Skip to content

Kuinka tehdä automaattinen puutarha Minecraftissa? – Automaattiset rajat (esimerkki)

25 de elokuu de 2021
cultivos de minecraft

Minecraft on erittäin laaja peli siinä määrin vaihtoehtoja ja toimintoja, joiden avulla käyttäjät voivat suorittaa. Ruoan istuttaminen on yksi niistä ja sillä on suuri merkitys pelin kestävälle kehitykselle. Kuitenkin paljon aikaa voi hukata tekemällä tämän manuaalisesti, minkä vuoksi tapa tee automaattinen puutarha sisään Minecraft.

Käyttäjien suunnittelemia suunnitelmia ja rakenteita on erilaisia saavuttaa puoliautomaattinen tai automaattinen tila, joka poistaa taakan pelaajalta tämän työn tekemiseksi (on jopa niitä, jotka ovat tehneet automaattisen kalastustilan ja jopa mehiläistila). Yksi hankalimmista tehtävistä on kylvää kukin kasvi yksitellen ja korjata se samalla tavalla, koska jos sinulla on suuri alue, siitä tulee koettelemus.

Vaatimukset automaattisen puutarhan tekemiseksi Minecraftissa

Tämän tyyppiselle 100% automaattiselle maatilalle tärkein ja ratkaiseva asia on saada kaupunki kyläläisten kanssa. Koska nämä suorittavat pelaajan työn kylvölle. Se voi olla mitä tahansa kyläläistä, koska kun hän tulee puutarhaan, hänestä tulee automaattisesti maanviljelijä.

Ota säiliö ja vaunu

Säiliöiden ja vaunujen on kerättävä sato automaattisesti. Vaunun tai automaattisen vaunun valmistamiseksi sinun on vain täytettävä alin rivi ja keskimmäisen rivin sivut rautaharkoilla käsityöpöydällä jättäen keskipiste tyhjäksi.

Säiliön valmistamiseksi ja käyttämiseksi askartelupöytä on tarpeen sijoittaa rintakehä keskilohkoon, sen sivuille, yläkulmiin ja alalaatikkoon, täytä rautaharkot.

Erityisesti tarvitaan vain kaksi vaunua, jotka on yhdistettävä suppiloihin, jotta ne ovat hyödyllisiä. Tämän lisäksi tarvitaan erilliset säiliöt. Jos haluat yhdistää nämä kaksi elementtiä, aseta säiliöesine vaunun päälle käsityöpöydälle.

Muut perusobjektit

Rakentamiseen automaattinen vihannespuutarha Minecraftissa on oltava vesisäiliöt, kuokka maan viljelyyn, istutettavan sadon siemenet, taskulamput ja suuri määrä lasilohkoja.

Lisäksi sinun on hankittava kampanjaan. Tätä ei voida luoda, se voidaan saada vain vaihtamalla kyläläisten kanssa tai nappaamalla se kylästä.

Vaiheet automaattisen puutarhan luomiseksi Minecraftissa

Hankkimalla kaikki tarvittavat esineet voit Aloita 100% automaattisen vihannespuutarhan rakentaminen Minecraftissa. Tätä varten sinun on valittava tasainen ja leveä alue, sitten tehtävä reikä ja täytettävä vesilohko. Vesilohkon yläpuolelle kompostori on sijoitettava.

Sinun täytyy kyntää kompostorista kymmenen korttelin välein kaikkiin suuntiin. Helpoin tapa on aloittaa suorista alueista ja edetä kehälle asti. Kuudennessa lohkossa näistä kymmenestä on tarpeen rikkoa ja asettaa ämpäri vettä.

Seuraava asia on tehdä lasiseinät kolmen lohkon korkeudesta ja katto halutusta materiaalista. Kun olet valmis, on tarpeen houkutella kaksi kyläläistä hedelmätarhaan, tämä voidaan saavuttaa asettamalla alus paikalleen ja sitten ohjaa sitä.

Liesituulettimen valmistamiseksi on tarpeen avata reikä lasialueelle, luoda kahden laatikon tila ja sulkea se uudelleen jättämällä reikä seinään hupun sijoittamiseksi. Seuraava asia on sijoittaa runko kyseisen alueen alle ja joitakin suppiloita, jotka menevät rintaan.

minecraft -viljelykasveja

Välttämätön aseta kyläläinen uudelle alueelle ja hänen edessään laita kaksi säiliövaunua päällekkäin. On tärkeää, että niiden alla on säiliö, joka johtaa huppuun.

Minecraftin automaattisen puutarhan täydentämiseksi koko alue on kylvettävä ja toinen kyläläinen jätettävä kyseiselle pellolle, kun sato on valmis, tämä sato ja istutus. Hämärässä maanviljelijä antaa sadon toiselle kyläläiselle ja vaunut sieppaavat vetämällä esineitä tavaratilaan, jotta ne voidaan myöhemmin kerätä.