Skip to content

Kuinka tehdä animaatioita verkossa | Animoi piirustuksesi tai kuvasi ilmaiseksi

14 de elokuu de 2021
dibujo animado

Digitaalimaailmassa on joka päivä enemmän työkaluja, joiden avulla voit luoda parhaan sisällön verkkosivustollesi tai blogillesi käyttämällä digitaalisen markkinoinnin strategioita. Yksi näistä loistavista työkaluista on animaatiot.

Ja älä huoli, jos et ole tämän tyyppisen työn asiantuntija, tarjoamme sinulle tavan tehdä se ilmaiseksi. Kyllä, kuten kuulet, seuraavassa opetusohjelmassa aiomme opettaa sinulle kuinka tehdä animaatioita verkossa, animoida piirustuksesi tai hahmosi ilmaiseksi.

Ja kerrot minulle, mutta miten voin tehdä animaatioita, jos en tiedä siitä mitään? Olemme jo sanoneet, että sinun ei tarvitse huolehtia.

Ensinnäkin työkalu, jota aiot käyttää, on hyvin yksinkertainen ja antaa sinun tehdä animaatioita ilman paljon vaivaa ja komplikaatioita. Toiseksi otamme sinut myös kädestä, jotta opit kuinka tehdä animaatioita verkossa, animoida piirustuksesi tai hahmosi ilmaiseksi.

On erittäin käytännöllistä käyttää tätä online -työkalua, joka auttaa sinua antamaan blogillesi tai verkkosivustoillesi uuden dynamiikan ja kiinnittämään tällä tavalla enemmän kävijöitä. Tämä sama sivu antaa sinulle mahdollisuuden tehdä ilmaisia ​​animaatioita, mutta voit myös ostaa maksullisen paketin, josta saat lisää malleja ja muita vaihtoehtoja ammattimaisemman animaation tekemiseen.

Kuinka tehdä animaatioita verkossa

Kuten olemme jo maininneet, aiomme käyttää sivua, jossa sinun on rekisteröidyttävä, jotta voit aloittaa tehdä animaatioita ilmaiseksi. Voit tehdä videoita, joiden kesto on 2 minuuttia ja 5 vientiä kuukaudessa, etkä voi ladata niitä. Mutta jos haluat, voit ostaa muita paketteja, joiden avulla voit parantaa animaatioidesi tekemistä.

Kyseinen sivu on nimeltään Animaker ja voit käyttää sitä seuraavan linkin kautta, ja nyt aiomme selittää, kuinka voit käyttää tätä sivua ja tehdä animaatioita. Kun olet rekisteröitynyt sivulle ja kirjautunut sisään, voit käyttää aluksi eri animaatiomalleja, joita se tarjoaa.

Mutta ensin sinun pitäisi tietää, että sinun on päivitettävä ja avattava Flash Player, ja joka tapauksessa sivu antaa sinulle ohjeet, mitä sinun pitäisi tehdä, jos olet estänyt sen. Tämän jälkeen siirrymme mallin valintaan. Voit valita niistä monenlaisia.

Hahmojen valinta animaatioissa

Kun tämä on tehty, valitsemme hahmomme tai hahmomme animaatio ja mitä toimintoja haluamme sen suorittavan. Jokaisessa merkissä ruutu, jossa on vaihtoehtoja, näkyy yläreunassa. Voit myös muuttaa sen suuntaa, korkeutta ja leveyttä. Näytön vasemmasta reunasta löydät eri toiminnot, joita hahmomme voi suorittaa.

Jos haluamme hahmomme siirtyvän paikasta toiseen, meidän on valittava vain Usean liikkeen asetukset -ruudusta. Ja sitten siirrämme hahmomme lopulliseen paikkaan, näytön alareunassa voimme nähdä aikajanan. Tässä aika näytetään sekunneissa ja voimme siirtää hahmomme tällä aikajanalla.

Mitä enemmän etäisyyttä sinulla on pisteestä toiseen, liike kestää kauemmin ja siksi hitaammin. Voit siirtää sitä niin monta kertaa kuin haluat ja tarkistaa, miten se liikkuu leikkeen tekeminen kuvakkeelle jäljentäminen. Voit siis seurata, liikkuuko hahmosi liian hitaasti vai liian nopeasti.

Jos haluat suurentaa animaatiotasi, voit tehdä leikkeen zoomauskameran kuvakkeeseen, joka sijaitsee animaation vasemmassa alakulmassa. Kun teemme tämän, näkyviin tulee ruutu, joka erottaa objektin zoomistamme. Näytön oikealla puolella näet muita kuvakkeita, joilla voit muuttaa joitakin ominaisuuksia.

animoitu auto

Näillä asetuksilla voit muuttaa animaatioiden taustoja, lisätä tekstiä, numeroita, lisätä myös erikoistehosteita, musiikkia jne. Jos näet Animakerin graafisen käyttöliittymän, se on erittäin helppokäyttöinen ja voit luoda upeita animaatioita. Voit myös jakaa ne sosiaalisten verkostojesi kautta. Ja tällä tavalla voit oppia kuinka tehdä animaatioita verkossa, animoida piirustuksesi tai hahmosi ilmaiseksi.