Skip to content

Kuinka tehdä eläintila Minecraftissa? – Askartelua maatilalla

24 de elokuu de 2021
granja simple de minecraft

Jos oman ruoan kasvattaminen olisi niin yksinkertaista tosielämässä, kaikilla olisi puutarha kotona. Minecraftia ei luotu maapeliksi. Maatalous ja karja on kuitenkin hänessä erittäin hyvä. Tästä syystä se selitetään sinulle täällä kuinka tehdä eläintila Minecraft.

Seuraavassa oppaassa näet peruselementit, kun luot pelitilaa. Olennainen elementti, jos haluat kehittää seikkailua ilman nälkää. Se on niin helppoa, ettet voi uskoa sitä, lue selvittääksesi.

Aloita eläintilan tekeminen Minecraftissa

Eläintilan voi sijoittaa paikkaan, josta pidät eniten. On kuitenkin parasta tehdä se a hyvin vihreää tilaa ja täynnä puita, jotka antavat elämäsi rakennuksellesi.

Ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tehdä, on pitää mielessä suunnitelma, jonka haluat maatilallesi, ja rakentaa sen seinät sieltä. Rakenne sillä voi olla muoto, josta pidät eniten ja enemmän tarpeisiisi.

Samalla tavalla voit ohjata seuraavaa kuvaa ja toistaa sen pelissäsi. Lisäksi Googlessa on tuhansia eläintilojen malleja, joista voit saada inspiraatiota tehdä eläintila Minecraftissa.

Löydät jopa opetusohjelmia mehiläistila ja kaktusfarmin luomiseksi, jotka sinun pitäisi nähdä laajentaaksesi seikkailua.

Houkuttele eläimet tilallesi

Seuraava asia on houkutella eläimiä tekemään eläintilaa Minecraftissa. Tätä varten sinun on houkuteltava ja kesytettävä heidät. Jokainen on kesytetty eri esineillä ja elintarvikkeilla, tässä muutamia vinkkejä nautojen, sikojen ja hevosten pitämiseen tilallasi.

Kesyttäviä hevosia

Yksi parhaista eläimistä, joita voit kesyttää pelissä, on hevoset. Hevosen hankkimiseen tarvittava esine on kiinnike. Voit saada sen pelistä löytyviin arkkuihin.

Hevosen kesyttäminen sinun on tehtävä yritä päästä niin monta kertaa kuin on tarpeen. Aika voi olla hyvin vaihteleva, voit saavuttaa sen lyhyessä ajassa tai se voi viedä monia yrityksiä. Tätä teet, kunnes hevonen tulee ulos sydämen kuvakkeet osoittaa, että kesyttäminen onnistui.

Jotta voit hallita sitä, sinun on seuraavaksi asetettava teline siihen. Tätä varten sinun on noustava eläimen päälle ja asetettava se painamalla näppäintä ”JA”.

Kesyttäviä sikoja

Sikojen houkuttelemiseksi ja kesyttämiseksi tarvitset raakaa perunaa tai porkkanaa. Näyttämällä jompaakumpaa näistä kahdesta ruoasta eläin seuraa sinua missä haluat. Jos haluat ottaa sen mukaasi, sinun täytyy vain kiivetä sen päälle ja näyttää sille ruoka onki.

Sikojen pitäminen Minecraft -tilallasi on yhtä suuri olla ruokaa melkein ääretön pelin sisällä. Niiden toistamiseksi sinun on ruokittava vain kaksi sikaa samanaikaisesti perunoilla tai porkkanoilla.

Houkuttele lehmät

Lehmät ovat eläimiä, joita ei voi kesyttää, mutta sinun ei pitäisi luopua niistä, kun teet eläintilaa Minecraftissa. Niiden saamiseksi sinun on vain houkuteltava heidät vehnällä. Kun näytät heille ruokaa, he seuraavat sinua kaikkialle.

suuri maatilarakenne minecraftissa

Näiden eläinten pääasiallinen käyttötarkoitus on saada ruokaa ja nahkaa. Nahka on erittäin välttämätöntä pelissä, koska sen ansiosta lumipöytää voidaan käyttää. Tarvittava työkalu historian kehittämisessä.

Houkuttele kanoja

Kuten muutkin eläimet, voit houkutella kanoja tarjoamalla heille ruokaa, mieluiten Vehnän siemenet. Ei siksi, että muut siemenet eivät toimi, vaan koska vehnän siemenet ovat helpoimpia saada.

Kanat ovat tärkeä ravinnonlähde ja erityisesti höyhenet. Niitä käytetään luomaan nuoli, erittäin hyödyllinen työkalu taistelun aikana.

Tiedät jo tarpeeksi, jotta voit tehdä mitä haluat Minecraftissa, joten voit siirtyä monimutkaisempiin asioihin, kuten automaattisen kalastustilan rakentamiseen tai kivi- tai puusillan rakentamiseen, mielikuvituksesi on rajana.