecraft on peli, jolla on se erikoisuus, että kun luot uutta peliä valitset modaliteetin mistä haluat aloittaa pelaamisen. Tästä syystä ja valitsemasi mukaan ohjelma ottaa tämän kehitystilan pysyväksi indikaattoriksi. Toisin sanoen joka kerta, kun aloitat pelin, määrittämäsi pelitila säilyy.

Mutta kuten olet jo nähnyt, Minecraft ei ole niin lineaarinen ja siksi voit vaihtaa selviytymistilan ja luovien tilojen välillä ilman vaivaa, joten saat aina kaiken irti pelistä.

Parantaaksesi käyttökokemustasi missä tahansa moodissa, suosittelemme lataamaan Mods -paketit. Tämä voidaan tehdä millä tahansa laitteella, jolla pelaat, olipa kyseessä sitten Windows 10, MacOS, Android tai iPhone.

Yksi fanien suosikkimodeista on Pixelmon, joka sekoittaa kahden maailman parhaat puolet.